(20-05-2017, 20:39)kesap28 Wrote: Sacma sapan elestırıler yapmayın ya yazık mazık hos degıl takım bu butceyle bu yetenektekı oyuncularla playoff yapmış yazık dıyonuz hayırdır bu takımın yapacagı en ıyı sey bu super lıg olursa mucıze olur bu takımın gucu kapasıtesı bu ısyer begenin ıster begenmeyın herkese tebrıkler yonetım hoca oyuncular ve taraftara yıkıcı degıl yapıcı elestri yapan taraftara tabi
Takım ev sahibi avantajı kaybedecek salakca bi hata yüzünden, ben de elestirmeyecegim. Yahu daha bir ay evvel ilk iki olur mu diyoduk, sonra dedik ki ulan bu takım tepedekileri yenemedi,tamamdır kapasite belli dedik. Hayalperest olmayalım dedik. Ama gidip de son hafta elindeki puan avantajını kaybet demedik. Ayrıca koca bir sezon play-offa katilmak icin mi bekledik bu kadar adam? Her hafta en az iki saat ayırdığımız zaman ne olacak? Tartismalarimiz, sevincimiz, uzuntumuz. Kimse polyannacilik oynamasin arkadaşlar, uzun zaman sonra ilk defa kendi kaderimizi kendimiz çizmek için elimize bir firsat geçti onu da elimize yuzumuze bulastirdik. Çoğunuz bolu yerine esesi tercih etmiş, saygı duyarım ama ev sahibi avantaji elimizde olsa biz o finale cikarirdik son mac giresunda. Insallah esesi eleriz de ben de yerin dibine gecerim, sonra da gider finalde takımı desteklerim.