7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
(25-10-2014, 22:55)kral1234 Wrote: 6 maçta 5 gol atmış adamı ne abartacan zaten. zaten bu alanya'da iş yok sorun bizde Smile

ha şu konuya bi açıklık getireyim. bu takıma mourinhoyu getirsen de bişey olmaz. mehmet hocayı ben çöp transferler konusunda eleştiriyorum.
ben oynadığı futboldan bahsetmiştim. bu lig ne yabancılar gördü, belki ayiteden az gol atmışlardır ama ayiteyi 3 le çarpıp 5 e bölecek kalitede oyuncular. yani demek istediğim öyle oyunda fark yaratacak bir oyuncu değil. ama bulduğunu atıyor normal bi golcü gibi. e zaten hem oyunda bi etkisi olmayıp hemde bitirici özelliğide olmasa zaten halı sahada bile oynatmazsın değilmi Smile yabancı transferi yaptıysan okadarda bi özelliği olsun artık.

mehmet hoca transferde pasif kalması konusunda eleştirilebilir evet. normalde bi hocanın transferde söz sahibi olması lazım. fakat hepimizin bildiği üzere başımızda bir bozbağ gerçeği var. mehmet hoca biraz sivrilmeye sesini yükseltmeye kalksa hiç düşünmeden mehmet hocayı yollayıp 3.ligden vasıfsız birini getirir hoca diye. sonrada taraftara açıklama yapar, "mehmet hoca takımı şampiyon yaptım diye havaya girmişti çok yüksekten uçtu fiyatında ve bizde yollamak zorun da kaldık." tabi bu açıklamanın sonunada o klişelşemiş ve hepimizin ezberlediği cümleyi söylemeden olmaz. "giresunsporun sokağa atacak parası yok". ha peki sonuç? biz ligin en kötü kadrosu ve vasıfsız bir hocayla averaj takımı olarak daha ilk yarı bile bitmeden düşmeyi garantileriz. mehmet hoca ise geçen seneki başarısıyla havada karada çok güzel teklifler alırdı zaten. oyüzden mehmet hocanın transferde pasif kalması bizim hayrımıza olduğu kesin.
26-10-2014, 10:53
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(25-10-2014, 21:15)sokakbaşımeyhane Wrote: Genoa hem takım çop diyorsun kendi kendine çelişki yaşıyorsun sonra hoca gitmeli diyorsun..bana su takimda mehmet hocadan farklı bir ideal 11 kur iniestayi kesip xaviyi mi sokacaksin adama transfer de söz hakkı tanimamissin adam buba rağmen Giresunspor için sesini cikarmamis hala laga luga yapıyorsun. .önce Bozbag gitmeli senin mantığına göre bu takim maniaayi orduyu hatta boluyu yener 3-4 puanda bir şekilde toplar

bir yerlerden bazı değişimlere başlamak lazım, Bozbağ ya da Birinci benim çok önemli değil kaldı ki ikiside belli bir süre sonra gidecekler ama biz hep burdayız bu takım bizim takımımız.

