24.Hafta | Giresunspor - Altay
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay
İsim sponsoru dediğin eskidendi. Misal Yimpaş Yozgat gibi, Siirt Jetpa gibi, Vestel Manisa gibi.. kimsenin hatırlamadığı takımları alt liglerden alıp süper lige çıkarır orda  bile sağlam kadro kurarlardı bi sponsor ile. Aslında mantıken de öyle olmalı.. yarım asırlık hatta daha eski klüplerin isminin önünde senin firman yazacak, haliyle bir bedeli olmalı bunun. Şimdi ise tabiri caizse firmalar için çerez parası sayılacak miktarlara isim sponsoru alınıyor. Bunun da aslında çok yakın geçmişte Elazağ ve K.Erciyes b.k ettiler piyasayı. son yıllarda ise her klüpte kanını sömürüp borca batıran yöneticiler çoğaldığı için, klüpler de yeterki 3 kuruş para gelsin diye her türlü kabul ediyorlar. Hiç mi hiç içime sinmiyor 1 milyon için Giresunspor isminin önüne tuvalet kağıdı markası(akit vb) yazmak ama malesef ona bile muhtacız işte.
26-02-2021, 13:45
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
Altay iyi futbol oynuyor ve güçlü bir ekip.

Bir de Eren Tozlu'yu eleştiren arkadaşları anlamıyorum. Bu adamın kariyeri belli, kumaşı belli. Top ayağına yakışıyor ve futbolu biliyor. Bu adamın kendine has bir tarzı var. Eleştirirken abartmayalım o yüzden. Bu adam takım için gerekli ve Süper Ligde'de takımın bünyesinde olmalı. Orada yedek olur as olur bilemem. Ama Giresun'un yetiştirdiği en iyi profesyonellerden biri. Kendi yetiştirdiklerimizi harcamayalım beyler. Ve bu takımda bu kültürü oluşturmalıyız. Her sezon kadroda en az 2 3 giresunlu as oynamalı ve bu da kendi oyuncularımıza sahip çıkarak olacak. Başarı sabır ister, o yüzden sabırlı olalım.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
26-02-2021, 13:59
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Altaylıların götü başı ayrı oynuyor, bu hafta koymak şart oğlu şart oldu
26-02-2021, 14:14
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Tribundergi ergenleri hep var üstadım. Bi iki hırbo çıkmış yine yok 2011, yok olgun, yok bala g.te geldiniz, yok sene başı tahtayı nasıl açtırdınız biliyoruz falan muhabbeti yapmış bunları kale almaya gerek yok. Gerçek Altay taraftarını bilirim ve tenzih ederim. Bizimle işleri yoktur varsa yoksa Ksk, Göztepe onlar için Big Grin
Futbol şansı, bala g.te geldiniz diyenlere yaptığımız seri en iyi cevaptır. Şans tabi ki var ve olacak da yani futbolda bugün yeri geliyor Real Madrid, City, Psg bile leş gibi oynadıkları maçları şansa bala alıyor, ya da Aston Villa gidip Liverpool'a 7 atıyor. Mesele şu ki bu şansı da kendin yaratırsın. Yeri gelir 90 dakika basarsın Keçiören'de 90+1 de gol atarsın. Yeri gelir çok iyi savunursun karda kışta kazanırsın. Bunlar bir anlatıyor sanki biz Bolu'da hiçbir şey yapmadık da Bolulunun ayağı kara takıldı, gole giden top kara takıldı gitmedi, Bolulu vurdu ilahi müdahale oldu rüzgar esti top yön değiştirdi.
26-02-2021, 15:14
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
@bulancak28 noktasına, virgülüne kadar katılıyorum hocam
26-02-2021, 15:31
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(26-02-2021, 15:14)bulancak28 Wrote: Tribundergi ergenleri hep var üstadım. Bi iki hırbo çıkmış yine yok 2011, yok olgun, yok bala g.te geldiniz, yok sene başı tahtayı nasıl açtırdınız biliyoruz falan muhabbeti yapmış bunları kale almaya gerek yok. Gerçek Altay taraftarını bilirim ve tenzih ederim. Bizimle işleri yoktur varsa yoksa Ksk, Göztepe onlar için Big Grin
Futbol şansı, bala g.te geldiniz diyenlere yaptığımız seri en iyi cevaptır. Şans tabi ki var ve olacak da yani futbolda bugün yeri geliyor Real Madrid, City, Psg bile leş gibi oynadıkları maçları şansa bala alıyor, ya da Aston Villa gidip Liverpool'a 7 atıyor. Mesele şu ki bu şansı da kendin yaratırsın. Yeri gelir 90 dakika basarsın Keçiören'de 90+1 de gol atarsın. Yeri gelir çok iyi savunursun karda kışta kazanırsın. Bunlar bir anlatıyor sanki biz Bolu'da hiçbir şey yapmadık da Bolulunun ayağı kara takıldı, gole giden top kara takıldı gitmedi, Bolulu vurdu ilahi müdahale oldu rüzgar esti top yön değiştirdi.

En güzel örneği Adana maçı işte. Mesela 2.golde adama çarptı girdi bal derler. Oysa Caner ceza sahasında düşürülüp topu kaptıklarında öyle pres yaptık ki, daha kendi ceza sahasından bile çıkamadan tekrar kaptık ve Nalepa müsait pozisyonda şut şansı buldu. Bal değil o golü söke söke aldık oysa. Şu ligde kaç takım var deplasmanda öndeyken rakip ceza sahasında bile şok pres yapan? Keza 3. golde aynı durum söz konusu. Nalepanın sırtına çarptı da pozisyon oldu denebilir. Aksine Nalepa'nın sırtına çarpmadı, Nalepa skora rağmen gevşemeden topa baskı yaparken top kaptı denir ona. 

TD ergenleri hep vardı ama son yıllarda birçok tribünden artık efendi adamlar bıraktı orayı. Daha beter ergen platformuna dönüştü. Değişmeyen tek şey samsunlular, onlar hep bildiğiniz gibi  Big Grin
26-02-2021, 17:03
Reply
nazmiemrah Offline
Member

Threads: 0
Inşallah samsunda üç puan bizim olur sa baka
lım ozaman ne yapacaklar
26-02-2021, 17:42
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Hey gidi Tribün dergi önceleri (2006 dan itibaren)  çok yazardım burayı saat başı nasıl kontrol ediyorsam orayıda kontrol ederdim.Sonra soğudum artık sadece kendi başlığımıza maçla ilgili tek mesaj atıp çıkıyorum. Arkadaşlar deginmiş profili çok degişti. Çok banlanıp küsenler var. Alt lig adminleri bazı şehir taraftarlarını kayırır olmuş. Neyse biz maçımıza dönelim Altay maçını alırsak önümüz iyice açılır. Yeterki konsantrasyonumızu kaybetmeyip önde basalım kontrolü onlara bırakırsak sıkıntı yaşarız. Paixaoya dikkat edelim sıkı markaj lazım ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 26-02-2021, 21:53 by sy200028.)
26-02-2021, 21:49
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Sacit Ali Eren temliği kaldırmaktan vazgeçmiş. Olumsuz gelişme yaşandı
Yandık

Bu adam nüfuslu abilerden de korkmuyor. Rest çekiyor

ne diyorsunuz bu konu hakkında
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
26-02-2021, 22:12
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Rest çekmeyi geçtim dalga geçmiş resmen. Yönetim eleştirinin dozunu daha üst perdeden girmeli.
Bu işin sponsorla alakası olabilir mi ? Para girişi olacağını görünce bu işten vazgeçmiş olmasın.
26-02-2021, 22:33
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)