2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2020 - 2021 Sezonu KONGRE, TRANSFERLER vs.
Çırak için ilk başkanlığında bakkala bile borcu var der herkes ben bilemiyorum o dönemleri ki Giresunda yaşayanlar daha iyi bilirler, ikinci gelisinde iyi kadro kurmuştu ama tribünler malum şahsın tekelinde olduğu için once hocayı sonra takimi daha sonra da Çırak'ı yemişti

Hakan Karaahmet kazanacak gibi geliyor bana, Çırak'a üçüncü kez o koltuğu vermeyecekler bence, gönül isterdi ki herkesin onay vereceği paralı güçlü biri başkan olsun ama durum bu

Ben şahsen kot pantolon, mavi penye giyen adamları yönetimde görmek istemiyorum, olmuyor çünkü bu kombinli adamlarla zirve burası, 1 Milyon Giresunlu 10-12 takım elbiseli, iş çözecek paralı adam çıkaramıyor mu, yani başımızda Trabzon, Rize'yi görüp hiç mi zorlarına gitmiyor, hic mi gaza gelmiyorlar ilginc
20-07-2020, 02:57
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Devir ya devlet baba destekli olacaksın ya da lobin güçlü ve ciddi maddi geliri sürükleyebilecek biri olacaksın devri artık borç harç gelirim şöle yaparım işleri bitti, paralar kazanılmıyo eskisi gibi değil artık bi gelir yok reklam anlaşman yok, seninde verebileceğin birşey yoksa kim kazanıyor menejer ve futbolcu birde senelik nerdeyse 1 milyonlara anlaştığın hocaların ...
Mevcut adaylar içerisinde belediye başkanı ve canikli ile ters düşmeyip gidince eli boş dönmeyek adam varsa buyursun gelsin hee yok cebimde en az 10 milyon var dersen başgöz üstüne ....
Başkentten !
20-07-2020, 11:51
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(20-07-2020, 00:00)cezmik Wrote: Arkadaşlar,
Beğenseniz de beğenmeseniz de su dört adayın içinde şaibesiz olanı Osman Çırak.
Neden?

* Futbol geçmişi var.
* Futbol çevresi var.
* Bir yere bağlılığı yok.
* Sponsor çevresi geniş.
* Giresunspor sevdası var.
* Maddî bir beklentisi yok.
* Reklama ihtiyacı yok.
* Seyirciler için fedakâr.
* Futbolu gözüyle değil ruhuyla seyrediyor.

Ezcümle hayırlısı neyse o olsun.

koyu çizdiğim yerlerin hiçbirinde Osman Çırak yok diğerlerine lafım yok bu koyu belirtiğim yerlerde Olgun aktif ama o da kendi şirketine çalışır.

Bu arada Osman Çırak 3 dönem başkanlık yapmıştır rahmetli Muzaffer Deniz'den sonra başkanlık yapmıştır ki öncesi Muzaffer Deniz'in yönetim kurulundaydı spekülasyonlar daha doğrusu bu market borçları falan o dönemden rivayet edilir sonra Ejdaroğludan sonra başkanlık yapıp Olgun dan sonra 3 kez başkanlık yapmıştır.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
20-07-2020, 16:08
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(20-07-2020, 11:51)turkuaz_0628 Wrote: Devir ya devlet baba destekli olacaksın ya da lobin güçlü ve ciddi maddi geliri sürükleyebilecek biri olacaksın devri artık borç harç gelirim şöle yaparım işleri bitti, paralar kazanılmıyo eskisi gibi değil artık bi gelir yok reklam anlaşman yok, seninde verebileceğin birşey yoksa kim kazanıyor menejer ve futbolcu birde senelik nerdeyse 1 milyonlara anlaştığın hocaların ...
Mevcut adaylar içerisinde belediye başkanı ve canikli ile ters düşmeyip gidince eli boş dönmeyek adam varsa buyursun gelsin hee yok cebimde en az 10 milyon var dersen başgöz üstüne ....

