Maçın olduğu saatte seyahat ediyordum yolu bıraktım oturdum aşağı maçı izledim.Yeni hocayı görmek lazım sonuçta onunla lig geçecek ama Cahit hoca gerçekten iyi iş çıkarmış.Amasya boş ataklar, boş boş topa sahip olmalar ile maçı bitirdi.Boş ataklar diyorum Göktan'ın çıkardığı 2-3 top var hakkını yemeyelim ama o ataklar Amasya'dan ziyade bizim defansta yaptığımız hatalardan geldi.
Takımı eleştirmek istemiyorum, hem takım olmaya çalışıyoruz hemde buralar bataklık fazla beklenti olmaması lazım ancak defans kadememiz çok kötü.
22 numaralı sağ oyuncumuzu çok beğendim.Göktan'ı beğendim.Daha ilk maç ve durumumuz belliyken genel anlamda beğendim takımı.Zira 4 gol atmak çok güzel bir başarı.
Transferi açıp 2-3 tane kamil katabilsek takıma çok iyi olacaktı.Takıma abi şart.
Maçın sonlarında çıkan kavgayı anlayamadım neden çıktı ? Bizim çocukları uyarmak lazım 4-0 öndeyiz çok gereksiz hareketler.
İnşallah bu iyi başlangıç ligin geneline yayılır ve devam eder.Yönetime çok büyük işler düşüyor.Ezdirmeyin çocukları.
Forumda maç konularını eskisi gibi ayrı ayrı mı açsak ne yapsak ? Öyle daha iyi oluyordu.