STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük - Giresunspor
(10-09-2022, 22:13)sy200028 Wrote: Birde saviçevici artık yedekten dahi sahaya sürmeyin. Bu nedir arkadaş bunun ayarında binlerce topçu var

En ayar olduğum isim o oldu bugün

Ulan Savicevic sen 10 numarasın, cuk diye takım arkadaşına pas atman gerekir, onları kaçırman gerekir 

Bizim ki bugün kaç tane pas hatası yaptı, kaç tane topun şiddetini ayarlayamadı sayamadım.. Hepsinin hızını ayarlasa %99'luk gol pozisyonuna girecektik

Bu pasları ön libero atamasa anlık olarak kızarım ama devamını getirmem. Ama sen bildiğin 10 numarasın, bu işleri de beceremeyecekse oynama daha iyi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
10-09-2022, 22:44
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
Misafirlikteydim ilk yarıyı telefonda yarım yamalak izledim ama 2.yarı şarj bile dayanmadı maçkolikten devam. Hiç ama hiç haketmedik zaten maçı. 1 puana her şekilde razı olacağımız maçtı ama öne geçip 90+ larda yiyerek değil. İnsan yine de kaçan 3 puana yanıyor. Bay geçerken muhteşem olacaktı be.
10-09-2022, 22:45
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Savicevic Samsun'un bizle kapıştığı kadroda bile adam gibi katkı verememiş bir adam. Bu adamdan ne medet umudu da alındı çok merak ediyorum. Traore piyangoydu, belki de 50'de 1 olabilecek ihtimal bize vurdu. Aynı şeyin olacağının hiçbir dayanağı yoktu. Yeni alınan adamların iyi çıkmasından başka şansımız yok.
10-09-2022, 22:59
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Adamların 90+gol atacakları tek pozisyon korner duran top adamları gol atacak tek adamı diagne sergenide aldık üç stoper adam bomboş kafa vurdu kaleci de hata yok bence defans hattımızda sıkıntı var
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
11-09-2022, 00:24
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
(10-09-2022, 22:59)bulancak28 Wrote: Savicevic Samsun'un bizle kapıştığı kadroda bile adam gibi katkı verememiş bir adam. Bu adamdan ne medet umudu da alındı çok merak ediyorum. Traore piyangoydu, belki de 50'de 1 olabilecek ihtimal bize vurdu. Aynı şeyin olacağının hiçbir dayanağı yoktu. Yeni alınan adamların iyi çıkmasından başka şansımız yok.

Traore son senesini kötü geçirmişti. Ben dahil hepimizde alınınca kızmıştık ama en azından çok iyi Elazığ yılları vardı. Ads'de ondan önceki senesi de fena değildi ama Savicevic 2 sezon gram top oynamadan bize geldi.
11-09-2022, 11:00
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
Alperin oldu 3 sarısı. Geçmiş olsun.
11-09-2022, 11:59
Reply
Pangal Offline
Senior Member

3 haftalık bir boşluk var önümüzde. Kamp dönemi gibi değerlendirilip sıkı çalışılması lazım. Geçen yılda sallandığımız maçlar oldu ama oyunumuz hemen hemen bir standarta yakındı. Son 2 maçtır çok ciddi üretkenlik sıkıntısı var. Rakiplerde baktı merkezden üretemiyoruz çizgileri kapatıyorlar. Özellikle oyun kurulumunda sıkıntımız bariz göze çarpıyor. Temel sebeplerden biri toptan saklanan oyuncularımız var. Özellikle merkezde meija topu alıp oyunu yönlendirmiyor, hata yapmaktan korkar bir hali var. Tabi yaşı çok genç farklı bir lig farklı bir takım ama sorumluluktan kaçarak oynayamaz. Hocada dün oyundan alarak bi mesaj verdi kendisine. Sürekli ön bölgeden bir oyuncu geriye yaklaşıyor ileride rakibe karşı eksik kalıyoruz. Hem top hem oyuncularımız yavaş hareket ediyor hareketlilik olmayınca boş alan bulamıyoruz. Hem bireysel hemde takım organizasyonu olarak inşallah bu 3 haftayı iyi değerlendiririz. Maç ritmini kaybetmemek adına hazırlık maçı ayarlanır umarım bizde takımın son halini görmüş oluruz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
11-09-2022, 12:58
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(11-09-2022, 11:00)123456 Wrote:
(10-09-2022, 22:59)bulancak28 Wrote: Savicevic Samsun'un bizle kapıştığı kadroda bile adam gibi katkı verememiş bir adam. Bu adamdan ne medet umudu da alındı çok merak ediyorum. Traore piyangoydu, belki de 50'de 1 olabilecek ihtimal bize vurdu. Aynı şeyin olacağının hiçbir dayanağı yoktu. Yeni alınan adamların iyi çıkmasından başka şansımız yok.

