2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
12-10-2024, 12:17,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
kral1234 Wrote:Ercan Gezgin olayıyla ilgili bazı duyumlar aldım. Davası uzun suredir devam ediyormuş zaten. Yeni baskana telefonla durumunu anlatmış. Başkan da bunu telefonda hem haşlamış hem de tehdit etmiş. Öyle böyle tehditler değil ama. Ercan Gezgin de sen misin bunları yapan deyip durumu hem avukatına anlatmış, gereken neyse yap demiş hem de Ertuğrul Gazi Konal'a anlatmış. Ertuğrul Gazi Konal da bizim başkanı arayıp güzelce bi kalaylamış. Sen kimsin de benim hocamı tehdit ediyorsun falan filan. Ama anlamadığım olay şu. Baskan Kürşat Yılmaz'ın adamı. Ertuğrul Gazi Konal resmi TBMM aracını Kürşat Yilmaz'a tahsis edecek kadar onunla yakın birisi. Hatta bu hafta Batlama maçını beraber izlemişler. Bu olaylar nasıl buraya kadar gelmiş?

Üstüne alınma lafım sana değil elbette duyduğunu yazıyorsun da;

Bu hikaye pek kafada oturmuyor bu haliyle. Alacağı için kendisiyle görüşen kişiyi ne diye haşlasın yada neyle tehdit etsin başkan? Son uçta uzlaşmaya ihtiyacı olan sensin bikere. Bu adam bukadar cahil mi de, istese öpe öpe alabilecek durumda olduğunu biliyor zaten. Neyine güvenipte terslesin, hadi bir de tehdit nedir? Birde öyle böyle tehditler değilmiş. Ne demiş mesela dava edersen seni evinden aldırırım dağa kaldırırım falan mı demiş yani en fazla neyle tehdit etmiş olabilir. Öncelikle burası çok abes duruyor. Vekil kısmı da garip duruyor. Giresunspor da giresunspor diyen belkide tek vekil kendisi. Ortada bir anlaşmazık durumunda hadi haksız taraf bile olsa hemen Giresunsporun karşısında konumlanması anlamsız. Hadi arar başanı hayırdır falan der hesap sorarda, sen kimsinde benim hocamı tehdit ediyorsun ne mq? Benim hocamı nedir bikere. Hayır Ercan ile Vekilin böylesine yakın bağları varsa başkan okadar salak mı ki Vekilin yakınını üstelikte haksız yere tehdit ediyorsun? 

Kişisel görüşüm, Ercan efendi kendini aklamak için bişeyler sallamış etrafa. Bunu duyan da aha ben olayın aslını öğrendim diyip hava atıcam diye saçma salak iddiaları yaymaya başlamış ve en son sana kadar gelmiş bu saçmalık.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by kerasus - 12-10-2024, 12:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)