(15-02-2021, 13:14)maicon_28 Wrote: Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama Samsunspor'u sevemiyorum
Ne kadar olay yaşasak da
Ordu - Okey
Rize - Okey
Trabzon - Okey
bunlar rakibimiz olsunlar. Ama Samsunspor'un, bu adamların bir türlü elle tutulur yanlarını bulamıyorum. Samsunspor şımarıklığı, genel anlamda arkadan desteklenen, lobisi olan bir kulüp. Ekstra itici geliyorlar bana, ekstra ayar oluyorum. Taraftarlarından bahsetmiyorum bile...
Belki size göre en gıcık olduğunuz Ordu'dur Rize'dir vs. ama benim açık ara Samsunspor
samsun konusunda net haklısın. şimdi bir çırpıda onlarca örnek sayabilirim yaptıkları adiliklere, çirkefliklere ve kendilerini bi .bk sanmalarına.. ama hiç unutamayıp en ayar olduğum mevzuları..
- bunları gittik deplasmanda 4-0 yendik. oraya giden taraftarımız üsturuplu sevindi, kendi evinde 4 yemiş taraftarı daha fazla tahrik etmemek sinirleriyle oynamamak için. şu asil davranışı gösterecek kaç taraftar profili bulabilirler bu ülkede? sırf o olaydan sonra bile bise yatıp kalkıp sempati duymaları lazım, ağızlarını açacak durumları yok.
-o maçın karşılığında noldu dersiniz? giresuna kalabalık geldiler ya.. (Ki bu arada bir önceki sene hiç organize olamamışlardı bile yakın deplasmana). g.tleri kalktı deplasman trübünü doldurunca şehri esir alacak gibi havalar, ev sahibini taşlamalar.
-bir dönem ligde çok sıkıntılar çektiler, taraftar yönetime girmişti hatta yanılmıyorsam. başkanları basın toplantısında resmen yalvarıyordı diğer klüplere.. maddi imkanlarımız yok transfer de yapamıyoruz bari elimizdekii topçuları almayın diye. malum parası olan klüpler bu durumdaki takımdan potansiyeli olan futbolcuları havada kapar. futbolcu da asla kaçırmaz böyle teklifi.. o yüzden yalvarır durumdaydılar. Peki sonra durumlar değişince kendileri ne yaptı? küme düştüğümüz zaman iç transferde anlaştığımız emin aladağı ayarttılar. (futbolcu ismini yanlış hatırlayabilirim ama böyle bir durum vardı işte).
-düşme hattında parasızlıktan g.tlerinde don yokken bile hükümet düşer samsun düşmez havalarındaydılar. Ki ilk senesinde yine bizim kocakafa bozbağ kurtardı bunları. Vursak düşeceklerdi, bi sonraki sene düştüler. Süper ligde ise trabzonspor ile karadenizin en büyüğü kim diye atışmaları ise uzman psikiyatri bilim adamları tarafından incelenmeli. o kafaya nasıl ulaştıkları araştırılmalı.
şimdi bukadar şey varken Ordu'nun gözünü seveyim ben. adamlar ezeli rekabet aga, biz düşeriz onlar t.aşak yapar, onlar düşünce biz. gırgır şamata falan, tatlı atışmalar. yine gelseler yine atışacaz ama asla bir samsun olamazlar gözümde.
rize baya baya antipatik ama çoluk çocuk tribünü işte, ciddiye alıp antipati duyacak grupları bile yok. "hey sexy lady mustafa denizli" diye beste yapan grubun nesini ciddiye alıp antipati duyacan la
trabzon ise kendimi bildim bileli karşılaşmadık. e bu arada her türlü düşmanlığı esirgemediler tabi ama bir yandan da takdir ediyorum birbirlerini tutmalarını. haliyle karadeniz de komşuların kendilerini yakalamalarını istemiyorlar. Keşke bizde yapabilsek aynısını. Bal liginde her sene bir trabzon takımını çıkarırlar, bizim 2 takım ise en çokta birbirine çelme takıp dururlar aynı yerde. ayrıca mehmet birinci den kaynaklı olumlu görüşlerimde vardır.