Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
08-08-2014, 19:31, (This post was last modified: 08-08-2014, 19:37 by genoa28.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(08-08-2014, 08:13)kerasus Wrote: zamanında bu hocayı yediğiniz için bu durumlardayız zaten. hocanın suçu ne? klübün maddi durumunu bilip ona göre imza atmış vede olası başarısızlığa kılıf uydurmak için transferde transfer diye tutturmuyor. size bahri kaya gibisi lazım. klübün maddi durumunu bilerek imza atacak, ama sonra her türlü başarısızlıkta bahaneler uyduracak transfer transfer diye. transfer yapılıncada yine galibiyet gelmeyince gittiğinde klübe sallayacak küçümseyecek.

adam klübün maddi manevi durumunu zaten bilerek geldi. ve gönül verdiği klüp için zor şartlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. bumudur suçu? hadi bu hocayı yedin diyelim, daha az paraya daha iyisi kimi getirebilirsin? yada bu hoca geldiğindede zaten para sıçmıyorduki klüp. maddi durumunu bilerek gelmiş ve mevcut şartlara göre en iyisini yapmaya çalışıyor. klüpte para byokken hocanın transfer transfer diye ağlamasının kime ne faydası var?

yada hocanın istediği transferi yapmayan başkanın hiçmi suçu yok?

-zamanında biz kimseyi yemedik, hatta Ergün hoca gibilere bile destek olduk, bu arada ben kimim ki hocayı eziyorum beni ne kadar tanıyorsun ki ? zamanında hocayı ne kadar desteklediğimizi de bilen bilir.

-bahri hoca'ya gelirsek suç o adamın değil o'nu hoca diye bu takıma getiren kamillerindir, adam kendine göre haklı sebeplerini söylemiş, hocalığı sıfır olan adamı getirip hoca yaparsan suç başkan ve yönetimindir.

-son bölüm içinde mehmet hoca'nın hocalığına birşey dediğimiz yok zaten, ama yönetim seni takmıyorsa bi sıkıntı var demektir, maicon arkadaşın dediğine göre hoca 10 numara ve forvet istiyor başkan takmıyormuş böyle birşey olabilir mi, çalıştığın iş yerinden düşün iş ile ilgili birşeyler istiyorsun ve patronun sana bu olanakları sağlamıyor ne kadar çalışabilirsin ya da çalışırmısın...

son olarak tabi görüş meselesi, ama hoca bensem ve 20 transfer yapılmış macion arkadaşın dediğine göre sadece hocanın istediği Barış alınabilinmiş ve ben 2 oyuncu aldıramıyorsam şahsen orda durmamın bi anlamı yok ama sizin görüşlerinizde sizi bağlar.

(08-08-2014, 10:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Genoa boş boş konusma.baskan messiyide getirdide hoca istemedi gibi konusma..sizin gibi leri iyi bilirim siz Dardanel maçından beri pusudasiniz hocaya nasıl gydirelim diye..ama hevesiniz kursaginizda kaldı. ..önce kulübün ekonomik durumunu ogren sonra hocaya laf et..

beni tanımadan ne kadar saçmalamışsın, istersen özelden facebook adresimi vereyim de Mehmet Hoca'yı ne kadar övdüğümü görürsün, zaten yakınen tanıyan dostlarımız da bilir.

Hem biz kimiz ki pusudayız, hevesimiz niye kursağımızda kalsın, bilip bilmeden atıp tutmuşsun, kulubun ekonomik durumundan da haberdarız ama 2 futbolcu bu kulubu batırmaz sıkmayın canınızı, 3 sağ açık, 5 ön libero sıkıntı olmuyorsa 10 numara ve forvet takımı batırıyorsa eyvallah.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by genoa28 - 08-08-2014, 19:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)