Ben düştüğümüzü düşünüyorum.O iş bitti artık.
Bütün önermeler rakiplerimizin galip gelememesi üzerine. Garanti puanımız 34.Bu şekilde rakipler bizden 2 maç geride oluyor. Kasımpaşa üzerinden gidecek olursam 2 maç kaybettiklerinde puan puana gelsek dahi averaj ile birlikte hala bize üstünler.3 maçtan 2 mağlubiyet bir beraberlik çıkarmaları bizimde 3 maçta 9 puan yapmamız gerekiyor. TS'nin bize Başakşehir tarifesi uygulayacağını düşünüyorum.
Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor serisinden puan çıkarmamız gerekiyordu.Olmadı.
Takımların maç sayılarını eşitlemek için hayali oynatıp ufak bir hesap yapacak olursak;
Alanya; 4 maçları kalmış.Bir hafta bay geçecekler ve Kasımpaşa ile berabere kaldıklarını düşünürsem
Alanya 33 maç 39 puan yapar.
Sivasspor; onlarında 4 maçı kalmış.Bir hafta bay geçecekler ve deplasmanda Galatasaray'a mağlup olduklarını düşünürsem;
Sivas 33 maç 37 puan yapar.
Antalya; Hatayspor'dan gelecek garanti 3 puanları var ve deplasmanda Fenerbahçe'ye mağlup olduklarını düşünürsem;
Antalya 33 maç 39 puan yapar.
Ankaragücü; kendi sahalarında Galatasaray'a mağlup olduklarını ve 1 maçı ise kazandıklarını düşünürsem;
Ankaragücü 33 maç 38 puan yapar.
İstanbulspor; Gaziantep FK ile garanti 3 puanları var ve kendi sahalarında Galatasaray'a mağlup olduklarını düşünürsem;
İstanbulspor 33 maç 38 puan yapar.
Kasımpaşa; kendi sahalarında Beşiktaş'a yenildiklerini ve 1 maçı ise Alanya ile berabere yazmıştım;
Kasımpaşa 33 maç 35 puan yapar.
Buna göre;
10-Alanyaspor 33 maç 39 puan
11-Antalyaspor 33 maç 39 puan
12-Ankaragücü 33 maç 38 puan
13-İstanbulspor 33 maç 38 puan
14-Sivasspor 33 maç 37 puan
15-Kasımpaşa 33 maç 35 puan
16-GİRESUNSPOR 33 maç 34 puan
Maç haftaları karışık ve hayali oynattığımda bu şekilde oluyor.Geriye kalıyor 3 maç daha.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 10-05-2023, 04:30 by mvsr.)