İstifayı kabul etmemek nedir Allah aşkına? Yani gerçekten Hakan hocanın çok iyi bir hoca olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa yeni hoca getirecek paranız olmadığı için eldekini tutmaya mı çalışıyorsunuz? Birincisi ise hiç boşuna aklımızla oynamayın, öyle olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. İkincisi ise "3 kuruş daha fazla para vermektense düşelim daha iyi" şeklinde bir tercih yaptınız demektir. E siz gelmeden önce zaten düşüyorduk. Sizin gelme amacınız nedir öyleyse? Son maçtaki yaşananlar olmasa hoca kalsın diyenlere hakl verebilirdim belki. Ama ipler koptu artık hocayla. Hiçbirşey olmamış gibi kendini verebileceğini düşünmüyorum artık.
Ayrıca hocanın Ferhatı kesmesinin sebebi A.gücü maçında kendisine itiraz etmesiymiş. Bu takım senin egonu tatmin edeceğin yer değildir hoca. ilk 11 belirlerken tek kriterin kimin daha formda ve takıma daha çok katkı sağlayacağı olmalıdır. Yok şuna gıcık oldum buna kızdım bunun tipini beğenmedim diye eften püften sebeplerle yedek bırakma lüksün yok.
(25-04-2023, 15:13)Pangal Wrote: Hoca istifasını başkana vermiş.
2,53 gol beklentisinden 2 gol bulduk 2,49 gol beklentisinden 4 gol yedik. Şu tablo takımın durumunu gözler önüne seriyor. Sene başı traore gittiğinde itiraz eden arkadaşlar olmuştu 500-600 bine değmez keşke kalsaydı diye bende bedava gideceğine para kazandık demiştim. Ama traore ve diarra olsa şu yediğimiz golün yarısını yemezdik. İşin hücum tarafına ise diyecek birşey yok malesef ne kadar ekmek o kadar köfte.
Bazen istististikler biraz yanıltıcı olabiliyor, ki bukadar yanıltıcı istatistik çok az görmüşümdür. Şahsen benim için maç başında 0-0 iken kimin daha istekli kimin daha gole yakın olduğu daha önemlidir. O esnada ucuz süre topa ayağımızı bile süremediğimiz dakikalar oldu. Hatta maç başlarında girip foruma bile yazmıştım top göstermiyorlar diye. Hatta 2-0 iken bile oyun üstünlüğünü aldığımız söylenemez. Yoksa ne diye taraftar maçın hemen başı sayılabilecek dakikalarda oyuncuları protesto etsin hocayı istifaya çağırsın? 14 maçta 1 galibiyet almışsın ve içerde son haftaların formsuz takımına karşı iç sahada yine ezik bir futbolun izahı yoktu artık. Maça baskılı ve istekli başlaman gerekirken 2-0 geridesin ve hala ruhsuz bir şekilde ne yaptığını bilmezce sahada dolaşıyorsun, haliyle protestolar yükseldi iyice. 2.yarıya çok baskılı demesekte net olarak daha istekli başladık. Golü de bulduktan sonra onlarda kontrollü oynamayı tercih etti, bizde üstünlüğümüzü hissettirdik ve baskıyı artırdık. Haliyle maç sonu istatistiklerine bakınca daha gole yakın olan bizmişiz gibi görünüyor.