(11-10-2014, 20:48)genoa28 Wrote: Ahmet Hoca'yı transfer konusunda övdüm ama sen yağ gibi üste çıkma da uzmansın, Mehmet Hoca'yı transfer konusunda eleştirmişim olay bundan ibaret, olayı başka yerlere çekme, bana sürekli art niyetli yaftası yapıştırıyorsun ama art niyetin alasını yapıyorsun.
eski x takımlı bir adamın benimle Giresunsporluluğunu karşılaştırması elbette düşünülemez...
Yahu Ahmet hocayı sadece transfer konusunda övdüm ne demek? Zaten övebileceğin hiçbir özelliği yokki

Ki transferde bil övülecek bir tarafı yok. Kapris yapıp hazır elindeki golcüyü yolladı ve Golcüsü olmayan bir takım kurdu bukadar net.
Mehmet hoca konusunda ise aksine eleştirebileceğin hiçbişey yok elinde. Bir ara yok efendim ptt 1.ligde çalışmadı diyordun, süper ligde çalıştığı cevabını alınca oturdun yerine. Şimdi elinde tek koz transfer konusu. Onuda diyorum bildiğin bişey varsa yaz bizde bilelim diye ama bildiğin bişeyde yok, körü körüne sallıyorsun.
Giresunsporluluk konusunda ordan sallamak kolaydır. İstanbulda yaşayıp sadece Giresunspor tutmak basit bişey değil. Bir insan kişisel öfkesini Giresunsporun önünde tutuyorsa, o insan bana Giresunsporluluktan bahsedemez. Örneğin senin Mehmet hoca takıntın gibi. Sende bal gibi biliyorsun şuan bizim için en en en iyi hoca Mehmet hocadır. Ama körü körüne eleştirmeye çalışıyorsun. Kişisel nefretin Giresunsporun önüne geçmiş durumda.