http://www.spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=15164
bence en net çözüm biz bu klübü kapatıp gidelim. zaten bukadar amatör yönetilen bir klüp profesyonel liglere fazla. cidden haketmiyoruz biz profesyonel ligleri. şu açıklamaya bakarmısınız? golcü sorununu çözsek uçup gidicez ama hala 3 kuruş para vermemek için dingilin teki çıkmış ergün zaten takır takır gol atıyor diyor. bide golcü sorununa, dışardan bakıldığında öyle görünüyor demezmi. ulan dingil sen bizim görmediğimiz ne gördün bu takımda onu anlatta bilelim? böyle futbol cahili adamları yönetici diye klübe koyarsan böyle mal mal konuşur işte.
basitçe bir düz mantık yürütelim. herkes diyorki seçim zamanı milletten iyi yardım toplanır klübe. evet doğru. peki neden? seçim zamanı adamın giresunspor aşkımı depreşiyorda yardım yapıyor? hayır. tabiki reklam için. peki geçen seneki gibi ucu ucuna ligde kalan dandik takımmı daha çok reklam alır yoksa play off potasında olup şampiyonluk mücadelesi veren takımmı? tabiki ikincisi. ve şuan ikincisini gerçekleştirmek için elimizde süper bir fırsat var. hoca süper bi hava yakalatmış takım çıkışa geçmiş, hazır havaya girmişken eksik bölgelere nokta transferler yapsan takım şampiyonluğa oynayacak. bu durumda sen istemesen bile millet sana yardım etmek için kapına dizilecek. ama yok sen 3 kuruş harcamamak için play off oynama şansını bile elinin tersiyle itersen, ondan sonra yok efendim bizi yalnız bırakıyorlarda ühüüüü diye salya sümük ağlarsın ancak. ulan daha çok pis küfürler etmek geliyor içimden ama bulundukları koltuğa saygım var.