24.Hafta | Giresunspor - Altay
AnToNALeX Offline
Junior Member
**

Threads: 0
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay
Şampiyonluk Rehavetine Kapildı Bizimkiler,Onurcan Eliyle 4 İşareti Yapiyordu,Bu Gibi Şeylere Gerek.
Taklacı
01-03-2021, 15:04
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Nazar boncuğu olsun...
Bir yerlerde serinin son bulacağı belli bir durumdu.Bu maça denk geldi.Altay'ın da hakkını vermek lazım iyi futbol oynadılar.
Açıkçası yenildiğimiz için karalar bağlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Çünkü takım mücadelesi ile bu işi başaracağının teminatını veriyor bizlere.Bu maçın en büyük kaybı 3 puan değil Sergio oldu.İnşallah önemli bir sakatlığı yoktur.

Sosyal medya da Giresunspor'un bu maç özelinde sisteminin yanlış olduğunu yazanlara denk geldim.Doğru olabilir ancak bizim takımımızında yetenekleri belirli.A'dan Z'ye çok iyi mücadele ettik ama Caner ve Hüsam'ın takım performansında aşağılarda kaldığını düşünüyorum.Gol yiyeceksen böyle goller yiyeceksin.Harbiden güzel gol yedik.O golü yedikten sonra beraberlik ve maçı koparma adına çok iyi işler yaptıkki golü de bulduk zaten.Neydi o sol ve sağ beklerini çıkarmadık.Bastık.Beraberliği bulduk tekrar maç başı ayarına geçtik.'Regaten'de rakipte çok iyi oynadı.Tebrik etmek lazım.

Hakemin maçı iyi idare edemediğini düşünüyorum.Bizden Diarra'yı atsa niye attı diyebilir miyiz ? Ama bizim penaltımızı da ver yani.Rakipten gelen topa da ofsayt çalma.(değişen kuralları bilmiyorum).Sergio'yu durdurmanın tek yolu ona faul yapmak mı ? Ver sarı kartını adamı çarpışan arabaya çevirdiler.Caner'i çıkartıp Sergio'yu sola çekerek takım dizilişini değiştirir dedim hoca ama yapmadı.

3 maçtır TRTSpor spikerleri tam formunda.Giresunsporumuz karşısında kim oynarsa oynasın methiyeler düzmekten vazgeçmiyorlar.Aynısını 12de 12 yapan ve 16 haftadır yenilmeyen gol yeme özürlüsü takımımız için yaptıklarını duymadı bu kulaklar.Yenildik şimdi rahatlamışlardır.

Rakip takım taraftarları bizim için şanslılar falan diyorlar ya şöyle bir şansızlığımızdan bahsedeyim.12 de 12 yaparak yolumuza devam ediyoruz ve ligi koparamamışız.15-20 puan farklardan söz etmiyorum tabiki.Rakiplerde aynı süratle peşimizden geliyor.

Nazar boncuğu olsun.Maç sonu oyuncularımızın hırsı ve yüz ifadeleri çok şey anlatıyor.Bu takım bu saatten sonra kimseye göz açtırmaz.Hedefimize ulaşacağız.

Bazı renktaşlar tesislere gidip moral verilmeli diyor ama pandemi döneminde hiç gerek yok.Destek ve moral için başka yollar tercih edilmeli.Mesaj yağmuru gibi.Havaalanı karşılaması nasıl yanlış ise moral için oraya gitmekte yanlış adım olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
01-03-2021, 19:37
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Sergio'dan haber var mı? İnşallah adelesi falan atmamıştır
01-03-2021, 19:50
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Sergio üç hafta yokmuş çok kötü oldu
01-03-2021, 20:02
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Yenileceksende böyle yenil sorun yok Kredimiz hala var bu maç sadece cepten yedik o kadar, 3 puandan ziyade Sergionun durumu önemli şu aşamada..
01-03-2021, 20:03
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Bizim bu saatten sonra en önemli rakibimiz istanbul spor onunla aramizda 7 puan var ve giresun da oynayacagiz onunla diyerlerine baktim puan farki 9 dan asagi olan yok bu takim bu isi götürecek tam destek olmaliyiz TAKIMA DESTEGINI BIZLER HER YERDE HISSETTIRMELIYIZ
01-03-2021, 20:05
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(01-03-2021, 20:02)yalavu Wrote: Sergio üç hafta yokmuş çok kötü oldu

Etme
01-03-2021, 20:08
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Samsun maçında yok o zaman. Çok kötü oldu çok
01-03-2021, 20:22
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(01-03-2021, 19:37)mvsr Wrote: Bazı renktaşlar tesislere gidip moral verilmeli diyor ama pandemi döneminde hiç gerek yok.Destek ve moral için başka yollar tercih edilmeli.Mesaj yağmuru gibi.Havaalanı karşılaması nasıl yanlış ise moral için oraya gitmekte yanlış adım olur.

Kesinlikle.. Tam da böyle zamanda futbolculara moral vermeli, "canınız sağolsun size olan inancımız sonsuz" mesajı hissettirilmeli ama tesislere giderek değil. Mesela organize olunarak şehir girişinden itibaren 50 şer 100 er metre aralıklar ile 20-30 arlı gruplar halinde beklenip takım otobüsü geçerken büyük bir alkış ve arkalarından konvoyla devam etmek gibi.. asla birebir temas yok, ama desteği fazlasıyla hissettiriyorsun. daha güzel fikirler de çıkar mutlaka, ilk aklıma gelen bu mesela.
01-03-2021, 20:39
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Maglubiyete daha az üzüldüm Sergio'dan
01-03-2021, 21:06
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)