2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
sanırsam çıkamayacağız. başkan önden bir nabız yoklamış. durumu göstermiş. erene tepki o kadar büyük ki toplantıda bu durumu ele almış . sorumlu benim demiş.
seçim öncesi çok sıcak bakmıyordum ancak harbiden şeffaflaşmaya çalışan bir başkan imajı veriyor.
09-03-2021, 18:50
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Yavaştan play -off hesapları başlamış galiba. Yönetimin gerçekçi olması takdire şayan. Bu sene o sene değil ama yine de iyi geldik. Kadro korunup, takviyeler yapılarak seneye daha iyi olabiliriz. Yönetim şimdiden hazırlıkları yapmalıdır.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
09-03-2021, 19:24
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
bu sene çıkamazsak daha sittin sene çıkamayız
seneye 4 takım bu lige gelecek. Mazisi, kadrosu ve gücü olan şehir takımları

Kadroyu koruyup nokta atışı transferlerle seneye çıkarız mantığı çok yanlış. Biz de bir hava vardır ve havayla çıkamazsak seneye aynı oyuncu aynı katkıyı da veremez. Örneğin; En beğendiğimiz oyuncular kim Diarra, Sergen, Serginho, Balde falan her neyse. Bu ligde kalırsak, seneye aynı performansı sergilemeyeceklerine eminim.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-03-2021, 19:43
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Başkan bazı konularda çok doğru konuşmuş. Sene başını çok çabuk unuttuk beyler, düşmesek iyi diyorduk. Oyuncularda bir stres olduğu çok aşikar. Bir de biz baskı yaratmayalım ekstra olarak. Şunun şurasında 9 maç kaldı, parmakla adam göstermek bu saatten sonra pek işe yaramaz. İyi veya kötü bir şekilde bu 9 haftayı geçeceğiz.

Toteme devam ama. 2 haftadır bozduk bak totemi Big Grin
09-03-2021, 20:12
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(09-03-2021, 19:43)maicon_28 Wrote: bu sene çıkamazsak daha sittin  sene çıkamayız

Kadroyu koruyup nokta atışı transferlerle seneye çıkarız mantığı çok yanlış. Biz de bir hava vardır ve havayla çıkamazsak seneye aynı oyuncu aynı katkıyı da veremez. Örneğin; En beğendiğimiz oyuncular kim Diarra, Sergen, Serginho, Balde falan her neyse. Bu ligde kalırsak, seneye aynı performansı sergilemeyeceklerine eminim.

Aynen öyle. Bu lig isim değil; takım, ruh ligi. Bu havayı bir 10 sene daha yakalayamayabiliriz.
09-03-2021, 20:13
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
(09-03-2021, 20:12)ArmanınPeşinde Wrote: Toteme devam ama. 2 haftadır bozduk bak totemi Big Grin

Totemlerin çoğundan vazgeçtim ama o kadar çok totem yapıyormuşum ki hala anormal bir hayat yaşıyorum
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
09-03-2021, 20:44
Website Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Döndük dolaştık bu şehrin toprağına, suyuna has özellikler ile baş başa kaldık.Birçok ekleme yapılabileceği gibi yol haritasını belirlemede şehrin özellikleri etkin rol oynamışa benziyor.Onlardan bir tanesi kendimizi yetersiz görme, küçük düşünme huyundan vazgeçemiyoruz.

Geldiğimiz noktada karamsar olmaya gerek yok ancak başkanın toplantısında yüreklere su serpen, o kriz yönetimini iyi yapan kimliğini göremedim.Görüyorumki bu düşüncede yalnız değilim.Renktaşlar aynı düşüncelere sahip.Net, vurgulu cümleler, inanmış ifadeleri görmek çok zor bu toplantıda.Ben şampiyon olacağım diyememiş, diyemiyoruz.

Üst lige çıkmak istiyorsak öncelik yenilmemek olmalı.Hani o Atatürk Stadyumunun çimlerine yatıp yerden kalkmayan takımlar vardı ya işte bizde onlar gibi yatıp kalkmayarak net rakiplerimize yenilmememiz gerekiyor.Gerekiyorsa bunu yapmak zorundayız.İsterseniz dan dun top oynayalım ama yenilmeyelim.

Başkan davasında haklı olabilir.Veryansın etmek bu piyasada sürekli söylenen hadiselerden.Ancak marka değerini de düşünmek zorunda.Lobimiz yok, güçlü futbol kenti değiliz demek bana göre çok yanlış.Ayağınıza tarihi fırsat gelmiş kaçırmayın.O lobiyi ve güçlü futbol kentini siz oluşturun.İnsanlardan beklemeyin.Çoğunuz bilirler.Bu takım yolu izi olmayan deplasmanlara gittiğinde büyük takım gelmiş diye ilgi gördüğü yerlerin takımları bugün bizi solda sıfır bırakmış durumda.

En kötü senaryo üzerinden gidiyorum.Takım play-off a kalır ve elenirse rüzgar tersine esmeye başlar ve işin rengi değişir.Bu takım bu borç ile belini doğrultamaz.Koca Yalan'ın taktiği iyi bir taktik değil.Bu yönetim bari o hesaplara girmesin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
09-03-2021, 21:41
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(09-03-2021, 19:43)maicon_28 Wrote: bu sene çıkamazsak daha sittin  sene çıkamayız

baba lig o yüzden bu sene aşırı kolay oldu. alttan gelen samsun takviye yaparak tutundu. seneye dediğin gibi 4 tane takım gelecek çoğu kadroyu bozmamaya çalışacak. içimizden geçerler.
10-03-2021, 08:37
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Şaka yapıyor olmalılar, çıkmama gibi bir lüksümüz yok. Öyle ya da böyle buradan bu sene çıkmamız şart yoksa bu borçla kapalı tahtayla seneye amatöre yol alırız.

LİDERİZ 6 puan ilerideyiz tarihin en kötü takımı da olsan burada playoff ya da çıkmama hesabı yapamazsın. Böyle saçmalık mı olur? Bandırmayı döverek, Eskişehir'i de öyle ya da böyle yeneceksin. Eder sana 59 puan. Kalan maçlarda gerekirse 11 kişi kalenin önünde 90 dkk bekle ve şampiyon ol.

Ben böyle şey hayatımda görmedim şu noktada böyle amatör açıklamalar yapılmaz. Şimdi futbolcu ne yapsın?
10-03-2021, 10:58
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Sosyal medya üzerinden açıklamalarına baktım futbolcu olsam salardım kendimi olsada olur olmazsa da olmaz kafasında açıklamalar yapmış medya desen bir iki kişi hariç doğru düzgün soru soran olmamış Canikli, Valiye teşekkür ettiniz mi diye soranlar var çok önemli bir konuymuş gibi gidin temlikleri sorun borcu sorun yok arkadaş hoş gzt anlaşma yaparsan bunlarada alışkın olmak gerek.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-03-2021, 11:41
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)