ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(09-03-2021, 19:43)maicon_28 Wrote: bu sene çıkamazsak daha sittin sene çıkamayız
seneye 4 takım bu lige gelecek. Mazisi, kadrosu ve gücü olan şehir takımları
Kadroyu koruyup nokta atışı transferlerle seneye çıkarız mantığı çok yanlış. Biz de bir hava vardır ve havayla çıkamazsak seneye aynı oyuncu aynı katkıyı da veremez. Örneğin; En beğendiğimiz oyuncular kim Diarra, Sergen, Serginho, Balde falan her neyse. Bu ligde kalırsak, seneye aynı performansı sergilemeyeceklerine eminim.
Aynen öyle. Bu lig isim değil; takım, ruh ligi. Bu havayı bir 10 sene daha yakalayamayabiliriz.
|
|
09-03-2021, 20:13 |
|
mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Döndük dolaştık bu şehrin toprağına, suyuna has özellikler ile baş başa kaldık.Birçok ekleme yapılabileceği gibi yol haritasını belirlemede şehrin özellikleri etkin rol oynamışa benziyor.Onlardan bir tanesi kendimizi yetersiz görme, küçük düşünme huyundan vazgeçemiyoruz.
Geldiğimiz noktada karamsar olmaya gerek yok ancak başkanın toplantısında yüreklere su serpen, o kriz yönetimini iyi yapan kimliğini göremedim.Görüyorumki bu düşüncede yalnız değilim.Renktaşlar aynı düşüncelere sahip.Net, vurgulu cümleler, inanmış ifadeleri görmek çok zor bu toplantıda.Ben şampiyon olacağım diyememiş, diyemiyoruz.
Üst lige çıkmak istiyorsak öncelik yenilmemek olmalı.Hani o Atatürk Stadyumunun çimlerine yatıp yerden kalkmayan takımlar vardı ya işte bizde onlar gibi yatıp kalkmayarak net rakiplerimize yenilmememiz gerekiyor.Gerekiyorsa bunu yapmak zorundayız.İsterseniz dan dun top oynayalım ama yenilmeyelim.
Başkan davasında haklı olabilir.Veryansın etmek bu piyasada sürekli söylenen hadiselerden.Ancak marka değerini de düşünmek zorunda.Lobimiz yok, güçlü futbol kenti değiliz demek bana göre çok yanlış.Ayağınıza tarihi fırsat gelmiş kaçırmayın.O lobiyi ve güçlü futbol kentini siz oluşturun.İnsanlardan beklemeyin.Çoğunuz bilirler.Bu takım yolu izi olmayan deplasmanlara gittiğinde büyük takım gelmiş diye ilgi gördüğü yerlerin takımları bugün bizi solda sıfır bırakmış durumda.
En kötü senaryo üzerinden gidiyorum.Takım play-off a kalır ve elenirse rüzgar tersine esmeye başlar ve işin rengi değişir.Bu takım bu borç ile belini doğrultamaz.Koca Yalan'ın taktiği iyi bir taktik değil.Bu yönetim bari o hesaplara girmesin.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
09-03-2021, 21:41 |
|
|