Yine iyi başlayıp kötü bitirdik. İlk yarı pozisyon az olsada hakimiyet bizdeydi. Yine rakip ceza sahasından başlayan topa baskının ekmeğini yediğimiz bir golle önde kapadık. 2. yarı Bulancak net üstündü zaten. Zaten tehlikeli atakları oluyordu gol geliyorum diyordu ve geldi. 2. gol ise bu kez onların topa baskısı ile bizim ikramımız oldu. Orta sahaya yakın bölgede atağa çıkıyoruz, topu ileri taşımak yerine kendi ceza sahamıza kadar getirdik anlamsız şekilde. Orada da yapılan hatayı affetmedi Bulancak. Gerçi son dakikalara gelirken iyi ki yapmışız o hatayı dedim, beraberliktense birinin kazanması iyi oldu.
Bulancak tribünü mükemmeldi gerçekten. Bizimkiler yine 1 avuç taraftar ninni havasında yıllardır söylediği bestelere devam. Takma en ufak bi katkı yok. tribünün dolmaması haricinde tıpkı içerde GS maçı gibiydik bugün. Deplasman trübünü fullemiş ve maç boyu çok iyi destek verdiler. Rakip gol attığında da bizim tribünden baya bi gol sesi geldi. Bizim tarafında önemli bir kısmı meğer Bulancaklı imiş.
Hakem artniyetli olduğunu sanmıyorum ama cidden çok kötüydü. Herhangi bir konuda hiç ayarı yok. Bulancak 5 tane sarı gördü ama çok daha net göstermediği yerler var. Faul konusunda kriteri sadece oyuncunu düşmüş olması. adama tekme tokat dalsan da, tamamen sarılıp çeksen de faul vermiyor eğer oyuncu yerde kalmazsa. Futbol kurallarından baya bihaber bir arkadaş. Yan hakem de çok ezbere kaldırıyor ofsayt bayraklarını. Bulancağın bana göre 2 pozisyonunu kesti ki özellikle biri kesin gol olurdu.
Genel değerlendirme yaparsak takımda kendini Messi sananlar var. Bi kere şu anlamsız şekilde topla oynama hastalığını yenmesi lazım bazı oyuncuların. Mesela Emre Nizam ilk yarıda sırf topla vedalaşmamak için 2 pozisyonu başlamadan bitirdi. Ki bu takımın keyfe keder pozisyon harcama lüksü yok. Her bir pozisyon çok ciddi bir emeğin sonucu geliyor bu takımda. Bukadar zor pozisyona girerken bi kişinin bencilliği takım arkadaşlarının tüm emeğini heba ediyor,yazıktır. Ki bizim adımıza maçın en net pozisyonunu harcayanda yine kendisiydi ama hadi ona lafım yok gol kaçabilir. Bulancak ciddi şekilde fizik üstünlüğü vardı bizimkilere göre. Keza yetenekli ayaklarda var. İyi bir hocayla aslında zirve mücadelesi verebilirler ama bence hocaları kadronun hakkını verdiği söylenemez. Orta sıralarda takılırlar bu hocayla.