ArmanınPeşinde Wrote:Bir haftadır sürekli taraftar ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Hem forma hem maç bileti üzerinden. Belli ki bu transfer işi bitti. Hayırlısı olsun. Ordu maçı zor, bir mucize olursa ne âlâ.
Benimde çok dikkatimi çekti son yasak geldiğinden beri bir sosyal medyada seferberlik baslattılar. Ama ben fazla iyimser bakıyorum sanırım. Çünkü ben, sanki bi umut 3-5 bişeyler çıkarsa son dodyayı da halledebilir miyiz denemesi olabilir gibi düşündüm açıkçası. Transfer işi bittiyse zaten hiç şansımız yok ve asla harekete geçiremezsin kimseyi. Forma satış kampanyası ile belki 5 bin tane vatandaşa satabilsen eder 10 milyon. Bu farkındalık ile bazı stk lar hadi bi ihtimal gösteriş için vekiller toplu alım derken ortaya idare eder bir rakam çıkarsa üstünü de kendileri (kim kattıysa artık 30 küsür dosyada) ekler belki diyordum. Böylece açıktan transferden bahsetmeden hem boşa umutlandırmıyorsun hemde bu süreçte farkındalığı ve şehir birliğini de üste tutmaya çalışıyorlar. Ben şahsen geçen haftadan sonra artık gitmem gibi geliyordu düşeceğimiz formalite maçlarına. Ama özellikle dün maça çağrı paylaşımları çok arttı. kazanacağımıza pek umudum olmadan sırf tarafımız belli olsun tribün güç versin diye gidicem bu maçada.