21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
(15-02-2021, 13:14)maicon_28 Wrote: Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama Samsunspor'u sevemiyorum

Ne kadar olay yaşasak da
Ordu - Okey
Rize - Okey
Trabzon - Okey
bunlar rakibimiz olsunlar. Ama Samsunspor'un, bu adamların bir türlü elle tutulur yanlarını bulamıyorum. Samsunspor şımarıklığı, genel anlamda arkadan desteklenen, lobisi olan bir kulüp. Ekstra itici geliyorlar bana, ekstra ayar oluyorum. Taraftarlarından bahsetmiyorum bile...

Belki size göre en gıcık olduğunuz Ordu'dur Rize'dir vs. ama benim açık ara Samsunspor

samsun konusunda net haklısın. şimdi bir çırpıda onlarca örnek sayabilirim yaptıkları adiliklere, çirkefliklere ve kendilerini bi .bk sanmalarına.. ama hiç unutamayıp en ayar olduğum mevzuları..

- bunları gittik deplasmanda 4-0 yendik. oraya giden taraftarımız üsturuplu sevindi, kendi evinde 4 yemiş taraftarı daha fazla tahrik etmemek sinirleriyle oynamamak için. şu asil davranışı gösterecek kaç taraftar profili bulabilirler bu ülkede? sırf o olaydan sonra bile bise yatıp kalkıp sempati duymaları lazım, ağızlarını açacak durumları yok.
-o maçın karşılığında noldu dersiniz? giresuna kalabalık geldiler ya.. (Ki bu arada bir önceki sene hiç organize olamamışlardı bile yakın deplasmana). g.tleri kalktı deplasman trübünü doldurunca şehri esir alacak gibi havalar,  ev sahibini taşlamalar. 
-bir dönem ligde çok sıkıntılar çektiler, taraftar yönetime girmişti hatta yanılmıyorsam. başkanları basın toplantısında resmen yalvarıyordı diğer klüplere.. maddi imkanlarımız yok transfer de yapamıyoruz bari elimizdekii topçuları almayın diye. malum parası olan klüpler bu durumdaki takımdan potansiyeli olan futbolcuları havada kapar. futbolcu da asla kaçırmaz böyle teklifi.. o yüzden yalvarır durumdaydılar. Peki sonra durumlar değişince kendileri ne yaptı? küme düştüğümüz zaman iç transferde anlaştığımız emin aladağı ayarttılar. (futbolcu ismini yanlış hatırlayabilirim ama böyle bir durum vardı işte).
-düşme hattında parasızlıktan g.tlerinde don yokken bile hükümet düşer samsun düşmez havalarındaydılar. Ki ilk senesinde yine bizim kocakafa bozbağ kurtardı bunları. Vursak düşeceklerdi, bi sonraki sene düştüler. Süper ligde ise trabzonspor ile karadenizin en büyüğü kim diye atışmaları ise uzman psikiyatri bilim adamları tarafından incelenmeli. o kafaya nasıl ulaştıkları araştırılmalı. 

şimdi bukadar şey varken Ordu'nun gözünü seveyim ben. adamlar ezeli rekabet aga, biz düşeriz onlar t.aşak yapar, onlar düşünce biz. gırgır şamata falan, tatlı atışmalar. yine gelseler yine atışacaz ama asla bir samsun olamazlar gözümde. 

rize baya baya antipatik ama çoluk çocuk tribünü işte, ciddiye alıp antipati duyacak grupları bile yok. "hey sexy lady mustafa denizli" diye beste yapan grubun nesini ciddiye alıp antipati duyacan la  Big Grin

trabzon ise kendimi bildim bileli karşılaşmadık. e bu arada her türlü düşmanlığı esirgemediler tabi ama bir yandan da takdir ediyorum birbirlerini tutmalarını. haliyle karadeniz de komşuların kendilerini yakalamalarını istemiyorlar. Keşke bizde yapabilsek aynısını. Bal liginde her sene bir trabzon takımını çıkarırlar, bizim 2 takım ise en çokta birbirine çelme takıp dururlar aynı yerde. ayrıca mehmet birinci den kaynaklı olumlu görüşlerimde vardır.
15-02-2021, 18:17
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Valla bende Samsun dan hazetmem bu adamlarla mevzumuz 4-0 maçla başladı her gidilen deplasmanda da harika tribün yapıldı üstüne bunlar Ordu ile de dost oldular dostumun dostu dost düşmanı düşmanım mantığıyla bize cepe aldılar bizim statda koltuk yakmalara atkı arma yakmalara getirdiler şu ilk yarıdaki maçta bile yaptıkları cabası sosyal medyada kendi basınlarında bizi küçük görmeleri falan şahsen ben istemem süper lige çıkmalarını Ordu ilede eskiden gelen rekabet var son zamanlarda temel safinaz atışmaları güzeldi şahsen ama Ordu ilede deplasmanlarda çok sıkıntılarımız oldu güzel günlerdi ama süper ligde başarılı olmasını isyermiyim hayır.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
15-02-2021, 19:06
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Trabzon şehir birlikteliğinin en büyük örneği zaten. Sevmem orası ayrı ama mikerim İstanbul'u biz niye şampiyon olmayalım vizyonuna sahip olan ilk takım. Bizde aynı vizyon olsa Trabzon'dan önce çıkmışsın. Ama yok. Küçük olsun benim olsun mantığı. Sonra o tren bizim gibi ufak şehirler için kaçmış. Yalnız çok kibirliler. Samsun gibi boş kibir değil en azından başarıları var ama iticiler.

Rize seyircisi için bir şey yazmak yersiz zaten. Uzun yıllardır Süper ligin ekmeğini yiyorlar. Rizeli zenginlerde iyi sahip çıkıyor takıma. Çıkarsak benzer yapılanma yapmamız lazım. Sonuçta şehir olanağı olarak dramatik farklılıklar yok.

