Samsunspor- Giresunspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Samsunspor- Giresunspor
Valla geride kalan maçlara ve form durumuna göre ilk altı yolu bize görünüyor gibi. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Tek çıkış Samsun ve İstanbulu yenip puan farkını muhafaza etmek. Beraberlik dahi bizi ateşe atar. Samsundan beraberliği koparalım İstanbulu içerde nasılsa yeneriz havasındayız. Bu mantık yanlış mantık. Altay rahat serinin ekmeğini yiyor. Adanademir formda Samsunun bu maçtan sonra zor maçı yok. Keza istanbulda rahat maçlara girecek. Tek çıkış içeri dışarı demeden şurada iki maçı almak.Samsun, İstanbul, Altınordu, Adanademir, Keçiöğren gibi beş maç var kimi yenecek gücümüz ve moralimiz var. Bandırma maçındaki maglubiyet bizim fişmizi çekti. Yenseydik Adanademirle puan farkı 8 oluyordu bu şu demekti geriye kalan sekiz maçta iki mağlubiyet bir beraberlik avantajınımız olacaktı. Geriye beş maç kalacaktı eskişehirde sayma dört maç kalacaktı. Maalesef ayağımıza gelen kısmeti tepiyoruz. Ben bundan sonra şanşımızı yüzde on görüyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 20-03-2021, 14:59 by sy200028.)
20-03-2021, 12:44
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Yalnız iyiden iyiye rakip ağır favori gibi duruyor bizim son haftalarda ki halimize bakılınca. Bu da ister istemez Giresunspor tüzüğündeki yazılı olmayan kuralları hatırlatıyor. Hiç umudu olmayan maçlarda sürpriz yapma potansiyeli. Hadi inşallah..
20-03-2021, 13:59
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Valla ne yalan söyleyeyim benim içimde de pek bir umut yok bu maça dair. İki tarafın da kazanması gereken maç. Beraberlikte bile sıkıntı büyük, arkadan gelen Altay ve Ads düşünülünce. Haftalardır mağlubuz, şu maça Samsunlular aşırı motive ve liderliği alacağız kafasında çıkıyorlar. Biz böyle psikolojik maçlarda hep bocalayan bir camia olduk. Geçen haftaki maçı alsak çok başka konuşurdum. O zaman Samsun el mahkum saldıracaktı, biz sakince oyunu beraberliğe getirebilirdik. Kaybetsek bile canımız çok yanmazdı. Şu an 3 puandan başka çıkış yolu yok gibi görünüyor.
(This post was last modified: 20-03-2021, 14:04 by bulancak28.)
20-03-2021, 14:01
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Karadeniz takımları genel olarak stresi yönetemez. Samsun son 10 senesinde önemli maçların bir çoğunda saçmaladı. Süper ligde düştükleri sene içeride hedefsiz Sivas'a, 2 sene önce şampiyonlukta 2. Ligde Keçiören'e, yine 1.Lig ve 2. Lig play offlarında saçmaladı. Yine bizim, Trabzon'un vs bu problemi var.

Geri düşmemek çok çok önemli. İyi durmamız lazım geride. Sergen-Diarra'dan vazgeçmemek lazım. Duran toptan da takarsak bir tane ne güzel.
20-03-2021, 14:09
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
Mevcut fikstürden ilk devre 20 puan almışız.Maçların ümraniye bandırma vs yerine daha hedefte takımlarla olması bence bizim lehimize.Ümraniye-bandırma bizle berabere kalsa ne kaybeder? Rakip geride beklediğinde, orta alanda baskı başlattığında çözüm üretemedik.Hücum etmeye çalışırken verdiğimiz boşluklar,yaptığımız hatalı yerleşimler ve bireysel hatalar hep tehlike olarak bize döndü.Hedefte olan takımlarla oynadığımızda bu benzeri durumları çok iyi değerlendirmiştik.Umuyorum bundan sonra da aynı performansı gösteririz.
Samsun-ist-keçi-ademir-tuzla-altınordu-akhisar hangisi ilk devreye göre daha kötü hangisi daha iyi? Samsun şuan bizden farksız,ist piyango bir var bir yok,a.demir ilk maçı 5-0 kazanacakken biz 2-0 bitirdik tek kale oynamışlardı,keçi gol yemiyor ama kazanmak zorunda olduklarında ne olacak göreceğiz,altınordu her takımı yener her takıma yenilebilir.
Velhasıl rakipler benim hiç umrumda değil.Biz kendi oyunumuzu oynarsak şampiyonluk gelir.Oynayabilir miyiz bunu da yaşayıp göreceğiz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
20-03-2021, 14:16
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

SU ANDA ISTANBUL -ALTINORDU MACINA BAKIYORUM SANKI IKI TAKIMDA GOL ATACAK GIBI DURMUYOR BERABERE BITE BILIR ILK YARI BEREBERE SONA ERDI
20-03-2021, 14:19
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Sergio Samsun'a götürüldü mü ?

Otobüs-kamp görüntülerinde var mı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
20-03-2021, 14:19
Reply
Pangal Offline
Senior Member

(20-03-2021, 14:19)maicon_28 Wrote: Sergio Samsun'a götürüldü mü ?

Otobüs-kamp görüntülerinde var mı

Son idmanda takımla çalışmıştı götürülmüştür diye tahmin ediyorum
20-03-2021, 14:36
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Altınordu 5 dkda 2-0 yaptı
61de 2-1 oldu
(This post was last modified: 20-03-2021, 14:50 by Pangal.)
20-03-2021, 14:42
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bugünkü maçta beraberlik bile işimizi görmez kesin yenmemiz gerekir. Bugün öne geçsek bile bütün kontrolü rakibe bırakıyoruz. Ondan sonra kalan dakikalar stres üstüne stres. Bugün 90.dk hiç oyundan düşmeden en iyi futbolumuzu oynamak zorundayız. Artık yatılacak defans yapılacak maç kalmadı hücum hücum başka alternatif yok.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-03-2021, 15:02
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)