Td bıraktım özellikle samsunlular ile baya tartıştım şirinler55 diye biri vardı baya tartıştık cezalar falan yedik Bursa taraftarını kaala almayın Samsun taraftarı gibi dünyayı ben yarattım havasındalar konuşmaya bile değmez
(09-02-2021, 21:14)heyulaanil28 Wrote: Td bıraktım özellikle samsunlular ile baya tartıştım şirinler55 diye biri vardı baya tartıştık cezalar falan yedik Bursa taraftarını kaala almayın Samsun taraftarı gibi dünyayı ben yarattım havasındalar konuşmaya bile değmez
Bu çap muhabbeti insanın harbiden midesini bulandırıyor. kıçı kırık orduspor bile bir sene süper ligde oynadı diye bize bu muhabbeti yapıyordu. şimdi nerede oldukları malum. Bursaspor'un asıl bundan sonraki maçlarını merak ediyorum. Tamam alt yapıları çok iyi ama bizim maça kadar baskısız oynadılar. bundan sonra üzerlerinde kocaman bir şehrin baskısını hissedecekler.
td de bi kaç tane ç.o vardı hele bi tane karabudun var tam bir y.v.k Giresun/espiyeliymiş boyna giydirip duruyordu elaman özelden bayabi yazıştık neymiş samsun tribünlerinde epey giresunlu varmış saygı duymak lazımmış, yönetimde filanda varnış giresunlu .... bana epeyce bi etiket yaptı yol verdim sonra, her hafta Giresun kaybedecek diye yalvaranlar var onları görmek güzel sonramı nick banned
Bolu, Adana, Ümraniye. , Samsun, Eskişehir, Adanademir, Altınordu. , Tuzlaspor maçlarını deplasmanda oynayacağız. Ankara, Altay, Bandırma. , İstanbul, Keçiöğren, Akhisar maçları içeride oynayacağız deplasman maçlarından Bolu, Adana, Eskişehir hariç hepsi zorlu maçlar. İçeride Altay, İstanbul, Keçiöğren maçları zorlu geçecek gibi. Fikstür bakınca kesinlikle şu üç haftayı kayıpsız geçmek zorundayız.