22. Hafta | Giresunspor - Ankaraspor
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: 22. Hafta | Giresunspor - Ankaraspor
Puan hedefi bence de hoş değil. Maç maç ölümüne konsantre olmak lazım. Adana'dan 3 puandan başka şansımız yok. Sonrasına bakarız.
20-02-2021, 21:33
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Samsunda bizim gibi zor yendi, ya stres ya da mental yorgunluk adını ne koyarsan koy önemli olan böyle dızdırıbıddık takımlara takılmamak kötü oyna yensin yeter, hem böyle alt segment takımlara kötü oynuyoruz dişe diş karşıdan cevap alacağımız bi takımda görmek lazım misal altay maçı nasıl olacak çok meraktayım, adana maçından umudum 1 puan. 4 - 5 galibiyet atıyor bizi Allahın izniyle ...
Başkentten !
20-02-2021, 21:40
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Ya mesele bizim defansa gömülmemiz, Onurcan'a top gelmemesi değil. Mesele neden Ankaraspor'a karşı üstelik öne geçtikten sonra oyun hakimiyetini kaptırdığımız, neden baskı yediğimiz. Bunu maçın gidişatına göre Altay'a karşı yaşarsın, İstanbul'a karşı yaşarsın, Samsun'a karşı yaşarsın okey. Hatta Bursa ve Bolu maçlarındaki oyunu da kendi adıma sineye çekebildim. Ama Ankaraspor'a karşı da oyun hakimiyeti bizdeyken neden geri çekiliyoruz ya biz? Net üstün tarafsın, rakip defans iyi değil. Eee? Devam et baskıya at 2'yi 3'ü rahatla.
Bugün Hayrullah çıkarmasa çizgiden ne olacaktı? Ankara skora yatacaktı oyunu soğutmak için oyuncular kendilerini yere atacaktı hakem zaten malum.
Bir diğer önemli mesele Hakan Keleş'in ısrarları. Artık gerçekten kontratında mı öyle yazıyor başka sebepler mi var bilmiyorum ama Eren-Caner ikilisi aynı anda sahada olunca çok net bocalıyoruz. Takımın geri kalanı da çok etkileniyor bundan. Balde beslenemiyor, hücumda tamamen Sergio'ya bakıyoruz. Nalepa orta sahanın gerisinde kayboluyor kötü gözükmesinin sebebi de buydu. Orta saha bomboş kalıyor çünkü Eren asla geriye yardıma gelmiyor, ya da ileride rakibe basmıyor. Eren ceza sahasında içinde yakaladı mı atan bir oyuncu ve ondan yapmayacağı şeyleri istiyor ısrarla hoca. Bugün Erolcan girince oyun tekrar bize döndü ve sırf Erol'un basıp aldığı toplardan benim hatırladığım iki net pozisyonumuz oldu (biri Sergio'nun çaprazdan vuruşu diğeri Diarra'nın kornerde soldan vuruşu). Top tekniği zayıf olabilir ama Erolcan yaptığı koşularla bu takımı çok rahatlatıyor ve kesinlikle bu takımda ilk 11'e yazılması gerekilen ilk isimlerden birisidir gözümde.
Ve artık Traore ısrarını kesip Milinkovic'i kazanması gerektiğini düşünüyorum. Geçen maicon çıkarmıştı sanırım bir istatistik, adam çok daha kısa sürede Traore'den çok daha faydalı işler yaptı. En başından Milinkovic'in başlattığı atakta Adana Demir'e son dakikada attığımız gol ve indirdiği topta İstanbul'a yine son dakikada attığımız goller aklıma geliyor. Traore peki? Hangi olumlu hareketini hatırlıyoruz?
Velhasıl, Eren Tozlu ısrarına devam edersek bence puan kaybı yakındır. Üstüne bugün Balde, Nalepa kötü Sergio vasattı ama ben bunun bu maçlık olduğunu düşünüyorum. Tekrardan şu 13-17.haftaki düzenimize geri dönersek ben kolay kolay yenilmeyeceğimizi ve Samsun maçına kadar en azından bir 8-10 puan toplayacağımızı düşünüyorum.
20-02-2021, 21:45
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
65 puan hedefine gelecek olursak da mesela 2018-19 da denizli 72 gençler 70 hatay 67 ankara(osmanlı) 62 yapmış yani barem yüksekmiş. Tabi bir sebep o sene kötü takım sayısı fazlaydı Karabük Elazığ iflas etmişti. Bu sene de benzer durum var bence yine barem yüksek olacaktır. Hedefi 65 değil de 70 olarak belirlemek lazım belirleyeceksek.
20-02-2021, 21:59
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Samsun'un Istanbul'a kapanması ayrı senin Bursa, Bolu ve Ankara'ya kapanman ayrı, ikisi ayrı şeyler.

Kanser oluyoruz, yürek ağızda izliyoruz maçları.
20-02-2021, 22:00
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Çok tartışmaya gerek yok bariz şekilde form düşüklüğümüz var. Zaten bir yerlerde bu takım düşüşe girecekti. İyi tarafı zayıf rakipler ve alınan üç puanlar var. İnşallah takım ilk yarının son altı yedi maçlık performansına geri döner. Bariz performansı düşenler var. En önemlisi nalepa üç maçlık aradan sonra hazır degil Caner le eren her geçen gün daha kötüye gidiyor. Rakipler artık oyun stilimizi çözmeye başladı. Sergioyu kilitle Baldenin başına birini dikince bu takım ileti çıkıp gol pozisyonu bulamıyor. Geri çok gömülüyoruz ortasahada oyunu rahatlatacak topu alıp rakip eksiltecek adamımız yok. Aldığımız topu üç pas yapamadan kaptırıyoruz. Takım hücuma çıkacak bakıyorsun bizim ortasaha topu defansa kalecimize atıyor kimse ileri gitmeyi düşünmüyor
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-02-2021, 22:20
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Puan farkı 10 değil, 0 gibi oynamamız lazım. Rehavete kapılırsak üzerler.
20-02-2021, 22:36
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(20-02-2021, 21:59)bulancak28 Wrote: 65 puan hedefine gelecek olursak da mesela 2018-19 da denizli 72 gençler 70 hatay 67 ankara(osmanlı) 62 yapmış yani barem yüksekmiş. Tabi bir sebep o sene kötü takım sayısı fazlaydı Karabük Elazığ iflas etmişti. Bu sene de benzer durum var bence yine barem yüksek olacaktır. Hedefi 65 değil de 70 olarak belirlemek lazım belirleyeceksek.

Katılıyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
20-02-2021, 22:37
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Bu arada rakip takım teknik direktörü olsam çok rahat bizden kesin 1 puan, işler iyi giderse 3 puanda alırım Giresunspor'dan

Bu da ligdeki hocaların ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
20-02-2021, 22:39
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
(20-02-2021, 22:36)ArmanınPeşinde Wrote: Puan farkı 10 değil, 0 gibi oynamamız lazım. Rehavete kapılırsak üzerler.

Adriana Limanın üzüldüğü yerde bizi......sanki ligin bu kadar erken kopmasına fırsat vermeyecekler gibi bir his var içimde. Şimdiden ilk iki belli muhabbetleri dönüyor. Bir yerlerde lobi, hakemler devreye girecek gibime geliyor. Açık konuşayım maçları yayıncı kuruluş verseydi kesin devreye girecekti. TRT verdiği için çok üstelemiyorlar ortada rant yok.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-02-2021, 22:40
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)