genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
(21-05-2017, 20:11)sokakbaşımeyhane Wrote: (21-05-2017, 18:08)genoa28 Wrote: (21-05-2017, 00:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Macin sonucunu tribün belirler...gecen akşam giresunspor idmanindaydim kulübün içerisinden biri dedi ki abi önce seyirci havaya girecek şu idmanı 500 kişi izleyecek takıma inandiracak şampiyonluk havasına sokacak dedi...aynen katılıyorum futbolcuyu şampiyonluk havasına sokacaksin futbolcu sıradan bir maça çıkmadığını anlayacak...
aga her sene aynı tatava, futbolcu napıyor peki, futbolcu şehri havaya sokabiliyor mu, içerde kırılma maçında yenebildin mi Eskişehir'i, yenebildin mi Malatya'yı, dışarda Ümraniye'yi yenebildin mi, sen şehri havaya sok sen şehri inandır o stad tıklım tıklım dolar.
Playoftayiz bu vasat kadroyla bundan daha önemli hava olabilir mi bu bahane değil göztepe eskişehir trilyonlar harcadı mükemmel mi oynuyorlar bir kere şu stadı dolduralim gerisi gelir geçen sene herkes ağlıyordu Play off kaçtı diye şimdi playoftayiz kimse bunun farkında değil galiba
sen öyle düşünüyorsun, senin merkez'de ki Giresunsporla işi olmayan adam öyle düşünmez, daha iyi futbol ister, daha iyi oyuncu ister, üst üste galibiyetler ister, önemli takımları yenmek ister, bunları görürse o halde havaya girer.
|
|
| 22-05-2017, 17:06 |
|
sokakbaşımeyhane
Posting Freak

Threads: 8
|
(22-05-2017, 17:06)genoa28 Wrote: (21-05-2017, 20:11)sokakbaşımeyhane Wrote: (21-05-2017, 18:08)genoa28 Wrote: (21-05-2017, 00:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Macin sonucunu tribün belirler...gecen akşam giresunspor idmanindaydim kulübün içerisinden biri dedi ki abi önce seyirci havaya girecek şu idmanı 500 kişi izleyecek takıma inandiracak şampiyonluk havasına sokacak dedi...aynen katılıyorum futbolcuyu şampiyonluk havasına sokacaksin futbolcu sıradan bir maça çıkmadığını anlayacak...
aga her sene aynı tatava, futbolcu napıyor peki, futbolcu şehri havaya sokabiliyor mu, içerde kırılma maçında yenebildin mi Eskişehir'i, yenebildin mi Malatya'yı, dışarda Ümraniye'yi yenebildin mi, sen şehri havaya sok sen şehri inandır o stad tıklım tıklım dolar.
Playoftayiz bu vasat kadroyla bundan daha önemli hava olabilir mi bu bahane değil göztepe eskişehir trilyonlar harcadı mükemmel mi oynuyorlar bir kere şu stadı dolduralim gerisi gelir geçen sene herkes ağlıyordu Play off kaçtı diye şimdi playoftayiz kimse bunun farkında değil galiba
sen öyle düşünüyorsun, senin merkez'de ki Giresunsporla işi olmayan adam öyle düşünmez, daha iyi futbol ister, daha iyi oyuncu ister, üst üste galibiyetler ister, önemli takımları yenmek ister, bunları görürse o halde havaya girer. Vallahi bizde pote vb forvet istiyorduk ama yönetim hata yaptı...ama bu son 40 yılın en önemli maçına gelmeyi engellemez
Derelili çotanak
|
|
| 22-05-2017, 21:07 |
|
Besli28
Unregistered
|
Biletler satışa sunuldu. Esişehirliler anında yarıdan fazlasını bitirmiş. İnşallah şehir uyanır da kendi evimizde deplasman yaşamayız.
|
|
| 23-05-2017, 11:33 |
|
|