Yılmaz Vural’ın gönderilmesi
GurbettekiCotanak Offline
Junior Member
**

Threads: 0
RE: Yılmaz Vural’ın gönderilmesi
Turkiye'nin en overrated Teknik Direktor'u. Kume dusurdugu takimlarin haddi hesabi yoktur, bizde kalsaydi buyuk bir ihtimalle bizide dusururdu. Senelerdir bide su adam Milli Takimi, Gs'yi, Fb'yi verseler, oyunculari dove dove oynatir diye bir algi var da verilse adam Gs'yi bile dusurur.
23-02-2018, 15:47
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Ne yalan söyleyeyim, Metin Hoca sonrası Yılmaz Vural'ı takımda görmek istedim. Hala daha sorunun kaynağının oyuncular olduğunu, hocanın esas sorun olmadığını düşünüyorum. Besbelli takımdaki sıkıntılar sorunlar başını alıp gittiği için bizde dikiş tutturamadı, ağırlığını koyamadı. İstifa etmiş deniyor, eğer bunları görüp de istifasını sunduysa eyvallah, yolu açık olsun.
Metin Hocadan da özür dilensin tam yetki verilip geri getirilsin, yok öyle Caner başkanın adamı falan. Taraftar da otursun maçını izlesin iki hafta kazanınca zaten onlar da çark eder. Trabzonlu diye teknik direktör beğenmiyoruz, Samsunlu diye oyuncu gönderilsin diyoruz, ulan bu nasıl zihniyettir ya?
23-02-2018, 15:56
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(23-02-2018, 15:12)genc28 Wrote: Diyadin gelsin bozbağ gitsin.
23-02-2018, 16:05
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
(23-02-2018, 16:05)genoa28 Wrote:
(23-02-2018, 15:12)genc28 Wrote: Diyadin gelsin bozbağ gitsin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
23-02-2018, 16:16
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Yılmaz Vural'a da vurmaya gerek yok. Geçen sezon Göztepe'yi çıkaran da oydu ona bakarsan. Metin Hoca donsun isterum ama goreceksiniz o da cok fazla set degistiremeyecek eger donerse. Bu kulupde bir transfer skandalı yaşanmıştır.
23-02-2018, 17:03
Reply
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
Kimse seri galibiyetler falan beklemesin. Gelen hoca gelecek sezon da devam etmeli. Düşünmediği adamlar kadro dışı bırakılmalı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
23-02-2018, 17:28
Reply
hartama Offline
Administrator

Threads: 77
isabetli karar olmuş.
sezon başı herkesin imrendiği takımı ne hale getirdiler. iyice alay konusu olduk.
23-02-2018, 17:36
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
kendi takımında görünce hoca olsun , futbolcu olsun daha iyi analiz edebiliyorsun.

Beklediğim gibi çıkmadı Yılmaz Hoca. Ne hiç bir değişiklik oldu, ne bir gaz verebildi hatta takım daha da geriye gitti. 3 hafta gibi bir süre kalsa da benim kafamda artık olumsuz-zayıf bir teknik direktör olarak yer etti. Başka takımlara giderse soran arkadaşlarıma buna göre yorum yaparım.

Tabi ki hocalık bir durum olmadığını, sorunun yönetim ve oluşturduğu kadrodan ötürü olduğu konusunda hemfikiriz ama bunun yanında da yeni hoca gelmiş, yılların deneyimi bir kıvılcım veya gaz verme ile alınacak 3 puan bekliyordu insan, en azından bir farklılık.

Bu arada bugün Göztepe'li arkadaşla konuştum.
Yılmaz Vural için, "Geldikten sonra Okan Buruk dönemine göre daha berbat futbol oynamaya başladık ama bir şekilde playoffa kendimizi atıp, galip gelip süper lige çıktık" tarzı bir şey dedi.
Metin Diyadin'i de sordum
onun için de güzel futbol, baskılı futbol oynuyorduk, her maça kazanmak için çıkardı ama negatif özelliği olarak da futbolcu kazanma açısından zayıf olduğunu düşünüyorum dedi. Bir oyuncu yanlış yaptıysa veya kendisi taktıysa onu kazanmaya çalışmazdı diyip ama yine de genel olarak onun dönemini beğendiğini söyledi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 23-02-2018, 17:39 by maicon_28.)
23-02-2018, 17:37
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(23-02-2018, 17:37)maicon_28 Wrote: kendi takımında görünce hoca olsun , futbolcu olsun daha iyi analiz edebiliyorsun.

Beklediğim gibi çıkmadı Yılmaz Hoca. Ne hiç bir değişiklik oldu, ne bir gaz verebildi hatta takım daha da geriye gitti. 3 hafta gibi bir süre kalsa da benim kafamda artık olumsuz-zayıf bir teknik direktör olarak yer etti. Başka takımlara giderse soran arkadaşlarıma buna göre yorum yaparım.

Tabi ki hocalık bir durum olmadığını, sorunun yönetim ve oluşturduğu kadrodan ötürü olduğu konusunda hemfikiriz ama bunun yanında da yeni hoca gelmiş, yılların deneyimi bir kıvılcım veya gaz verme ile alınacak 3 puan bekliyordu insan, en azından bir farklılık.

Bu arada bugün Göztepe'li arkadaşla konuştum.
Yılmaz Vural için, "Geldikten sonra Okan Buruk dönemine göre daha berbat futbol oynamaya başladık ama bir şekilde playoffa kendimizi atıp, galip gelip süper lige çıktık" tarzı bir şey dedi.
Metin Diyadin'i de sordum
onun için de güzel futbol, baskılı futbol oynuyorduk, her maça kazanmak için çıkardı ama negatif özelliği olarak da futbolcu kazanma açısından zayıf olduğunu düşünüyorum dedi. Bir oyuncu yanlış yaptıysa veya kendisi taktıysa onu kazanmaya çalışmazdı diyip ama yine de genel olarak onun dönemini beğendiğini söyledi

bknz . caner .
23-02-2018, 17:44
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Hakan Kutlu yazılmış nette.Vural’dan önce çok görüşülmüştü.Gelebilir diye.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
23-02-2018, 17:53
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)