Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Giresunspor - F.Karagümrük
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Giresunspor - F.Karagümrük
(11-03-2023, 17:35)kerasus Wrote: Benim asıl midemi bulandıran şey hakan keleş hoca ne yapmaya çalışıyor? Geçen hafta ligin en formsuz en zayıf takımına karşı oynadık ama maç boyu sahamızdan bile çıkmadık golü asla düşünmedik. Neden acaba? Dün Barcelona ya karşı bile oynasan mutlak kazanmak zorundasın ve biz yine maç boyu önce savunma düşündük. Hayırdır hoca? Evet eldeki kadro bu ama bu kadronun bundan iyisini yapabildiğini defalarca gördük. 9 maçtır seri kazanan formda bir GS karşısında bile bundan çok daha fazla hücum yaptık. Daha organize çıktık bukadar mahkum oynamadık. Karagümrük GS den daha mı güçlü de bukadar korkak oynadık. Birde maç sonu açıklamaları ile bizim izlediğimiz maçların hiç alakası yok. Blackahmet giderse Keleş hoca hakkında soru işaretlerim vardı. 2 haftadır iyiden iyiye kullanmaya başladım hocadan. Takım parasını aldıkça oyun kötüye gidiyor. Ne iş?

Mami katılmamak elde değil karaahmet gidince hakan keleşte gitmeliydi diyebilmeyi çok isterdik lakin bu takıma yılmaz vuraldan başkası gelmez şu saatten sonra ! ben davas ile barışbek son 3 dk girince ayar oluyorum kendisi getirdi maç baaşı alsınlar diye adam sokuyor daşşk geçer gibi sokacaksan katkı umuyorsan son 15 dk olsun sok mk maçına ... seneye hepsi bol bol oynar hepsi lazım bize ....
Başkentten !
11-03-2023, 19:57
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
Mert Kurt çok mu kötü? (Bilmediğimden soruyorum)
11-03-2023, 20:50
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(11-03-2023, 19:57)turkuaz_0628 Wrote: Mami katılmamak elde değil karaahmet gidince hakan keleşte gitmeliydi diyebilmeyi çok isterdik lakin bu takıma yılmaz vuraldan başkası gelmez şu saatten sonra ! ben davas ile barışbek son 3 dk girince ayar oluyorum kendisi getirdi maç baaşı alsınlar diye adam sokuyor daşşk geçer gibi sokacaksan katkı umuyorsan son 15 dk olsun sok mk maçına ... seneye hepsi bol bol oynar hepsi lazım bize ..

Birde dikkatimi çeken şey.. Blackahmet zamanında transfer döneminde transfer soruyorsun, mübarek kulübün muhasebecisi gibi konuşuyor devamlı bütçe de bütçe diyordu. E şimdi bakıyorsun bu 3.lig topçularını sanki Nahid başkan kurmuş gibi kadro darlığından şikayet etmeye başladı.
11-03-2023, 23:43
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Dün Kasımpaşa maçını izledim net et zayıf kadro uzak ara bizde birde deprem muhabbetine herkes takviye yaptı
Keles sergingo campuanzoya paralari ödendi ucude son haftalarda dökülüyor..İlk defa adam akıllı dürüst bir yönetim geldi yazık olacak gerçekten..bizim iki final maçımız olur Ümraniye İstanbul maçları ölüm kalım maçları olur..birde onurcan hatalı goller yiyor diyordum ama ferhatin saçma sapan hareketlerini görünce kaleye tekrar Onurcan geçsin
Adam resmen frikikten gol yemek için mücadele etti saçma sapan baraj yaptırdı
Derelili çotanak
12-03-2023, 13:35
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Katılmıyorum.
Ferhat'ın daha iyi kaleci olduğunu düşündüğümden değil golü atan futbolcunun frikik vuruşu çalıştığını gördüğüm için katılmıyorum.Pirlo adamı özel olarak çalıştırıyormuş.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
13-03-2023, 10:04
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Ferhat barajı bencede barajı yanlış kurdu. Topu hiç görmedi ama o top her türlü girerdi. İyi vurdu çocuk
13-03-2023, 13:26
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
İstanbul Sivas'a ikiledi. Erken gelen İstanbul golünden sonra Sivas oynuyormuş gibi görünse de pek öyle pozisyon falan bulamadılar. Derken değişik bir golle iki farkla öne geçti İstanbul.

Deprem felaketinden sonra iki takım düşecekken, ligden düşmek için çok büyük çaba sarf etmek gerekirken ve Ümraniye & İstanbul ikilisi bariz ligin en zayıf halkaları iken, bu senaryoyu evirip çevirip aleyhine çevirmek ancak bize has bir durum olurdu herhalde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
13-03-2023, 21:31
Website Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Valla düşelim bitsin bu ızdırap zaten 2 dönem transfer yasağı var gelecek sene bu ligde olsak rezil rüsva olacağız bu kadrodan kimse kalmaz ama Pyrerre olayının hesabı sorulmalı öyle kongrede Black Ahmeti aklamak yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
13-03-2023, 21:43
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Çok gol yiyoruz, basit hatalar, penaltı, kontrolsüz giriş, ceza sahası yayının etrafında devamlı faullü hareket, kalecilerimizin kovalıkları ne ararsan hepsi bizde.. Dolayısıyla defans hattı zayıf olunca ne kadar atarsan at hep yenilgiye mahkumsun. Üstüne birde hucumda çıkamayınca böyle oluyor. Son olarak da birisi bizim ileri uçtaki elemanlara ofsayta nasıl kalınmaz bunu öğretsin her üç pozisyondan ikisinde ofsayta yakalanıyoruz. Geçen yıl az gol yiyip az gol atan bir takımdık. Şansa bala bir iki maç galip gelmek zorundayız. Sahada mücadele ile maç alacağımıza inanmıyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
13-03-2023, 21:45
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Esat Malaya bile 220 bin avro borcumuz varmış, tam kafaya huni takıp gezmelik bir camiayız valla.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
13-03-2023, 22:03
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)