Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
Cotanakes28 Offline
Member

Threads: 0
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
(22-05-2017, 13:58)RGrsss28 Wrote: Yok böyle bişey aga sen ligin en az gol yiyen ikinci takımı ol forvet pintiliğinden sürün buralarda bi golcü santraforumuz olsa direk çıkmıştık hadi o da olmasaydı play off'un favori takımıydık.Çıksak ayak bastı parası 50 milyon tl ne kadar bi golcü futbolcu ya taş çatlasın 1 milyon tl sen lige çık karına kar kat...

Forvetimiz vardı patlamadı başkan saatçi çıktı Smile
22-05-2017, 16:36
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(21-05-2017, 20:11)sokakbaşımeyhane Wrote:
(21-05-2017, 18:08)genoa28 Wrote:
(21-05-2017, 00:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Macin sonucunu tribün  belirler...gecen akşam giresunspor idmanindaydim kulübün içerisinden biri dedi ki abi önce seyirci  havaya girecek şu idmanı 500 kişi izleyecek takıma inandiracak şampiyonluk  havasına  sokacak dedi...aynen katılıyorum futbolcuyu  şampiyonluk havasına sokacaksin futbolcu sıradan bir maça çıkmadığını anlayacak...

aga her sene aynı tatava, futbolcu napıyor peki, futbolcu şehri havaya sokabiliyor mu, içerde kırılma maçında yenebildin mi Eskişehir'i, yenebildin mi Malatya'yı, dışarda Ümraniye'yi yenebildin mi, sen şehri havaya sok sen şehri inandır o stad tıklım tıklım dolar.

Playoftayiz bu vasat kadroyla bundan daha önemli hava olabilir mi bu bahane değil göztepe eskişehir trilyonlar harcadı mükemmel mi oynuyorlar bir kere şu stadı dolduralim gerisi gelir geçen sene herkes ağlıyordu Play off kaçtı diye şimdi playoftayiz kimse bunun farkında değil galiba

sen öyle düşünüyorsun, senin merkez'de ki Giresunsporla işi olmayan adam öyle düşünmez, daha iyi futbol ister, daha iyi oyuncu ister, üst üste galibiyetler ister, önemli takımları yenmek ister, bunları görürse o halde havaya girer.
22-05-2017, 17:06
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Bilet fiyatlarında misafir tribünüde 2 TL yapmışlar resmen Es-Es lilere gelin demiş
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
22-05-2017, 17:53
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(22-05-2017, 17:06)genoa28 Wrote:
(21-05-2017, 20:11)sokakbaşımeyhane Wrote:
(21-05-2017, 18:08)genoa28 Wrote:
(21-05-2017, 00:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Macin sonucunu tribün  belirler...gecen akşam giresunspor idmanindaydim kulübün içerisinden biri dedi ki abi önce seyirci  havaya girecek şu idmanı 500 kişi izleyecek takıma inandiracak şampiyonluk  havasına  sokacak dedi...aynen katılıyorum futbolcuyu  şampiyonluk havasına sokacaksin futbolcu sıradan bir maça çıkmadığını anlayacak...

aga her sene aynı tatava, futbolcu napıyor peki, futbolcu şehri havaya sokabiliyor mu, içerde kırılma maçında yenebildin mi Eskişehir'i, yenebildin mi Malatya'yı, dışarda Ümraniye'yi yenebildin mi, sen şehri havaya sok sen şehri inandır o stad tıklım tıklım dolar.

Playoftayiz bu vasat kadroyla bundan daha önemli hava olabilir mi bu bahane değil göztepe eskişehir trilyonlar harcadı mükemmel mi oynuyorlar bir kere şu stadı dolduralim gerisi gelir geçen sene herkes ağlıyordu Play off kaçtı diye şimdi playoftayiz kimse bunun farkında değil galiba

sen öyle düşünüyorsun, senin merkez'de ki Giresunsporla işi olmayan adam öyle düşünmez, daha iyi futbol ister, daha iyi oyuncu ister, üst üste galibiyetler ister, önemli takımları yenmek ister, bunları görürse o halde havaya girer.
Vallahi bizde pote vb forvet istiyorduk ama yönetim hata yaptı...ama bu son 40 yılın en önemli maçına  gelmeyi engellemez
Derelili çotanak
22-05-2017, 21:07
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

