Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
01-09-2014, 09:46,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Arkadaşlar sizlere samsun deplasmanında çektiğimiz passolig rezaletinden bahsetmek istiyorum biraz. Maç haftası internet üzerinden kartıma maç biletini yükledim bunun karşılığında sistem bana bilet onayını, referans numaramı ve koltuk kapı numaramı falan mesaj yoluyla iletti. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Cumartesi günü güle oynaya burdan çıktık yola samsuna indik gezdik dolaştık maça 50 dakika kala falan stada geçtik. Kapılar açılmış, yönetici abilerimizle hocamızla falan selamlaştık üstümüz başımız güzelce arandı turnikeye vardık ki o da ne kartı okutuyoruz tanımsız bilet diyor, anlatıyorum adama gelen mesajı gösteriyorum bana gişeye git biletini tanımlattır diyor. Gişeye gidiyorum bi tane eleman koymuşlar adam hiçbirşey bilmiyor. Yazıcıları çalışmıyor, sistemleri açılmıyor benimle aynı şekilde olan bi kaç işi daha var onlarda gidip gelip uğraşıyor. Turnikeyle gişe arasında her gidip gelişimde her defasında aynı arkadaşlar üzerimi ve sırt çantamı aradılar TAM ALTI KEZ. Bir yetkili arkadaş geldi, bizim yöneticiler falan da araya girdi derken onay bekliyoruz az daha bekleyin falan filan derken en sonunda girdik nasılmı ? Vermişler turnikedekinin eline tek seferlik kartı bileti tanımlı olmayanı onu okutup sokuyorlar içeri ..

Eeeee hani güvenlik önlemi nerde kaldı. Bizi bunlara kim muhtaç ettiyse Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah burdaki ilk maçta böyle sıkıntılar yaşanmaz diyecem ama yaşanmama gibi bir şansı yok. Ben şimdi bunların sistemine güvenip nasıl kombine alayım ?
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by Sercan28 - 01-09-2014, 09:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)