24.Hafta | Giresunspor - Altay
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay
Başkana helal olsun. Kriz yönetiminde birinci aşamayı yapmış. Aslında Altay maçında diğer hiç bir maçta yapmadığınız bir şey yaptık. Birinci dakikadan itibaren önde basmaya çalıştık. Önceden balde göstermelik bir baskı yapardı genelde ortasahada karşılardık rakibi. Ama hesap etmediğimiz adamların ayakları çok iyi tek pasta presi delmleri idi. Bekleride ileri çabuk çıkınca presi çabuk kırdılar Regattin çok iyiydi ortasahada bugün başka rakip olsa karşımızda inanın bu presle galip gelirdik.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
28-02-2021, 23:14
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Diarra bugün 4. sarı kartı mı gördü?
28-02-2021, 23:16
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

(28-02-2021, 23:16)Mandaklı Wrote: Diarra bugün 4. sarı kartı mı gördü?

Haftaya cezalı Diarra sadi oynar yerine
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
28-02-2021, 23:20
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(28-02-2021, 23:16)Mandaklı Wrote: Diarra bugün 4. sarı kartı mı gördü?

Cezalı zaten bu adam oynamasın takımı her an satabilir süper ligde tutunamasının sebebi bu kafa yapısı Sadi oynasın formayıda vermesin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
28-02-2021, 23:22
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Kaybetmek de var ama bugün kaybetmelik bir oyun oynamadık. Yalnız caner'in takıma katkısı yok denecek kadar azdı. Haftalardır böyleyken sen diğer oyuncuları hazırlamazsan ihtiyacın olduğu zamanda alternatif bulamazsın. Sırf hocanın bunu fark edememesi bize çok pahalıya patlayacak.

Tüm akınlarımız serginho ile gerçekleşiyor. Sol kanat işlevsiz. Umarım hoca bu maçtan sonra kendisine bir özeleştiri yapar. Hoca gerçekten büyük işler yapıyor ama önemsemediği ya da geçiştirdiği her problem büyür büyür ve bizim sonumuz olur.
Eren bugün çok iyi oynadı. Kimse bik bik ötmesin adamın hakkını yemeyin.
Bir de uzodimmayı ciddi ciddi yetersiz bulan bir ben miyim bilmiyorum. Bu adam skora etki edecek diye çok bekleriz.

Kadro dar, imkanlar kısıtlı, güzel işler yapıldı. Haftaya süper lige çıkma maçı oynayacağız. Eğer kazanırsak bu iş bitmiştir gözüyle bakarım. Kaybedersek hepimize geçmiş olsun şimdiden.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
28-02-2021, 23:22
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Şu noktayı da es geçmemek gerek, Balde'nin golden sonraki pozisyonundan rakipten önüne düşüyor, yine Altay'ın 77 numarası net bir şekilde topu elle karşılıyor. Evet eksiklerimizi söyleyelim, dersimizi alalım ama bu gerçekleri de göz ardı etmeyelim.

Haftaya Ümraniye maçı var. 2 kırmızı gördüler bugün. Her ne kadar baş belası olsalar da eski Ümraniye değil oynayacağımız takım, Altay'dan daha zor diyemeyiz.
01-03-2021, 00:44
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Bu mağlubiyet takımı bozmamalı, başkan güzel yapmış hemen çıkamayacağız moduna girmek gereksiz herkes aynı şeyi dile getiriyor harbiden takım kazanma stresine girdi valla bunda hayır var ya iyi olacak bide şu mk liginde tabiki lideriz ama herkesin gözü bizde bizim 2 ile değilde 3. ve sonrası ile hesabımız 2. kim olursa olsun hatta samsunu gelsin demir geçsin, altınordu geçsin bizene, istanbul ile aramızda 7 bi altı ile 9 puan var tribe girmeye gerek yok olacak bu iş inş...
Başkentten !
01-03-2021, 00:45
Reply
celebi980 Offline
Senior Member

Hayırlısı bakalım Hakan hoca saha dışında iyi saha içinde maalesef üst seviyede değil ama benim için sınıfı geçen bir çizgisi var. 1-1 sonrası Erol'u oyuna alıp Eren yahut Caneri kenara cekseydi Altay'ın baskısı kırılabilirdi. Ama diğer haftalarda yanımızda olan futbol şansı da bugün Altay'ın yanındaydı bunu da kabul etmek lazım.
01-03-2021, 01:36
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Maçı tekrar izledim özellikle önde baskı yaptığımız hemen hemen her pozisyonda baskıya katılan 2. veya 3. oyuncunun baskı zamanlaması yanlış. Baskı yiyen rakip oyuncu tereddüt bile etmeden rahatlıkla topu yönlendirebilmiş. Bunun neticesinde çoğu kez ciddi mesafeler geri koşmak zorunda kalmışız. Maç öncesi bu plan hazırlanırken keşke baskıda topu yönlendireceğimiz alan/oyuncu kısmıda değerlendirilseydi. Altay topu buluşturmak istediği oyuncuyu çok kolay buldu öyle zamanlarda.Sonuçtan bağımsız teknik kadronun bu hamlesinide doğru buluyorum.Zaten kısıtlı hücum gücüne sahibiz maç maç belirli performans farklılıklarıda olabiliyor.En azından topla oynama isteği olan bir takıma karşı mümkün olan en az temasla gole ulaşmak düşünülmüş.
Başkanın maç sonu verdiği mesaj sadece takıma değil bence aynı zamanda taraftarada.Maç bitti forum aman öyle olursa aman böyle olursa modunu açtı Smile Bu takım illa ki maç kaybedecekti.Ne oyun olarak ne skor olarak ezilmedi.Karamsarlığa gerek olmadığını düşünüyorum.Ümraniye maçında yıkılmadık ayaktayız mesajı bekliyorum takımdan.Sergionun yüz ifadesi biraz korkuttu umarım önemli bir şey yoktur.Şu maçı kaybetmekten daha olumsuz olur sergioyu kaybetmek.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
01-03-2021, 02:45
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

HIC BIR SIKINTI GÖRMÜYORUM BU TAKIM 12 MAC ÜST ÜSTE KAZANMIS 16 MACTIR YENILMIYOR BIZLER HEP ISTIYORUZ YENELIM AMA BÜTÜN TAKIMLAR YENILIYOR EN ÜNLÜ TAKIMLAR YENILIYOR BU MACI HEMEN UNUTUP ÜMRANIYE MACINI DÜSÜNELIM PUAN KAYBINI ÜMRANIYE YI YENEREK ARKASINDANDA BANDIRMAYI YENDIKMI BU YOLUN SONUNA YAKLASMIS OLURUZ TÜM KONSENTREMIZI ÜMRANIYEYE GÖRE YAPALIM BU TAKIMI ELESTIRMEYE SU AN HIC HAKKIMIZ YOK ALTAY IN BIZE ATTIGI GOLE BAKARMISINIZ BALINA 2 KELEK SANS GOLÜ TOP ONLARI SEVDI
01-03-2021, 09:19
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)