Threads: 2
Yahu sezonun en kritik maçı, bir zahmet gelsin passoligi olanlar. Zaten 20 bin passomuz var hadi bunun 7-8 bini şehir Dışı olsun, yine o stad dolmalı yani. Biletler zaten 2 lira, kahvede çay parası. Yaşlı amcalari falan da maca ittire ittire goturuduk passo olmasaydı ama mecbur,gerci olanlar gelse yine yeter.
23-05-2017, 00:33
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
bakın arkadaşlar kadroya laf ediyoruz falan filanda başkan zaten küme de kalmak için kadro yaptı. yani hedefimizde zaten buydu. baskan baktı adana demir , göztepe,sivas,eskiiehir vs deli kadro kuruyo tutunamam bu ligde bende mecbur kümede kalmak için ucuz kadro kurayım dedi ve kurdu. forvet bu nedenle bekletildi zaten. bakıldı özgürcan bişeyler yapıyor o yuzden aylık 40 bin alan forvet değilde 5-10 bin alan forveti getirdiler. biz bu aşamada elenirsek seneye ki kadromuz bir tık yükselir. fazla da bişey olmaz. rize antep geliyo üstten. alttanda ankaragücü ile istanbulspor. ankaragücü taraftar ile bişeyler yapmaya calısır istanbulspor kemik kadro ile bişeyler yapar. yani diyeceğim o ki seneye ki kadromuz bir tık artar seneye play-off için biraz daha şansımız yüksek.
23-05-2017, 11:08
Reply
Besli28
Unregistered

Biletler satışa sunuldu. Esişehirliler anında yarıdan fazlasını bitirmiş. İnşallah şehir uyanır da kendi evimizde deplasman yaşamayız.
23-05-2017, 11:33
Reply
halil28 Offline
Member

Threads: 0
(23-05-2017, 11:08)Semih Karahan Wrote: bakın arkadaşlar kadroya laf ediyoruz falan filanda başkan zaten küme de kalmak için kadro yaptı. yani hedefimizde zaten buydu. baskan baktı adana demir , göztepe,sivas,eskiiehir vs deli kadro kuruyo tutunamam bu ligde bende mecbur kümede kalmak için ucuz kadro kurayım dedi ve kurdu. forvet bu nedenle bekletildi zaten. bakıldı özgürcan bişeyler yapıyor o yuzden aylık 40 bin alan forvet değilde 5-10 bin alan forveti getirdiler. biz bu aşamada elenirsek seneye ki kadromuz bir tık yükselir. fazla da bişey olmaz. rize antep geliyo üstten. alttanda ankaragücü ile istanbulspor. ankaragücü taraftar ile bişeyler yapmaya calısır istanbulspor kemik kadro ile bişeyler yapar. yani diyeceğim o ki seneye ki kadromuz bir tık artar seneye play-off için biraz daha şansımız yüksek.

Iste bu yuzdende taraftar gelmedi bu sene maca.cunku hedef kadro kurulmadi.insanlarda inanmadi. Yillardir giresunun maclarina giderim ama okafor olayindan sonra yemin ettim gitmedim hic bir maça. Yanlis anlamayin okaforun gelmesinden degil.bizim paramiz bu kadarina yetiyo denilseydi anlardim. Ama bu ligin en iyi forvetini getiricem deyip okaforu getirmek....iste bunu hazmedemedim.
23-05-2017, 12:40
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(23-05-2017, 12:40)halil28 Wrote:
(23-05-2017, 11:08)Semih Karahan Wrote: bakın arkadaşlar kadroya laf ediyoruz falan filanda başkan zaten küme de kalmak için kadro yaptı. yani hedefimizde zaten buydu. baskan baktı adana demir , göztepe,sivas,eskiiehir vs deli kadro kuruyo tutunamam bu ligde bende mecbur kümede kalmak için ucuz kadro kurayım dedi ve kurdu. forvet bu nedenle bekletildi zaten. bakıldı özgürcan bişeyler yapıyor o yuzden aylık 40 bin alan forvet değilde 5-10 bin alan forveti getirdiler. biz bu aşamada elenirsek seneye ki kadromuz bir tık yükselir. fazla da bişey olmaz. rize antep geliyo üstten. alttanda ankaragücü ile istanbulspor. ankaragücü taraftar ile bişeyler yapmaya calısır istanbulspor kemik kadro ile bişeyler yapar. yani diyeceğim o ki seneye ki kadromuz bir tık artar seneye play-off için biraz daha şansımız yüksek.

Iste bu yuzdende taraftar gelmedi bu sene maca.cunku hedef kadro kurulmadi.insanlarda inanmadi. Yillardir giresunun maclarina giderim ama okafor olayindan sonra yemin ettim gitmedim hic bir maça. Yanlis anlamayin okaforun gelmesinden degil.bizim paramiz bu kadarina yetiyo denilseydi anlardim. Ama bu ligin en iyi forvetini getiricem deyip okaforu getirmek....iste bunu hazmedemedim.

Kardeşim önce taraftarmiyiz seyircimiyiz onu ayirtedelim...bu takım 3.liglerde surunurken maça gitmiyormuyduk?
Bizim onceligimiz giresunspordur...futbolcular yöneticiler gelip geçer...hata yapıldığını bende biliyorum...ama bu destek vermekle alakası yok...benim için kadro daha önemli dersen o zaman birşey diyemem
Derelili çotanak
23-05-2017, 12:46
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(23-05-2017, 11:33)Besli28 Wrote: Biletler satışa sunuldu. Esişehirliler anında yarıdan fazlasını bitirmiş. İnşallah şehir uyanır da kendi evimizde deplasman yaşamayız.

güvenlik şeridi o kırmızı kısımlar.
23-05-2017, 17:00
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)