2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
10-07-2020, 23:47, (This post was last modified: 05-08-2020, 21:41 by turkuaz_0628.)
2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Öncelikle bitime 2 hafta kala devre dışı kalmak çok kötü,bundan daha kötüsü ise basiretsiz iş bilmez yönetimin sezon finalini Hocaya danışmadan 100 bin tl  kar amacıyla oyuncuları erken göndermesi, utanç verici işte Giresunspor bunun gibi olaylar yüzünden başarılıyı bırak kurumsallaşamıyor, bakkal dükkanı gibi kulüp yönetilmez, böyle iş bilmez insanlar elini çeksin takımlardan başlarda da buna benzer hataları görmezden geldik ama bu ayıp yeter dedirtti, kime adam dediysek .ikini çıkarıyor reklamını koyup gidiyor, bu takımın nekadar borcu var tahta kapalımı ? Topçular elini kolunu sallaya sallaya gitti hakan hoca yeni yönetim tercih ederse tekrar çalışırız izlenimi verdi. umarım yeni yönetim tüm bunlardan ders çıkarır ve iş bilen bir yönetim olur. 
Son 2 hafta büyük zan altındayız altınordu kümede  kalma, altay ise play off mücadelesinde tüm bunlar yaşanırken yönetime şu soruyuda sormak lazım gerçekten çıkmak istedik mi ? MİDEM BULANDI benim !!
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by turkuaz_0628 - 10-07-2020, 23:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)