Yaglidereli
Posting Freak

Threads: 2
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Transfer yapılacaksa tek ve doğru yöntem büyük takımlardan genç oyuncu çekmek. Bu ligde mücadele şart o yüzden genç çocuklarla isim yapmamış yetenekli oyuncularla takımın düzenini bozmadan tamamlamalar yapılabilir. Üstelik büyük takımlar bu şekilde kiralamalara sıcak bakarlar.
Forvete, orta sahanın göbeğine, kanada ve liberoya 1'er transfer yapılsa yeterli. Eğer 2-3 futbolcu ile yollar ayrılabilirse fazladan bir transfer daha yapılabilir.
Beklerimizde kalite düşük ama mücadele yüksek, Hayrullah Hüsamettin'i yedekleyebilir, Kerem Hayrullah'ı yedekleyebilir, Fatih yine bekte görev yapabilir. Mehmet Taş da bek oynayabilir.
Stoperde Diarra, Sergen, Sadi birbirlerini idare ederler. Mehmet Taş gerekirse stoper oynayabilir.
Kanatlarda Caner ve Sergio'ya alternatif yok o yüzden transfer şart. Traore artık futbolu bırakmış güvenilmez. Milinkovic de yine iş görmez durumda.
Göbekte Nalepa'nın alternatifi yok. Mehmet Taş ve Erol idare ediyorlar. Sergio ortaya geçebilir. 1 transfer şart.
Forvette Balde ve Eren gayet yeterli ama yedek şart. Ceza, sakatlık vs. durumlar için .
Bence bu bölgelere genç oyuncular bulup almak lazım. Hiç yabancıya, kaşarlanmış adama gitmeye lüzum yok. Alınacaksa da devre arasında oynamamış adam alınmaz. Takıma sıcak gelmeli.
|
|
| 06-01-2021, 14:59 |
|
cezmik
Posting Freak

Threads: 26
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(07-01-2021, 00:19)turkuaz_0628 Wrote: (06-01-2021, 14:01)cezmik Wrote: Arkadaşlar,
Uğur Kolejlerinden herhangi bir yardım gelmemiştir ve bundan sonra da gelmesi namümkün.
Onun için Enver Paşa'ya kimse bel bağlayamaz.
Neden yakınınızmı olur kesin bilgi sanırım, sizemi söyledi ?
Siyasi ve genel konjektür olarak bunu söyledim.
Ki görünen köy de kılavuz istemez.
Ancak şampiyonluğa giderken faydası olursa o zaman bir yardım eder.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
| 07-01-2021, 08:22 |
|
Yaglidereli
Posting Freak

Threads: 2
|
|
|
| 07-01-2021, 14:15 |
|
|