TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor 2-2 Giresunsporumuz
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz
(14-08-2017, 01:14)kral1234 Wrote: Hiç 1. Lige galibiyetle başladık mı biz?

2010/11 de Boluyu yendik 2 1. Onun dışında hep puan kaybı
14-08-2017, 01:26
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
başkan bence bizi test ediyor Big Grin Daha doğrusu bir deney veya anket çalışması gibi bir şey

2015 de 10 numaraya transfer yapmadı
2016 da forvete transfer yapmadı
2017 de savunmaya transfer yapmadı

hangi bölgenin eksikliği "bir takımı daha çok etkiliyor, başarılı olmasını engelliyor ya da taraftarına cinnet geçiriyor" gibi bir çalışma yapıyor bence. Seneye falan da takıma kanat almayacak bence, takımın geri kalanı tam olacak Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
14-08-2017, 02:53
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BENDE TAKIMI BEGENDIM BERABERLIK DEGIL GALIBIYET HAKKIMIZDI GOLÜ YEDI DAGILMADI DISIPLINDEN KOPMADI KALECI ANILIN VE DEFANS IN HATALARI OLMASA BU MACI GIRESUN ALIR DI UMUT VERICI BIR TAKIM GÖRDÜM SAHADA
14-08-2017, 06:39
Reply
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
Sayın Dostlar,

Ben genelde yorumumu buradaki arkadaşların yaptıkları yorumdan sonra yapmayı yeğliyorum.
Buradaki arkadaşlar genelde takımı beğendiler.
Hakikaten takım diri ve samimiydi.
Metin Hoca takımı iyi hazırlamış. Enerjiyi iyi depolamış ve akılcı oyun oynattı.
Herkes defans konusunda hemfikir.
Bunda sıkıntı olduğu aşikâr. Ama bu demek değil ki hep böyle olacak.
Ama ufak dokunuşlar ve ufak kulak çekmeler yapılmalı.
Anıl konusunda benim de tereddütlerim var. Ama şunu da unutmamak gerektir; bir kaleci eğer moral olarak çökerse takıma büyük zarar verir. Onun için sizden ricam Anıl'ın üzerine bu kadar gidilmemesi. O da mutlaka böyle hataları yapmak istemez. Bakın Volkan bile ne kadar klas kaleci olsa da o da büyük bir hata yaptı. Önemli olan kaleciyi kazanabilmek. Belki ileride kaleye Fevzi geçecek ama daha sonra ona da ihtiyacımız olabilir.

Burada birisi Özgür'ün geçen seneki Play Off maçlarında para yediğini filan yazmış. Lütfen bunlar hoş değil. Bir futbolcunun şerefiyle oynamayın. Yeri gelir sizin şerefinizle de oynanır.

Dale aslında iyi futbolcu ama uyum sıkıntısı var. Merak etmeyin ileride rakip defansları yoracaktır. Zamana ihtiyaç var.

Korkishko cidden isabetli bir isim. Kim kazandırdıysa takıma sağ olsun. Adam çekirge gibi adım atmadığı yer kalmadı. Hep pozitif futbol oynadı. Keza Dodo da onun kadar olmasa olumlu hareketlerde bulundu.

Dimitriadis aslında dün kendini pek gösteremedi. Kötü mü oynadı? O kadar da kötü oynamadı ama kendisinden daha çok şey beklenildi. Keza Recep için de bu geçerli.

Velhasılında ben takımı beğendim. Şuraya yazın; bu takım 3 - 4 hafta sonra çok canlar yakar. Biraz uyum süreci geçsin, bir de beyin olarak herkes kendini hazırlasın, bu takım Süper Lig için en büyük aday olur.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
14-08-2017, 08:17
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Özeti izledim verdiğimiz pozisyonlar ve yediğimiz goller evlere şenlik.
Defansa mutlaka takviye lazım.
14-08-2017, 13:28
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Hüsamettin oynamaya devam ederse susar itaat ederim.Maçta kötümüydü ? Bence değil.Yeteneği o adamın.
Ucuzculuktan kurtulamadığımız için yedik dün o golleri.Sözleşme yenilenmemesi gerekiyordu bana göre yenilediler.Şimdi zaten oyuncumuz var onlara yedek arıyoruz deyip transfer yapacaklar.Mevcutun daha iyisini almak için transfer yapmayacaklar.
Dimitri geçen sezonun en iyisiydi.Şu pozisyonda oynatmak onu etkisizleştirir gibi görünüyor.Eski görevinde devam etmeli.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-08-2017, 14:20
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Dimitriadis Bence 10 numara oynamalı
14-08-2017, 14:44
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(14-08-2017, 14:20)mvsr Wrote: Hüsamettin oynamaya devam ederse susar itaat ederim.Maçta kötümüydü ? Bence değil.Yeteneği o adamın.
Ucuzculuktan kurtulamadığımız için yedik dün o golleri.Sözleşme yenilenmemesi gerekiyordu bana göre yenilediler.Şimdi zaten oyuncumuz var onlara yedek arıyoruz deyip transfer yapacaklar.Mevcutun daha iyisini almak için transfer yapmayacaklar.
Dimitri geçen sezonun en iyisiydi.Şu pozisyonda oynatmak onu etkisizleştirir gibi görünüyor.Eski görevinde devam etmeli.

Husamettin i ben dün beğendim normalde hiç begenmem adam hayatında almadığı kafa toplarını aldı beni bile şaşırttı böyle oynayacaksa razıyım oynasın ama kapasitesi sınırlı dün şartları zorladı bundan iyisini motoru kaldırmaz.. solbeke canberk gecer
Derelili çotanak
14-08-2017, 15:44
Reply
halil28 Offline
Member

Threads: 0
(14-08-2017, 15:44)sokakbaşımeyhane Wrote:
(14-08-2017, 14:20)mvsr Wrote: Hüsamettin oynamaya devam ederse susar itaat ederim.Maçta kötümüydü ? Bence değil.Yeteneği o adamın.

Husamettin i ben dün beğendim normalde hiç begenmem adam hayatında almadığı kafa toplarını aldı beni bile şaşırttı böyle oynayacaksa razıyım oynasın ama kapasitesi sınırlı dün şartları zorladı bundan iyisini motoru kaldırmaz.. solbeke canberk gecer
Macin ikinci yarisini izledim husamettin bildigimiz husamettin di. Bu dedikleriniz ilk yaridami oldu bilmiyorum ama adamin her ortasi rakibe takildi. Yanindaki adama pas veremedi  kaptırdı rakip kaleciyle karsi karsiya kaldi az kalsın gol yiyoduk. Hüsamettin e top gelince topu rakibe kaptirmasin diye dua ediyorum. Bu adamin adamligina bisey demem ama futbolculugu yok abi yok
14-08-2017, 16:07
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Adanaspor maçının özetini izledim adamlarda bir 11 numara var kaç tane gollük ara pası attı defansın arkasına sayamadım bizim defans bolu maçındaki gibi olursa vay halimize ha gol atarmıyız atarız.ama attığımız kadarda yeriz acil 2 stoper şart
14-08-2017, 16:33
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)