ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
Bolu'ya giden kafilede benim gördüğüm kadarıyla; Traore, Uzo, Taş, Erol Can, Balde, Alperen, Milinkovic, Kerem Kalafat, Eren, Göktan, Himmet, Caner, Hüsam kadroda. Sırtından falan tanımaya çalıştığım adamlar oldu tabi.  Sergio, Hayrullah, Onurcan, Tolgahan, Sergen, Sadi... Bu isimleri göremedim fotoğraflarda.
Yukarıda bulunmayıp, antrenman fotoğraflarında bulunanlar Sergio, Nalepa, Diarra, Sergen, İshak, Yasin Ozan, Fatih Yılmaz, Arda Kılıç.
Kalecilerin fotoğrafı yok. Hayrullah'ı da göremedim. Bu isimlerden biri olabilir pozitif çıkan.
|
|
12-02-2021, 21:22 |
|
yalavu
Senior Member

Threads: 0
|
(12-02-2021, 21:22)ArmanınPeşinde Wrote: Bolu'ya giden kafilede benim gördüğüm kadarıyla; Traore, Uzo, Taş, Erol Can, Balde, Alperen, Milinkovic, Kerem Kalafat, Eren, Göktan, Himmet, Caner, Hüsam kadroda. Sırtından falan tanımaya çalıştığım adamlar oldu tabi. Sergio, Hayrullah, Onurcan, Tolgahan, Sergen, Sadi... Bu isimleri göremedim fotoğraflarda.
Yukarıda bulunmayıp, antrenman fotoğraflarında bulunanlar Sergio, Nalepa, Diarra, Sergen, İshak, Yasin Ozan, Fatih Yılmaz, Arda Kılıç.
Kalecilerin fotoğrafı yok. Hayrullah'ı da göremedim. Bu isimlerden biri olabilir pozitif çıkan.
Pozitif Sadi deniyor
|
|
12-02-2021, 21:41 |
|
yalavu
Senior Member

Threads: 0
|
(12-02-2021, 21:22)ArmanınPeşinde Wrote: Bolu'ya giden kafilede benim gördüğüm kadarıyla; Traore, Uzo, Taş, Erol Can, Balde, Alperen, Milinkovic, Kerem Kalafat, Eren, Göktan, Himmet, Caner, Hüsam kadroda. Sırtından falan tanımaya çalıştığım adamlar oldu tabi. Sergio, Hayrullah, Onurcan, Tolgahan, Sergen, Sadi... Bu isimleri göremedim fotoğraflarda.
Pozitif Sadi deniyor
|
|
12-02-2021, 21:48 |
|
kral1234
Posting Freak

Threads: 1
|
(12-02-2021, 21:48)yalavu Wrote: (12-02-2021, 21:22)ArmanınPeşinde Wrote: Bolu'ya giden kafilede benim gördüğüm kadarıyla; Traore, Uzo, Taş, Erol Can, Balde, Alperen, Milinkovic, Kerem Kalafat, Eren, Göktan, Himmet, Caner, Hüsam kadroda. Sırtından falan tanımaya çalıştığım adamlar oldu tabi. Sergio, Hayrullah, Onurcan, Tolgahan, Sergen, Sadi... Bu isimleri göremedim fotoğraflarda.
Pozitif Sadi deniyor
Ben de sadi diye duydum. Büyük bir ihtimal sergen mehmet taş oynar
(This post was last modified: 12-02-2021, 22:41 by kral1234.)
|
|
12-02-2021, 22:40 |
|
|