24.Hafta | Giresunspor - Altay
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay
Yalnız adam gelecek sene için temlik koydurdum diyor. Ben anlamadım bu işi.
26-02-2021, 22:42
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bunu karşımıza alıp araya siyasetci sokmak bile ayıp yoldan geçene imza attırıp kulubü borcun içine sokmuşsun cebinden çıkan parayada temlik koydurmuşsun benim param gelsin kulubün k.....na koyayım demişsin. Şimdide iyi kötü reklamını yapıyoruz helal olsun cumartesi pazarındaki daireleride kakaldın millete valla çok seffaf geçiriyon. Biz bilinçli olacağız bu adama her kanalı tıkayacaksın hiç bir yerden ekmek yedirmeyeceksin. Hiç bir ihaleye sokmayacaksın. Dalga geçiyor resmen dün poz ver gazetelere bugün vazgeçtim güzel reklam.
26-02-2021, 23:18
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
T*şak geçiyor puşt
26-02-2021, 23:40
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Temlik olayında çok değişik iişler dönüyor, mahkeme ve müfettişleri devreye sokmak lazım eren derdine yansın o zaman....
Birde bugün açıklanan covid vaka sayılarına göre çok fena şehir ve yine vekiller, amirler, yardımcıları, personelleri gelmişler ...
tesislere yok vallahi biz bi covid vakası yapıcaz bu gidişle lütfen bu bi son bulsun artık.....
Başkentten !
27-02-2021, 00:01
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Bu amc.ğa küfürsüz yorum yapamam o nedenle yorum yapmıyorum
27-02-2021, 00:39
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Hakan Karaahmet ve yönetimini başırılı buluyormusunuz. Ben yönetimi degil ama başkanı gayet başarılı buluyorum. Takımı içinde bulunduğu bataklıktan çıkarmaya çalışıp aynı zamanda şampiyonluğa oynayan takımı iyi idare ettiğini düşünüyorum. Her hafta maç öyküsünde çıkıp dili dindüğünce moral motivasyon veriyor. Öpmedik siyasetci ve kıç bırakmadı. Bu kulubün tarihindeki yerini alacak diye düşünüyorum. Kendi açıklamasında süper lige çıkarsak mütavaizi bir kadro ile mücadele edeceğini söyledi. Ali Eren gibi yoldan geçene borç takma niyetinde olduğunu düşünmüyorum. Şuna eminim bu futbolcuları ve başkanı Giresunspor tarihine geçecek. İyide mücadele verip borç, gelir yaratma, isim sponsoru, göğüs reklamı, hatıra bileti, İstanbul dahil tüm siyasileri takım için mücadele içine sokması başarı söyledilerim tartışılabilir. Saygılar
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 27-02-2021, 01:44 by sy200028.)
27-02-2021, 01:43
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Tüm ulusal basın bizi konuşuyor Manchester City falan sosyal medyada gördüm Rıdvan bile kendi programında bizi konuşmuş takımda baskı yoktu Adana maçı hikayesinde gördüğüm kadarıyla kötü futbol muhabbeti takımı dahada hırslandırmıştı bu Manchester City muhabbeti gevşetmeye yol açmaz umarım güzel bir hafta olsun 28 şubat Samsun Keçiören ile oynuyor ordanda güzel bir haber gelirse güzel olur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
27-02-2021, 10:14
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

(27-02-2021, 10:14)heyulaanil28 Wrote: Tüm ulusal basın bizi konuşuyor Manchester City falan sosyal medyada gördüm Rıdvan bile kendi programında bizi konuşmuş takımda baskı yoktu Adana maçı hikayesinde gördüğüm kadarıyla kötü futbol muhabbeti takımı dahada hırslandırmıştı bu Manchester City muhabbeti gevşetmeye yol açmaz umarım güzel bir hafta olsun 28 şubat Samsun Keçiören ile oynuyor ordanda güzel bir haber gelirse güzel olur.

Tam bunu yazacaktım ROK bizim için twit atıyor, Rıdvan yayında bizi övüyor, nazar değdirecekler takılıcaz bunların yüzünden.

Bir gün illa ki takılıcaz ama o maç bu olmasın inşallah
27-02-2021, 11:35
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
bana en çokta koyan ,
ulan herkes giresunsporluymuş be Big Grin
neler neler görüyorum , gözlerim kanıyor ..
27-02-2021, 11:40
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
*Bolu maçı çok kritikti - kazandık
*Ankara maçı çok kritik olarak görmüyordum ama - kazandık
*Adana maçı herkes puan kaybetmişti inanılmaz kritikti - kazandık

*Şuan Altay maçı da çok kritik - eğer kazanırsak epey rahatlayacağız

Sonrasında zorlu bir fikstür başlıyor;
-Ümraniye (D) - Adamlar bize ters geliyor puan kaybı yazıyorum
-Bandırma - Erkan Sözeri anti futbol çelme takabilir
-Samsun (D) - Derbi ve onlarda formda, kadrosu iyi. Ne olacağı belli olmaz

Bu 3 maçta puan kaybı kredimizi kullanabilmek için Altay'a karşı ölümüne oynayıp, 3 puan almalıyız.

Sonrasında aşağıdaki gibi devam ediyor. Önce bi Altay'ı kazanalım, sonrasında ki 3 haftalık fikstürü en az kayıpla tamamlayalım, gerisine bakarız..
-İstanbul
-Eskişehir (D)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
27-02-2021, 12:08
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)