bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 22. Hafta | Giresunspor - Ankaraspor
Ya mesele bizim defansa gömülmemiz, Onurcan'a top gelmemesi değil. Mesele neden Ankaraspor'a karşı üstelik öne geçtikten sonra oyun hakimiyetini kaptırdığımız, neden baskı yediğimiz. Bunu maçın gidişatına göre Altay'a karşı yaşarsın, İstanbul'a karşı yaşarsın, Samsun'a karşı yaşarsın okey. Hatta Bursa ve Bolu maçlarındaki oyunu da kendi adıma sineye çekebildim. Ama Ankaraspor'a karşı da oyun hakimiyeti bizdeyken neden geri çekiliyoruz ya biz? Net üstün tarafsın, rakip defans iyi değil. Eee? Devam et baskıya at 2'yi 3'ü rahatla.
Bugün Hayrullah çıkarmasa çizgiden ne olacaktı? Ankara skora yatacaktı oyunu soğutmak için oyuncular kendilerini yere atacaktı hakem zaten malum.
Bir diğer önemli mesele Hakan Keleş'in ısrarları. Artık gerçekten kontratında mı öyle yazıyor başka sebepler mi var bilmiyorum ama Eren-Caner ikilisi aynı anda sahada olunca çok net bocalıyoruz. Takımın geri kalanı da çok etkileniyor bundan. Balde beslenemiyor, hücumda tamamen Sergio'ya bakıyoruz. Nalepa orta sahanın gerisinde kayboluyor kötü gözükmesinin sebebi de buydu. Orta saha bomboş kalıyor çünkü Eren asla geriye yardıma gelmiyor, ya da ileride rakibe basmıyor. Eren ceza sahasında içinde yakaladı mı atan bir oyuncu ve ondan yapmayacağı şeyleri istiyor ısrarla hoca. Bugün Erolcan girince oyun tekrar bize döndü ve sırf Erol'un basıp aldığı toplardan benim hatırladığım iki net pozisyonumuz oldu (biri Sergio'nun çaprazdan vuruşu diğeri Diarra'nın kornerde soldan vuruşu). Top tekniği zayıf olabilir ama Erolcan yaptığı koşularla bu takımı çok rahatlatıyor ve kesinlikle bu takımda ilk 11'e yazılması gerekilen ilk isimlerden birisidir gözümde.
Ve artık Traore ısrarını kesip Milinkovic'i kazanması gerektiğini düşünüyorum. Geçen maicon çıkarmıştı sanırım bir istatistik, adam çok daha kısa sürede Traore'den çok daha faydalı işler yaptı. En başından Milinkovic'in başlattığı atakta Adana Demir'e son dakikada attığımız gol ve indirdiği topta İstanbul'a yine son dakikada attığımız goller aklıma geliyor. Traore peki? Hangi olumlu hareketini hatırlıyoruz?
Velhasıl, Eren Tozlu ısrarına devam edersek bence puan kaybı yakındır. Üstüne bugün Balde, Nalepa kötü Sergio vasattı ama ben bunun bu maçlık olduğunu düşünüyorum. Tekrardan şu 13-17.haftaki düzenimize geri dönersek ben kolay kolay yenilmeyeceğimizi ve Samsun maçına kadar en azından bir 8-10 puan toplayacağımızı düşünüyorum.
|
|
20-02-2021, 21:45 |
|
|