Yeni Malatyaspor - Giresunspor
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: Yeni Malatyaspor - Giresunspor
(28-11-2016, 21:32)Çotanax Wrote: Hoca geleli iki hafta oldu iki haftada hangi mentaliteyi yerleştirebileceksin takıma. Bakıyorum buradaki futbol profesörleri hocaya atıp tutmaya başlamış. Eldeki malzeme belli zor bir deplasmandan bir puanla döndük. Kötü bir sonuç değil. Tebrik etmesini bilin adamlar ellerinden geldiğince oynadılar.

2 haftada mentalitesini yerleştirsin demiyorum ama en ufak bir kırıntı yok. Hiç bir hava katamamış, diyorum ki mustafa hocanın nesi vardı o zaman.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
28-11-2016, 21:43
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
(28-11-2016, 21:43)maicon_28 Wrote:
(28-11-2016, 21:32)Çotanax Wrote: Hoca geleli iki hafta oldu iki haftada hangi mentaliteyi yerleştirebileceksin takıma. Bakıyorum buradaki futbol profesörleri hocaya atıp tutmaya başlamış. Eldeki malzeme belli zor bir deplasmandan bir puanla döndük. Kötü bir sonuç değil. Tebrik etmesini bilin adamlar ellerinden geldiğince oynadılar.

2 haftada mentalitesini yerleştirsin demiyorum ama en ufak bir kırıntı yok. Hiç bir hava katamamış, diyorum ki mustafa hocanın nesi vardı o zaman.

Ben mustafa hocanında gitmemesi gerektiğini geçtiğimiz haftalarda savunmuştum fakat bizim insanımız sabırsız.Benim gördüğüm sorun kadroda.Maalesef yetersiz oyuncular var. Bu şartlar altında kendi kadrosunu kurmamış elindeki oyuncuları kullanmaya çalışan bir adama bu kadar yüklenmek insafsızlıktır.Ayrıca volkan 11 oynamalı diyen arkadaşlar ben volkanı hiç beğenmiyorum umarım devre arasıda o mevkiye adam alınır.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
28-11-2016, 21:52
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Hiç Boş yere tartışmayın eldeki malzeme bu, daha doğrusu ofans hattı eksiğimiz bu ıgors iyi iyi genç derken golde adamın arkasında nasıl kaldı hayret ettim valla milli takım oyuncusuna yakışmadı, mk yerinde 4 tane hoca geldi geçti hüsamettinden özür diliyorum kendisi futbolcu imiş kusura bakmasın, devre arasına kadar ilk 6 potasının oralarda olursak 6-7 puana razıyım bile 2. yarı forvet gelecek bu takıma eminim hoca konusunda ise mustafa hocayı hep savundum ama bir yücel ildiz değil oraca hakkı yenmez yücel hocanın şimdi, sabır lazım sadece bekleyeceğiz biz sanki elde bu ligi silecek kadro var düşüncesi ile beklentyi şişirdik ve şimdi karadenizin doğasındaki sabırsızlığı yaşıyoruz orta sıra takımıyız kabullenmek lazım ilk 6 yı süprize kovalıyoruz sadece herkes bunu hazmetsin sıkıntı yşamayız ....
Başkentten !
28-11-2016, 22:49
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Maçı, özeti izlemeden yorum yapıyorum Malatya'dan 1 puan iyidir. Hedefi büyütmeye gerek yok. Klasik 1 puan takımıyız.
28-11-2016, 22:57
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

(28-11-2016, 18:30)kerasus Wrote:
(28-11-2016, 15:26)Çotanax Wrote: Arkadaşlar bu maç bizim için ligdeki geleceğimizi belirleyecek diyebilir miyiz? Kazandığımız  taktirde play-off hayaller kurmak yanlış olmaz,kaybettiğimiz taktirde ise artık bazı şeyleri kabullenmenin zamanı gelmiştir kanımca. Son 7 haftada 3 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet almış durumdayız. Bu maçta giderse 24 puandan 6 puan almış oluyoruz ve bu tablo istatistiksel olarak kümede kalma mücadelesi veren bir takıma işaret ediyor. Şu an play-off hattındaki takımları incelediğimizde ise istatistik son 7 maçta 12-15 puan aralığını gösteriyor. Bu aralıktan yüzde yüz oranında uzaktayız. Yani play-off hattında istatistiksel olarak yüzde yüz ihtimalle olamayacağız.

Tabii ki istatistikler her şey değil ama birçok şeyi ifade ediyor. Başka bir açıdan daha bakalım. İlk 6'da yer alan takımların 18 ile 20 arası gol sayıları var ve bu takımlardan 5 'inde bir oyuncu gollerin en az 3' te birini atmış durumda. Yani bu takımların güç kaynakları var. Onları şarj eden elemanlar bunlar. Bizim gol sayımız 12 ve 18 in 6 gol altındayız. Yani 18'e ulaşmamız için en az 6 golü atacak eleman bizde mevcut değil.

Arkadaşlar demem o ki bizim amacımız ancak ligde almak olabilir bu maçı kaybettiğimiz taktirde. Giresunumuza galibiyet için şans diliyorum umarım bugün bu işi bitiririz.

