3.Hafta | Şanlıurfaspor - GİRESUNSPOR
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
RE: 3.Hafta | Şanlıurfaspor - GİRESUNSPOR
1 puan a sevinme olayı gayet makul belki bu puan ligi üst sıralarda bitirmemize yarıyacak. Belki play off a kalıcaz ne biliyoruz ? Geçen sene kaçan play off u ne çabuk unuttunuz ? Deplasmanda alınan 1 puan a sevinilir kusura bakmayın, illaki o kadarda üzülmüşlerdir oynadıkları futbolun hakkını tam alamadıkları için fakat bu kadar abartmayın.

Altınordu başkanına sonuna kadar katılıyorum. Türkiye'de futbolcuya dayalı bir düzen oturmuşken futbolumuzdan keyif alamayız malesef. Adamlar hazır para ya oynuyorlar, oynasalarda oynamasalarda sabit ücretler o kadar yüksekki kim niye oynasın ? Her takım için geçerli bu. Ferasyonun üst rakam sınırlaması devletin vergi olayına el atması lazım. Biz eşşek gibi gelir vergisi veriyoruz,onlar aldıkları paranın kaçını veriyorlar Avrupada en son sıradayız. 

Futbol izleyeceksek önce futbolun para olmadığını, futbolculuğun profesyonel bir meslek olduğunu ve her şey den önce bir sporcu mesleği olduğunu bilmek gerekiyor. Ben TFF nin mevcut ülke futbolunu ileriye taşıyacak potansiyelde ve hamleler yapacak düzeyde olduğuna inanmiyorum. Bilakis mevcut yönetimle birlikte ülke futbolu bir çöküş dönemine girmiş,iyice dibe inmektedir.

Kısacası Başkanlar verdikleri paranın hakkını alamadıkları için her zaman haklıdırlar.
13-09-2016, 17:09
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(13-09-2016, 17:09)GenCotanak Wrote: Kısacası Başkanlar verdikleri paranın hakkını alamadıkları için her zaman haklıdırlar.

Peki altınordu başkanı kaç para vermişte o verdiği paranın hakkı ligde kaçıncı sıra acaba? hani haklı derken bunları hesaplamışsındır diye soruyorum. 

1 puana sevinme olayına gelince, sevinmek var sevinmek var. hocada sonuçta karalar bağlamıyor, umut verici konuşuyor deplasmanda bir puanın kötü olmadığını söylüyor zaten. fakat yönetim galibiyeti kaçırdığı maçta kutlama yapıyorsa, deplasmanda 1 puan kafasıyla giderse en fazla ligde kalır. bizi erhan altın zamanında küme düşürende bu gerizekalı anlayış oldu. istese çatır çatır top oynayacak kadro var elinde fakat bizim embesil hoca deplasmanda hep 1 puana yatıyordu. küme düşmemiz an meselesi her maça 3 puan dışında çaremiz yok ama hoca hala 1 puana yatıyor deplasmanda. işte bu saçma sapan anlayış bizi küme düşürdü ama hala akıllanmamışız. yani burada hocanın tutumu gayet doğru. ama yşnetiminki vizyonsuzluktan başka bişey değil. ha sonuçta ikiside beraberliğe sevinmiş oluyor ama işte dediğim gibi sevinmek var sevinmek var.
13-09-2016, 19:22
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(13-09-2016, 19:22)kerasus Wrote:
(13-09-2016, 17:09)GenCotanak Wrote: Kısacası Başkanlar verdikleri paranın hakkını alamadıkları için her zaman haklıdırlar.

Peki altınordu başkanı kaç para vermişte o verdiği paranın hakkı ligde kaçıncı sıra acaba? hani haklı derken bunları hesaplamışsındır diye soruyorum. 

1 puana sevinme olayına gelince, sevinmek var sevinmek var. hocada sonuçta karalar bağlamıyor, umut verici konuşuyor deplasmanda bir puanın kötü olmadığını söylüyor zaten. fakat yönetim galibiyeti kaçırdığı maçta kutlama yapıyorsa, deplasmanda 1 puan kafasıyla giderse en fazla ligde kalır. bizi erhan altın zamanında küme düşürende bu gerizekalı anlayış oldu. istese çatır çatır top oynayacak kadro var elinde fakat bizim embesil hoca deplasmanda hep 1 puana yatıyordu. küme düşmemiz an meselesi her maça 3 puan dışında çaremiz yok ama hoca hala 1 puana yatıyor deplasmanda. işte bu saçma sapan anlayış bizi küme düşürdü ama hala akıllanmamışız. yani burada hocanın tutumu gayet doğru. ama yşnetiminki vizyonsuzluktan başka bişey değil. ha sonuçta ikiside beraberliğe sevinmiş oluyor ama işte dediğim gibi sevinmek var sevinmek var.
valla ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.örnek vermek gerekirse bu sene bozbağ kısıtlı bir bütçeyle iyi bir kadro kurdu fakat adam akıllı bir yabancı forvet bulamadığı için ilerde gol yollarında çok sıkıntı çekeceğiz bence.. şampiyon kadrolara baktığımızda forvetlerinin ön planda olduğunu görüyoruz  3 haftada alınan 5 puan kimseyi havaya sokmasın iyi pas yapan takıma 3 puan vermiyorlar malesef futbolun amacı goldür golü atacak adamda forvettir.ne onyekachi ne de özgürcan bu takımı sırtalayacak oyuncular değiller bozbağ ilerleyen haftalarda sıkıntıya düşersek altınordu başkanı gibi yere göğe sığdıramadığı forvetlerini eleştireceğine eminim.
14-09-2016, 14:04
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
yav ben bu altınordu başkanının açıklamasını attığı tweti biliyordum sadece. meğer adam sitesinde döktürmüş.

http://"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"spor.sozcu.com.tr/2016/09/12/altinordu-baskani-seyit-mehmet-ozkan-tum-takimi-kovdu-524126/

bu cümleler ayık kafayla aklı başında bir insanın söyleyeceği şeyler değil. çok fazla hakaret içeriyor futbolculara. besbelli sarhoş kafayla gaza gelip basmış kalayı. ben futbolcu olsam altınordu forması için gol atarsam namerdim bu hakaretlerden sonra. normal şartlarda ilk yarı 10 puanı bile bulamaz artık bukadar rezillikten sonra. genç takımda 2.yarı gelip 30 küsür yapması mümkün değil. kısaca paraşütsüz düşerler artık.
14-09-2016, 17:20
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)