geçiniz Ali Eren AKP'li belediyede AKP'li oldu ne oldu hiç Kerim Aksu hiç değilse prim falan veriyordu ayrıca Aytekin Şenlikoğlu'nun benzin istasyonu ve otopark konusunda kulübe aldığı tavır yaşanalar ortada Canikli ve tayfası ne vermiş Giresunspor'a iyi bir stad yaptılar hakkını yemeyelim federasyon desen Bozbağ'ı oraya gönderdik hikaye bunlar bak Hatayspor'a Lütfi Savaş yönetiyor CHP'li başkan hikaye niyet yardım etmek olmadıktan sonra bizimkiler anca seçim zamanı atkı takar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
20-07-2020, 16:12
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(20-07-2020, 16:12)heyulaanil28 Wrote:
(20-07-2020, 11:51)turkuaz_0628 Wrote: Devir ya devlet baba destekli olacaksın ya da lobin güçlü ve ciddi maddi geliri sürükleyebilecek biri olacaksın devri artık borç harç gelirim şöle yaparım işleri bitti, paralar kazanılmıyo eskisi gibi değil artık bi gelir yok reklam anlaşman yok, seninde verebileceğin birşey yoksa kim kazanıyor menejer ve futbolcu birde senelik nerdeyse 1 milyonlara anlaştığın hocaların ...

geçiniz Ali Eren AKP'li belediyede AKP'li oldu ne oldu hiç Kerim Aksu hiç değilse prim falan veriyordu ayrıca Aytekin Şenlikoğlu'nun benzin istasyonu ve otopark konusunda kulübe aldığı tavır yaşanalar ortada Canikli ve tayfası ne vermiş Giresunspor'a iyi bir stad yaptılar hakkını yemeyelim federasyon desen Bozbağ'ı oraya gönderdik hikaye bunlar bak Hatayspor'a Lütfi Savaş yönetiyor CHP'li başkan hikaye niyet yardım etmek olmadıktan sonra bizimkiler anca seçim zamanı atkı takar.
Hatay Büyükşehir belediyesi + İskenderun gibi bir sanayi ve limanı var ekonomisi bizden daha canlı bir şehir. Chpli belediye olsa da adamlar gidip Ronaldo'yu getirtmediler kadrosunun yüzde sekseni ikinci ligteki kadro. Destekten ziyade takım olma olgusu ile başarılı oldular. 
Diğer konuda ama hak veriyorum. Ben Canikli'nin çok da umrunda olduğumuzu sanmıyorum.
20-07-2020, 16:27
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Bir Yılport gibi sponsor ve başkan bulamayacağımız, bir Hatay gibi ekonomisi üst seviyede şehir olamayacağımız için gelecek başkan şunun farkında olmalı: Giresunspor yağında kavrulmalı. Ne yüksek bütçeler oluşturup borca harca girmeli, ne de bazı dönemler gibi kaşarları toplamalı. Yine bizden büyük bir şehir olan Akhisarı örnek almamız lazım. Aynı istikrar bize lazım. Hiç bir zaman pahalı kadrolar kurmadılar, stadları yoktu, doğru düzgün seyirci de yoktu, ama hep ayakları yorganın içindeydi.

Ayrıca Ekonomiden anlayan İktisatçı bir etkin yönetici olması lazım. Zaten kurallar artık eskisi gibi değil. Klübün bir danışmanlık firmasından hizmet alması lazım. Profesyonel yönetimin ilk adımı bu olmalı. Borçlar yapılandırılmalı en başta.

