RE: STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
ben yeni gelen hocanın şu maça hemen hazırlanabileceğini düşünmüyorum kaldı ki karşımızda fener gs yok fatih tekke var. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" böyle bir adam yok ya .
neyse gelgelelim yükseldiğimizde dedim ki düşersekte hakan hoca ile düşelim hatta düştüğümüzde de devam edelim fakat (!) doğru bir yapılanma ile . bak güzel scouting yapıyorsun güzel oyuncular düşüyor. çikinyo geçen sene gibi . sainz gibi. yine düşürürsün . yaparsın . scout olan çocukta istifa etmişti hatta. abi güzel bir yapılanma koyalım. samsun'un parası var o bu diyoruz da adam fabrika kurdu samsuna alt yapı fabrikası bak u19 ları finale gidiyorlar. bunlar sabır işi emek işi. biz yok o destek vermedi bu köstek oldu canım bakan cicim başkan .
şu ilin zenginlerine gitsen anlatsan planını elbet 3-5 çıkar birşeyler. sen taşıma suyu ile değirmen döndürürsen bir sike yaramaz.
neyse burası giresun hakkımızda hayırlısı
bu arada maçın biletleri 34 tl. buna da laf eden olursa biletini ben alacağım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hatta edirnekapıdan kendi aracımla geçicem yoldanda alırım .
|