Ordu ile atışması güzeldi. Hiçbir zaman bizden yukarıda olmalarını istemem ama hep aynı ligde olsak güzel olur Smile Sezona keyif veren maçlar oluyordu Ordu maçları.

Samsun 2000 sonrası düşüşü kaldıramadı. Bugünden habersiz hep dünle (o da ligde 4 5 sene başarılı olmak) hava yaptı. Bizim en son düşeceğimiz lig burası. Bizim rakibimiz olamazsınız vs vs. Çıktıkları ligde bir sene barinamadılar. Bizim ligde bile barinamadılar hatta. Sonra İsmail Uyanık dediler dediler, daha zengini bulunca düşünmeden sattılar. Bizim isim sponsoru ile makara yaptılar. Yılportu sindirdiler. Başkanları iyi zengin ama. Sikilmazsa FM oynamaktan süper ligde iyi takım olurlar.
15-02-2021, 19:41
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Yalnız Bursa da gençlerle iyi sempati topladı, hakemlerden bile. Geçen hafta kıytırık bir penaltı ile maça ortak edildi.. bugün rakibin net tartışmasız golü iptal.

(15-02-2021, 19:41)123456 Wrote: Samsun 2000 sonrası düşüşü kaldıramadı. Bugünden habersiz hep dünle (o da ligde 4 5 sene başarılı olmak) hava yaptı. Bizim en son düşeceğimiz lig burası. Bizim rakibimiz olamazsınız vs vs. Çıktıkları ligde bir sene barinamadılar. Bizim ligde bile barinamadılar hatta.  Sonra İsmail Uyanık dediler dediler, daha zengini bulunca düşünmeden sattılar. Bizim isim sponsoru ile makara yaptılar. Yılportu sindirdiler. Başkanları iyi zengin ama. Sikilmazsa FM oynamaktan süper ligde iyi takım olurlar.

ilave olarak, lige çıktığımız ilk 3 sezon oynadığımız 6 maçta 6 galibiyet ve ilk golünü de 6. maçta attılar 3-2 kaybettikleri maçta. E bu süreçte 3-0 lar 4-0 lar falan. küçümsedikleri takıma karşı bu eziklik içlerine oturdu, ömür billah çıkmaz artık.
(This post was last modified: 15-02-2021, 20:07 by kerasus.)
15-02-2021, 20:03
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Tuzlanın buz gibi golü güme gitti. Gerçi bursanın alacağı puan yada puanlar işimize gelsede lobiningücünü görüyoruz.. Aynı olay samsunda da var her türlü hakemi ve federasyonu etki altına alabiliyorlar bundan bahsetmiştik zaten onun için biz üç puanımızı iyi oyun kötü oyun demeden alıp yolumuza bakacağız
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 15-02-2021, 20:16 by sy200028.)
15-02-2021, 20:15
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Normal şartlarda takım isimlerinden bağımsız puan cetveline bakılınca Samsun'un kazanıp 3. ile 10 puana çıkarmak daha mantıklı bizim için. Ama Samsun'daki bu lobi ve bize karşı bitmek bilmeyen eziklik duygularını düşününce İstanbul kazansın ve 2. yarışı kızışsın biz yürüyüp gidelim istiyorum. Hatta garip gelecek ama Tuzla ve Keçiören'de mümkünse biraz daha sürdürsünler iddalarını. 2. den itibaren yarış kızışsın rahatlayamasınlar. Ki hedef biz olmayalım, bizi düşünecek halleri kalmasın. Yoksa İstanbul'u yendikleri an ilk 2 kopacağı için artık tek hedef haline gelicez, hakemler de üzerimize oynayacak, gerekirse medya da psikolojik olarak yıldırma politikasına girecekler.
15-02-2021, 23:08
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Istanbul sonuna kadar götüremez üstüne Giresun'da oynayacağız onlarla. Ben İstanbul galibiyetini tercih ederim orada. Samsun'un ritim bozması daha işimize gelir. Bu işler hava işi.
15-02-2021, 23:14
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Şehir bazında hep aynı şeyleri yaşadık bi büyüktük gururundan kurtulamadılar, ksk, eskişehir, samsun, bursa ....
tek konuşturan şey var tribünleri şimdi yiğidi öldür hakkını ver demişler tamam yapıyorlar bu işi ama hep diyorum bırakn mk sizi başkası övsün, hepsi aynı fıtratta, düştüler siz kimsiniz dediler denklik aradılar bi kabullenemediler bizle aynı yerde olnayı veya buralardan oynadıkları takımlar ile olmaktan nefret ettiler, yediremediler kendilerine geçmişteki 30 yıl öncesi başarısı ile hala dünmüş gibi konuşanlar oldu .... illa karadenizde bir şehir ve de tribünle yakın olacaksak diğerlerine nazaran trabzon derim, geçmişteki tüm y...klılarına rağmen, ordu ile tatlı sert rekabet var, uzun yıllar karşılaşamayız inş biz oralara gitmeyiz daha doğrusu ordu gelemezde , samsun ve rize ikisine de netim canları cehenneme...
Başkentten !
16-02-2021, 01:27
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Son dakika bilgisi arkadaslar:

Samsun ve Rize göttúr.

Kaynak sağlam
16-02-2021, 09:24
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(16-02-2021, 09:24)yirmisekiz Wrote: Son dakika bilgisi arkadaslar:

Samsun ve Rize göttúr.

Kaynak sağlam

Big Grin Big Grin

Vizontele deki replik geldi aklıma.. "Şerefsizim benim aklıma gelmişti valla"..
16-02-2021, 10:47
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)