Yine yönetimde spordan sorumlu birisi olması lazım. Menajer kucağında devam edersek vay bizim halimize.
20-07-2020, 17:45
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Herkesi anlatımda olgun ve ekininin hala destek görmesi akıllara zarar ne kadar balık hafızalıyız adamlar Giresun’u bitirdi be bitirdi küme düşürdü s.kindemi Giresunspor olgunun Karaahmetin...ulan iddiaları olsa playoff çıkmak için konyayla final maçı vardı otobüsün benzin paralarını futbolcular kendi aralarında toplamıştı Levent erişin bizzat kendi söylediği sözler...çıkarmak isteyen takım otobüs parası bulamaz mi ??bunlar kan emici anlayın be kardeşim..geçen sene Sacit için yazdık bu adam hayatında Giresunspor maçına gitmemiştir diye yedi bitirdi hesap soran yok böyle daha çok vururlar bize
(This post was last modified: 20-07-2020, 21:22 by sokakbaşımeyhane.)
20-07-2020, 21:21
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
(20-07-2020, 16:12)heyulaanil28 Wrote:

Nereye geçelim babuş müsaitmi ? Ben devlet destekli derken evet görüyorsunuz erzurumu, alanyayı, ibb ve bi çoğu takımı doğrudan aktaramasa da bir çok hülle ile kaynak aktarımı oluyor, reklam vs. gibi de canikl,i derken yine kayyum başkanlığı yaptığı dönem istemesini bilen gitti istedi ve 2 milyona çorap taktık ismimize daha ne olsun hangi çorap 2 milyon ediyor, keza belediye eti belli sütü belli sağmasını bilirsen neden olmasın he, burda tutup siyaseten a partisi b partisi demiyoruzki İSTEMESİNİ BİLİRSEN YEMEYECEĞİN BELLİYSE neden vermesin, al gelen vali dünya tatlısı bi adam daha 2.gün maça geldi Giresunla ne bağı var attığı msj şehrimizin takımı .... diye başlıyor, sen alacağın parayı kendi borcuna kullanırsan verdiğini geri alırsan, hep bana rabbena dersen neden versinler neyse inş o günleri görmeyiz orduspor kül oldu, bizim k harfimizi bile bulamazlar... Karaahmet ve Çırak yanlış başkanlar, dünya tersine dönse de Fatih KİTAPÇI GERİ gelse..amin...
Başkentten !
20-07-2020, 23:45
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Beyler askerdeyim dün eve varabildim
Hayrola ne oldu, nasıl dağıldık biz böyle ??

üst üste mağlubiyetler
hoca gitmiş
futbolcuları hocaya sormadan göndermişler
takımda futbolcu kalmamış 2005 li çocuk oynamış
başkan gitmiş, kongre kararı alınmış. Adaylar çok iç açıcı değil
Yeni stat hala açılmadı. Sözde 1.5 sene önce devre arası, o olmayınca 1 sene önce 2019 ağustos, en kötü ihtimalle 2020 şubat deniyordu. Şimdide yeni sezon diyorlar ama yetişme ihtimali yok
Ciddi de borç var

kısaca özet geçecek var mı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-07-2020, 16:28
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(20-07-2020, 02:57)genoa28 Wrote: Çırak için ilk başkanlığında bakkala bile borcu var der herkes ben bilemiyorum o dönemleri ki Giresunda yaşayanlar daha iyi bilirler, ikinci gelisinde iyi kadro kurmuştu ama tribünler malum şahsın tekelinde olduğu için once hocayı sonra takimi daha sonra da Çırak'ı yemişti

Hakan Karaahmet kazanacak gibi geliyor bana, Çırak'a üçüncü kez o koltuğu vermeyecekler bence, gönül isterdi ki herkesin onay vereceği paralı güçlü biri başkan olsun ama durum bu

Ben şahsen kot pantolon, mavi penye giyen adamları yönetimde görmek istemiyorum, olmuyor çünkü bu kombinli adamlarla zirve burası, 1 Milyon Giresunlu 10-12 takım elbiseli, iş çözecek paralı adam çıkaramıyor mu, yani başımızda Trabzon, Rize'yi görüp hiç mi zorlarına gitmiyor, hic mi gaza gelmiyorlar ilginc

Güldürdün knka Big Grin

Kot pantolon, penyeli biri yönetimde varsa o takım süper lige çıkamaz, o takımdan bir şey olmaz

takım elbiseli lazım bize
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-07-2020, 16:29
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)