Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
ben isaac ve jonesin dünki maçta yürüyerek top oynadığını görünce noktayı koydum daha hocası yönetimi futbolcusunu inandıramamışken şehir niye inansın. tomic oynamaya oynamaya topu unutmuş yine aynı şekilde cihancanda vurmuş enseyi göbek yapmış, golü atan dilaver attığına sevinmiyor santraya koşmuyor senelerdir giresunsporun maçlarına giderim bu kadar ruhsuz teknik ekip ve oyuncu kadrosu görmedim.(istisnalar hariç dün recep oyuna girer girmez tazı gibi koşmaya başladı sağa sola demek istediğim bu )
(This post was last modified: 21-05-2017, 18:26 by cotanak88.)
21-05-2017, 18:24
Reply
einstein78 Offline
Posting Freak

Threads: 1
kim ne derse desin ama gerçekler acıdır. es es bizi rahat geçer. biz kendi sahamızda kesin gol yeriz. deplasmanda adamlar bize fark atar. bizim zaten amacımız bu ligde kalmak. üst lig bizi bozar. alt ligde bize göre değil.burası bizim için ideal kaftan bu şekilde bu seneyi kapatırız.
Dereli'li
21-05-2017, 18:48
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
X bir ligde x bir takımın ayağına fırsat gelse en iyi şekilde kullanmaya çalışır.Ben bizde ki kadar vurdumduymazlık görmedim.İkinciliği kovalamak yerine daha da geriye gittik.Oyuncularımız isteksiz davrandı.
Takım play-off a kalmış zaten amacımız buydu bunu da başardık tamamdır anlayışına sahibiz.Üst lige çıkacağız dostlar üst.Kendinize gelin.Fırsatın farkında değil misiniz ? Asla kabul etmem bir oyuncumuzun isteksiz oluşunu.
Dünya'nın hiçbir yerinde yoktur böyle birşey.İnanamıyorum gerçekten.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-05-2017, 19:00
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(21-05-2017, 18:08)genoa28 Wrote:
(21-05-2017, 00:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Macin sonucunu tribün  belirler...gecen akşam giresunspor idmanindaydim kulübün içerisinden biri dedi ki abi önce seyirci  havaya girecek şu idmanı 500 kişi izleyecek takıma inandiracak şampiyonluk  havasına  sokacak dedi...aynen katılıyorum futbolcuyu  şampiyonluk havasına sokacaksin futbolcu sıradan bir maça çıkmadığını anlayacak...

aga her sene aynı tatava, futbolcu napıyor peki, futbolcu şehri havaya sokabiliyor mu, içerde kırılma maçında yenebildin mi Eskişehir'i, yenebildin mi Malatya'yı, dışarda Ümraniye'yi yenebildin mi, sen şehri havaya sok sen şehri inandır o stad tıklım tıklım dolar.

Playoftayiz bu vasat kadroyla bundan daha önemli hava olabilir mi bu bahane değil göztepe eskişehir trilyonlar harcadı mükemmel mi oynuyorlar bir kere şu stadı dolduralim gerisi gelir geçen sene herkes ağlıyordu Play off kaçtı diye şimdi playoftayiz kimse bunun farkında değil galiba
Derelili çotanak
(This post was last modified: 21-05-2017, 20:12 by sokakbaşımeyhane.)
21-05-2017, 20:11
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Antep macini kazansaydik play off dan umutlanirdim, cunku o mac cidden takimin durumu nasil benimsediginin en buyuk gostergesi olacakti ki zaten maci da vermisler Antep'e. Takim herhalde o macin bizim icin ne kadar kiymetli oldugunu anlayamamis ya da biz anlatamamisiz. Mac oncesi play off sansimizin bu macla dogru orantili oldugunu yazmistim. Ben super lig biletinin  Antep maciyla kactigi dusuncesindeyim. Hayirli olsun.
22-05-2017, 10:27
Reply
halil28 Offline
Member

Threads: 0
Aynen öyle gaziantep maciyla birlikte play ofu kaybettik diyebiliriz. Persembe gunu play of maci var ama sehir hala havaya girmedi. Kimsenin umrunda degil sanki. 30 senedir giresundayim ben bole bisey gormedim. Bence bidahaki sene yonetim bi calisma yapmali. Artik bu tip transfer politikasi ve demeclerle taraftari stadyuma cekilemeyecegini anlamali
22-05-2017, 11:01
Reply
Grsss28 Offline
Member

Threads: 2
Göztepe Bolu maçının biletleri tükendi daha bizimki satışa çıkmadı maça üç günden az bir süre var böyle bir şey olamaz..
22-05-2017, 12:10
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Hocası korkak oynatmaz,futbolcusu umursamaz koşmaz,yönetimi pinti her konuda yavaş nasıl bir kulübüz biz ya biletler bile hala satışa konulmadı birde milleti maça davet ediyorlar.
22-05-2017, 12:26
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Maç primi ?
Kazanma bonusu ?
Şampiyonluk parası ?
Atılacak gole ekstra miktar ?
Yok.
Taraftar maça gelsin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
22-05-2017, 13:16
Reply
Grsss28 Offline
Member

Threads: 2
Yok böyle bişey aga sen ligin en az gol yiyen ikinci takımı ol forvet pintiliğinden sürün buralarda bi golcü santraforumuz olsa direk çıkmıştık hadi o da olmasaydı play off'un favori takımıydık.Çıksak ayak bastı parası 50 milyon tl ne kadar bi golcü futbolcu ya taş çatlasın 1 milyon tl sen lige çık karına kar kat...
22-05-2017, 13:58
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)