Mehmet Birinci gidince bu takım süper top oynayıp ligde kalacak demiyorum ama bu takım daha iyi top oynayabilmeli ya da sonuca gidebilmeli ama biz ikisini de yapamıyoruz, sizlerin kondisyon sorununu bağladığı belli başlı şeyler vardı o'nu çözecek olan da hoca ama 7 hafta da bunu da çözemedik, he gidince kim gelir belki de daha kötüsü bir önce ki sayfada da belirttim büyük başkan'ın bu işi başarabileceğine dair umudum yok zaten kurduğu takım ile bunu gösterdi, bu takım Altınordu'yu yenemediyse bu ligde kimseyi kolay kolay yenemez, senin beğenmediğin Ordu, Manisa hatta Bolu bizi mağlup edebilir ama biz onlara gol atabilirmiyiz o bile şüpheli.
26-10-2014, 13:19
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Adam kadro çöp diyor ve sonra takımın tek kale oynadığı maçtan sonra eleştiriyor (Denizli maçı) kötü oynadığı için. Yani çöp dediği kadroyla tek kale oynamış olmak bile kesmiyor kendisini, tarihi fark atmak ve galibiyet serisi yakalayıp şampiyon olmak istiyor o çöp dediği kadroyla. Ayrıca Mehmet hoca gitse bile daha iyisinin gelmeyeceğini kendiside belirtiyor zaten, ama ısrarla Mehmet hoca gitsin diyor. Yani diyorki önemli olan Giresunsporun daha iyi olması falan değil, yeterki Mehmet hoca gitsin. Takımın hoca konusundaki eksiklerini sıralıyor falan. Peki bu eksikleri hangi hoca çözebilir sence piyasada diye soruyorsun, isim ver diyorsun. Fakat kafasında öyle bir isimde yok. Çünkü sorunun hocada olmadığını bildiği için, o sorunları çözebilecek bir hoca ismi de verememesi normal. Bukadar çelişkilerle dolu bir vatandaş, tutupta kendini yüzyılın en fedakar en büyük Giresunspor taraftarı olarak tanımlayacak utanmasa. Fakat bu arada ismini cismini söylemeye de utanıyor. Çünkü çift takımlı olduğu ortaya çıkacak ismini verirse.
26-10-2014, 15:10
Reply
pusti28 Offline
Member

Threads: 0
Özgür Erdoğan
4 dk. ·
Mehmet Birinci ile yollar ayrıldı
26-10-2014, 16:45
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
hastir bee yazik oldu

bu hafta hocasiz cikariz

ondan sonraki hafta Allah kerim bakalim hangi çop hoca gelecek
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
26-10-2014, 16:56
Reply
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
Taraftar olarak hakkım varsa helal olsun ... Böyle olması gerekiyordu ve oldu tartışmasız çok emeği var takımda özellikle geçen yıl. Yolu açık olsun
Biz bitti demeden bitmez !
26-10-2014, 17:00
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

büyük başkan en az 1 ortalama 2 hafta takımı hocasız çıkarır maçlara. 2 maç 2 maçtır hocaya verilecek paradan tasarruf. ee nede olsa sokağa atılacak parası yok tabi klübün. sonra 3.lig ayarında veya iyi tarafına gelirse eğer en en en iyi ihtimal 2.lig seviyesinde bir hocayla anlaşırız. sezonu ise minimum 3.hocayla bitiririz. gelen hocada sezon sonunu göremez.
26-10-2014, 17:05
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
mehmet birinci büyük bir insan, iyi bir giresunsporlu ve çok iyi bir teknik direktör. başkan bırakmayacağına göre, futbolcuları komple değiştiremeyeceğimize göre bir kan değişikliği şarttı ve klasiktir hoca gönderildi.

şu anki pozisyonumuzda ufak tefek hataları hariç bir günahı olduğunu düşünmüyorum. o brezilyalı takımda kalsaydı veya onun ayarında SADECE BİR futbolcu alınsaydı şu an hala takımın başındaydı.

hayırlısı olsun. isimlere takılmak yerine takıma sahip çıkıp destek vermeye devam etmek lazım. mehmet hocaya hakkım sonuna kadar helal olsun. yine yollarımız daha iyi bir durumdayken kesişir inşallah.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
26-10-2014, 17:09
Website Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Yaptiklarindan dolayı Allah razi olsun. Çok emegi geçti takima. İki şey var ya ligi iyi okuyamadi ya da okudu ama istediği oyuncuları gerçekten aldiramadi.
26-10-2014, 17:09
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Bence yanlış yapıldı. Hoca değişikliği bu takımda hiçbir şeyi düzeltmez. Tamamen yanlış kadro planlamasından kaynaklanan bir başarısızlık.
İnşallah çöpün birini tutup getirmezler. Nurullah Sağlam gibi.
26-10-2014, 17:25
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)