2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
02-04-2024, 20:08,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
semiko Wrote:Giresun'da chp alması iyi mi olacak kötü mü olacak bilemedim Big Grin basket takımı vardı süperdi ama sponsorluk o bu derken ambargo vardı resmen.
destek oluyor ama değişik birşey oluyor.
eynesil düşer orada parti değiştirmiş destek falan gider büyük ihtimal.
hakkımızda hayırlısı olsun .

Daha kötü derken? Şıklar nedir mesela neler olabilir?  Smile  

2. lige borç içinde düştük. Transfer tahtasını açmak bile 2. lig klübü için külfet ayılacak bir miktar. Kendi içimizde de gelecek vaadeden bir topçu yok gibi. Yönetim yok(fillen var ama aslında yok). Daha kötüsü ise dışarıda hala yenebilecek ne kaldı diye sırada bekleyenler. Batan geminin malları misali.. Ve en kötüsü ve asıl insana koyan ise takımı yiye yiye bitirip bu hale sokanları kahraman gibi görenler çoğunlukta bu şehirde. Doğu komşumuzda olsa şehre adım atamaz mesela. Batı komşumuz ise kendilerini aynı düşüren adamı kahraman olarak görmüyorlar hiç olmazsa. 

Daha kötüsü bu şartlarda aklıma gelmiyor. Ama daha iyisi olması içinde çok geç oldu sanki. 

Eynesil desen bu sene bile kurtarması imkansız gibi zaten. Seçim sonuçları ile birlikte tekrar çıkar mı gibi soru işaretleri de kalkmış olduSmile

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 02-04-2024, 20:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)