Traore son senesini kötü geçirmişti. Ben dahil hepimizde alınınca kızmıştık ama en azından çok iyi Elazığ yılları vardı. Ads'de ondan önceki senesi de fena değildi ama Savicevic 2 sezon gram top oynamadan bize geldi.

Savicevic olayı benim gözümde bu şehre ihanettir. Ben sponsor olacak olsam alınan adam bu mu lan deyip sponsor olmaktan vazgeçerim. Alt ligde bile tutunamamış bir adamı üst lige transfer etmek bu kulube para verenleri enayi yerine koymaktır. Hadi her şeyi gectim bu adam türk olsa bir şekilde de anlarım, yaşı gençtir tecrübe kazanır derim anlarım. Ama 28 yaşında vasatın bile altında kalmış bir adama dovizle maaş vermek gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir. Yarın bu adam parasını alamayınca fifaya başvuracak ve parasını faiziyle birlikte döviz cinsinden alacak. Alamazsa da transfer tahtası kapanacak. Türk oyuncuyla her türlü hatır gönül işiyle anlaşırsın ama yabancı öyle değil. 

Oynadığı maçlara bakıyorum kritik pas veremiyor, pas arası yapamıyor, çektiği şutlar martı bile avlamıyor, rakip defansı yanıltacak yalancı koşu yapamıyor. Maç başı yüzde 77 pas oranı var. Ama bu oranın yüzde 90ı kendi yarı sahasinda yapmış. Yüzde 66 rakip yarı sahada başarılı pas yapmış. Maç başı 11,2 top kaybı var. Geçen sene de hemen hemen aynı istatistiklerle oynamış. Hatta maç başı top kaybı daha fazla. Flavionun yerine aldığımız adama bak mk.
11-09-2022, 14:57
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(11-09-2022, 14:57)kral1234 Wrote:
(11-09-2022, 11:00)123456 Wrote:

Savicevic olayı benim gözümde bu şehre ihanettir. Ben sponsor olacak olsam alınan adam bu mu lan deyip sponsor olmaktan vazgeçerim. Alt ligde bile tutunamamış bir adamı üst lige transfer etmek bu kulube para verenleri enayi yerine koymaktır. Hadi her şeyi gectim bu adam türk olsa bir şekilde de anlarım, yaşı gençtir tecrübe kazanır derim anlarım. Ama 28 yaşında vasatın bile altında kalmış bir adama dovizle maaş vermek gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir. Yarın bu adam parasını alamayınca fifaya başvuracak ve parasını faiziyle birlikte döviz cinsinden alacak. Alamazsa da transfer tahtası kapanacak. Türk oyuncuyla her türlü hatır gönül işiyle anlaşırsın ama yabancı öyle değil. 

Oynadığı maçlara bakıyorum kritik pas veremiyor, pas arası yapamıyor, çektiği şutlar martı bile avlamıyor, rakip defansı yanıltacak yalancı koşu yapamıyor. Maç başı yüzde 77 pas oranı var. Ama bu oranın yüzde 90ı kendi yarı sahasinda yapmış. Yüzde 66 rakip yarı sahada başarılı pas yapmış. Maç başı 11,2 top kaybı var. Geçen sene de hemen hemen aynı istatistiklerle oynamış. Hatta maç başı top kaybı daha fazla. Flavionun yerine aldığımız adama bak mk.

Çekdar hazırlık maçlarında performansı malum. Ara paslar olsun yaptıkları olsun. Doğancan la beraber iş yapardı
11-09-2022, 15:12
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(11-09-2022, 12:58)Pangal Wrote: 3 haftalık bir boşluk var önümüzde. Kamp dönemi gibi değerlendirilip sıkı çalışılması lazım. Geçen yılda sallandığımız maçlar oldu ama oyunumuz hemen hemen bir standarta yakındı. Son 2 maçtır çok ciddi üretkenlik sıkıntısı var. Rakiplerde baktı merkezden üretemiyoruz çizgileri kapatıyorlar. Özellikle oyun kurulumunda sıkıntımız bariz göze çarpıyor. Temel sebeplerden biri toptan saklanan oyuncularımız var. Özellikle merkezde meija topu alıp oyunu yönlendirmiyor, hata yapmaktan korkar bir hali var. Tabi yaşı çok genç farklı bir lig farklı bir takım ama sorumluluktan kaçarak oynayamaz. Hocada dün oyundan alarak bi mesaj verdi kendisine. Sürekli ön bölgeden bir oyuncu geriye yaklaşıyor ileride rakibe karşı eksik kalıyoruz. Hem top hem oyuncularımız yavaş hareket ediyor hareketlilik olmayınca boş alan bulamıyoruz. Hem bireysel hemde takım organizasyonu olarak inşallah bu 3 haftayı iyi değerlendiririz. Maç ritmini kaybetmemek adına hazırlık maçı ayarlanır umarım bizde takımın son halini görmüş oluruz.

Sergio Mykonos'tan hikaye atmış...
11-09-2022, 17:11
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)