7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
(25-10-2014, 18:02)cotanak88 Wrote: ali eren derken? ali eren beşerler deme çok gülerim Smile

Hocam şaka yapıyorum o kadar da değil. ..Giresunspor 1 cihancan 2
Derelili çotanak
25-10-2014, 18:23
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
karadenizde süper lige çıkmayan tek takımız bu gurur bize yeter! bazıları bana kızacak ama şu bulunduğumuz ligte bize süper lig heyecanı yaşatan kaç başkan oldu ? bir olgun peker geldi giresuna ne yazıkki onuda harcadılar.. şuan mustafa temel bozbağa gösterilen destek ona gösterilseydi belki daha farklı olurdu..her sene aynı şeyleri duyuyoruz mütavazi bir kadro kuracağız borçlarımız ödensin paramız yok.. artık bunları duymaktan bıktık... Giresun her alanda küme düşüyor düşmüş ayağa kaldıracak bir tek giresunlu mu olmaz ya..
25-10-2014, 18:29
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(25-10-2014, 18:29)cotanak88 Wrote: karadenizde süper lige çıkmayan tek takımız bu gurur bize yeter! bazıları bana kızacak ama şu bulunduğumuz ligte bize süper lig heyecanı yaşatan kaç başkan oldu ? bir olgun peker geldi giresuna ne yazıkki onuda harcadılar.. şuan mustafa temel bozbağa gösterilen destek ona gösterilseydi belki daha farklı olurdu..her sene aynı şeyleri duyuyoruz mütavazi bir kadro kuracağız borçlarımız ödensin paramız yok.. artık bunları duymaktan bıktık... Giresun her alanda küme düşüyor düşmüş ayağa kaldıracak bir tek giresunlu mu olmaz ya..
hacı ironi falan yapmıyorsun dimi? yani şunu ciddi yazdın öylemi?
25-10-2014, 18:31
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Küme düşmeyelim yeter. Ilerleyen zamanlarda birisi tutar kolumuzdan herhalde.
25-10-2014, 18:31
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
hakkarinin şehirin göbeğinde 3 şehidimizin haberini aldıktan sonra yazasım gelmiyor Sad(
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
25-10-2014, 18:33
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Geriye kalan maçlarda alacagimiz maksimum puan 4 ya da 5. Eğer ilk devre sonunda uçuk puan farki olursa hic transfere falan gerek yok.

İkinci bi mesele de benim gibi hali sahada bile top oynayamayan adam su maçta ayiteye özel önlem alinirsa belki puan aliriz dediyse, mehmet hocaya sallarim ben arkadaş. Sene baslamadan herkes forumda bagirdi buraya golcü alin bu takimi ileri götürecek oyuncu alin yoksa geldiğimiz gibi gideriz diye. Bunu mehmet hoca görmedi mi gördu de yönetim transfer yapmadiysa blöfü cekeceksin arkadas. Barisa cihancana murice verilen parayla en azindan bi İskender alin alinirdi bu takima.
25-10-2014, 18:42
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Sezon başında eksik olanı gördük ve söyledik.Zaman geldi biz demiştik diyoruz.Aynı insanlar olarak şimdi de şu verileri görüyoruz.
Her hafta Ali yerine Ahmet, Mehmet yerine Mustafa oynuyor.O maçı izliyoruz bu oyuncularda olmadı deyip bir sonraki hafta tam tersini oynatıyoruz.
Aynı bölgeden elimizde fazlaca oyuncu olmasına rağmen yine aynı bölgede sorun çekiyoruz.
Abwo tam bir poşet.Hiçbir halt olmaz ondan.
Topu sürekli havadan oynuyoruz.Hiç yere inmiyor.Top kontrol edip görerek, düşünerek pas atan bir tek Jones var.Top benden çıksın diye dan dun sağa sola havadan paslar atmaya çalışıyoruz.

En önemli veri ise 60. dakikadan sonra takım düşüyor.Rakip çok rahat pas yapıp top dolaştırıyor.
Rakip oyuncu top sürmesine rağmen bizim oyuncumuzu geçip gidiyor.Yetişemiyor bile futbolcumuz adama.Fizik, kondisyon açısından çok çok eksiğiz.Tesisin fotosunu çekmişlerdi çim kalmamış arazide.Normaldir eksikliğimiz.

Soldan orta yapıyoruz, 6 pasa kümelenmiş bütün oyuncular, ulan biriniz de boşa çıkın, pas isteyin.Takımın yeteneği kısıtlı olabilir ama kötü mücadele edemez.Mücadele etmiyoruz.Bir şey oynamıyoruz.
Bu takım 15 puanı devre arasına kadar mümkün değil göremez.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
25-10-2014, 19:21
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Su durumun tek sorumlusu yonetimdir hic bir hoca transfere itiraz etmez hayir demez ....Ucuz et yahnisi pisir pisir sahaya sur..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
25-10-2014, 19:26
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Vasat futbolcular ile bundan iyisi olmaz...gerçek bu..birinci nin elinde Kayseri gibi takım var da takim mi oynatamiyor..kimi getirirsen getir sadece 2 hafta aragaz yapar. .bu takıma ara transferde en az 4adam lazim..paraya kiysin yönetim bu sene dusersek 10 sene üst ligi unutun
Derelili çotanak
25-10-2014, 19:40
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Takımın eksikleri armut gibi belliydi. Burda hemen hemen herkes yazdı. Orta saha ve forvette adam yok dedik. Ergün eyvallah lige çıkmamızda katkısı oldu ama bu ligin oyuncusu değil.
Orta sahada top çevirebilen bir oyuncumuz yok. Ayağına topu alıp akıllı kullanabilen bir futbolcumuz yok. Adını unuttum yabancı oyuncuyu neden gönderip yerine adam almadık aklım almıyor.

Resmen iddaada banko maç buldum. Her hafta garanti. Giresunspor kimle oynarsa oynasın 3.5 alt oynuyorum.
25-10-2014, 19:48
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)