İstatistik çok önemlidir, fikir verir. Ama sen istatistik biliminde çığır açmışsın resmen. Böyle bir istatistik çalışmasını ilk kez görüyorum. Sadece formsuz olduğumuz dönemi alıpta play offun çok uzağındayız en fazla ligde kalırız demenin mantığı yok. Öyleyse bende sadece ilk 4 haftayı alırım ve derimki şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bir başkası gider Bolunun 4 maçta sadece 1 galibiyet aldığı dönemi alıpta bolu düşmenin en büyük adayı dese mantığı varmı sence? Veya örnekjleri genişletelim. Biride çıkıp real madridin 3 maç üstüste berabere kaldığı dönemi baz alıp Real dandik bir takım maç kazanamıyor dese kıçınla gülersin değilmi? 

tamam yeri geliyor bizde eleştiriyoruz takımı, hatta kaybedeceğini düşünüyoruz umutsuz oluyoruz falan ama bir gerekçesi olmalı. eleştiriyorsakta bir mantığı vardır, umutsuzsakta bi mantığı vardır veya şampiyonluğa oynarız diyen kişininde kendince bir mantığı vardır. Ama 34 hafta sürecek lig maratonundan formsuz olduğumuz maçları cımbızla çekipte takımı kötülemenin hiçbir mantığı yok. 34 maçın tamamını kazanacak bir takım olsak zaten bu ligde olmazdık. zaten dünya üzerinde öyle bir takım yok her çıktığı maçı kazansın. her takımın kötü bir dönemi olur. bizde şuan o kötü dönemden geçiyoruz. hepsi bu.

Kardeşim kötü dönem dediğin kısa bir süreçtir.Bizim burada bahsettiğimiz zaman dilimi 2.5 aylık. Ayılın gözleriizi açın. Takımımızın arkasındayız her maçı kazanmasını isteriz  ama gerçeklerinde bilincinde olalım.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
(This post was last modified: 28-11-2016, 23:06 by Çotanax.)
28-11-2016, 23:05
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Takimin iyi oynadigi tek mac 1-0 kaybettigimiz Eskisehir maci
28-11-2016, 23:39
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Valla cotanax kardesim ben senden birsey anlamıyorum bu takim iyimi kotumu bu takimi ovuyonmu yeriyonmu anlamadim yorumlar hep celiskili hoca takima en kucuk bi hava bile katmamis iki macta en ufak kipirdanma yok umraniye bandirma a.demir yeni hocalarina bakalim bandirma umr takimlari kafri kalitesi olarak iyi degiller ama onlarin hocalari bi mantalite katmis bizim hoca kadroyubile ayni cikario heyecan vermio ama insallah iyi olur evet penaltimiz verilse bos kaleye atabilsek kazanirdik ama kotu oynadik rakip 45 dk on kisi olmada rahat kazanirdi on kisiyle bile son sn yeniodular bizi
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
28-11-2016, 23:48
Reply
kibris Offline
Member

Threads: 3
yenilmedik bu güzel oldu.. deplasmanda 1 puan iyidir.
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
29-11-2016, 09:51
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Bu takımın başarısız olmasının sorumlusu ne hoca ne oyuncular, tek kişi mustafa bozbağ bu takıma forvet almayarak zaten amacını belli etti kesinlikle bu takımın ileri gitmesini istemiyor ilhan cavcavla yakın ilişkileri de bu yüzden aynı kafadalar.Her fırsatta herkesin imrendiği takımız diyor da ben imrenecek bir takım varsa malatya diyorum 2010 da 3.ligten gelen takımları bugün süper ligi kovalıyor imrenecek bir takım varsa ben bu takıma yöneticisine imrenirim. Sen 2.lig şampiyonuluğunu başarı olarak görür,basın açıklamalarında kendini överken insanlar level atlıyor çalışıyor senin gibi son gün amatör topcu getirmiyor. Bu hareketler kulübün ne kadar amatörce yönetildiğinin göstergesi son gün menajeri arıyorlar topcu gönder diyorlar bunu gönderiyorlar izledik falan da demeleri hikaye nerde izlemiş adamı google tanımıyor. En basiti resmi siteye bakın kulübün içler acısı halini anlarsınız.Ben bozbağ gitmeden takımın şampiyonluğuna inanmıyorum görev süreci boyuncada çıkaracağına ihtimal vermiyorum.
(This post was last modified: 29-11-2016, 13:44 by cotanak88.)
29-11-2016, 13:40
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

bozbağın vizyonsuzluğu taraftara bile bulaşmış sonunda. 10 kişi oynayan rakibe karşı bir tane bile organize atağımız yok, rakip bizden çok daha tehlikeli pozisyonlar bulmuş ve son saniyede galibiyeti kaçırmış. biz çıkmış hala deplasmanda 1 puan iyidir diyoruz. takımı tebrik ediyoruz umutla bakıyoruz falan. çok değişik bi taraftarımız var gerçekten.
29-11-2016, 16:32
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)