(13-05-2014, 21:56)turkuaz_0628 Wrote: Malatyaya otobüs ne abi ya spor 28 nasıl bi haber yapmış kim gidiyormuş Giresundan Malatyaya şu yerel basın iyice bokunu çıkardı ,birde malatyayı bağladık diye haber yapında tam olsun ...
Mordunun kalması iyi oldu ptt sinerjisi yüksek bir maç daha kazandı
zaten açık açık söylemedikleri kalmış malatyayı bağladık diye. yok malatyaya otobüs kaldırılacakmış yok maçta malatyalı topçular alkışlanmış falan. beyinsizmi bunlar ya? misal td gibi ortak platformlarda yazan onca kişi var bir kişi olsun demişmi malatyaya otobüs kaldıracaz yada işte malatyalıları alkışladık diye? konuşulacak şey var konuşulmayacak şey var. bunu ayırt edemiyorlarsa haberciyim diye geçinmesinler.
Ben telefonuma Kara Davut'un Giresunspor Marşı'nı indirdim ve çalma müziği olarak onu kullanıyorum.
O marş çaldığı zaman çok hoşuma gidiyor. İsteyen olursa aşağıda vereceğim linke girerek "bedava indir mp3" kısmından sağ Mouse ile farklı kaydedip cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Ne güzel oluyor otobüste, tramvayda, metroda ve senin olduğun her yerde Giresunspor Marşının çalması.
Kulübümüze 2014-15 sezonunda PTT 1. Lig’den gelecek yayın ve iddia geliri de yaklaşık 7 milyon TL civarında bir rakam tutuyor...MUSTAFA BOZBAĞIN AÇIKLAMASI...Güzel para...
Borcumuzun durumu ne oluyor peki ? Var mı bilgisi olan ? Yine transfer yasağı çekecek miyiz ? Borç sıfırlanacak ise lige 0 lira ile mi başlayacağız ?
Soru çok !
(14-05-2014, 14:44)sokakbaşımeyhane Wrote: Kulübümüze 2014-15 sezonunda PTT 1. Lig’den gelecek yayın ve iddia geliri de yaklaşık 7 milyon TL civarında bir rakam tutuyor...MUSTAFA BOZBAĞIN AÇIKLAMASI...Güzel para...
Yükselme parasıda alacağız.İddaa gelirleri hacizli diye biliyorum yalnız.
yükselme parası 12 trilyon olacağını zannetmiyorum eğer öyle ise akbabalar kulübe üşüşmeye başlarlar..giresunun nasıl rantını yerim diye...eğer öyle bir para vereceklerse süper olur...ama ben süper lige çıkma parası o kdardır düşünüyorum..