Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
11-10-2014, 22:30,
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
(11-10-2014, 21:44)kerasus Wrote: Yahu Ahmet hocayı sadece transfer konusunda övdüm ne demek? Zaten övebileceğin hiçbir özelliği yokki Big Grin Ki transferde bil övülecek bir tarafı yok. Kapris yapıp hazır elindeki golcüyü yolladı ve Golcüsü olmayan bir takım kurdu bukadar net.

Mehmet hoca konusunda ise aksine eleştirebileceğin hiçbişey yok elinde. Bir ara yok efendim ptt 1.ligde çalışmadı diyordun, süper ligde çalıştığı cevabını alınca oturdun yerine. Şimdi elinde tek koz transfer konusu. Onuda diyorum bildiğin bişey varsa yaz bizde bilelim diye ama bildiğin bişeyde yok, körü körüne sallıyorsun.

Giresunsporluluk konusunda ordan sallamak kolaydır. İstanbulda yaşayıp sadece Giresunspor tutmak basit bişey değil. Bir insan kişisel öfkesini Giresunsporun önünde tutuyorsa, o insan bana Giresunsporluluktan bahsedemez. Örneğin senin Mehmet hoca takıntın gibi. Sende bal gibi biliyorsun şuan bizim için en en en iyi hoca Mehmet hocadır. Ama körü körüne eleştirmeye çalışıyorsun. Kişisel nefretin Giresunsporun önüne geçmiş durumda.

Yahu bende diyorum ki, adam iyi kadro kurmuş, karakterli oyuncular bulmuş, bugün Real Madrid'de bile adam gibi merkez santrafor yok(Benzema gibi) bu adamda altı üstü spor toto 2.lig hocası o'nu da bulamasın o yanı da eksik kalsın.

Mehmet Hoca'nın hala bu ligin hocası olmadığını hala düşünüyorum, başarılı olsun bizde çıkıp adam gibi yazarız; sezon başında böyle böyle dedik sonrasında bizi utandırdı vs. gibi, geçen sezon ki takdire şayan işlerine zaten diyecek yok her platformda kendisini takdir etmişizdir, süper lig olayına gelince zaten daha önce bank asya kariyeri yok demişim Wink, transfer de kötüdür o da ayrı ister katıl ister katılma çok da sıkıntı değil hani.

bende İstanbul'dayım , ayrıca Giresun'da yaşayan çok Giresunludan daha da Giresunsporluyuzdur sen emin ol.

Birkaç mesaj önce de yazdım Mehmet Hoca ile benim ne takıntım olabilir, yani bizi şampiyon yapmış bir adama neden nefret duyayım, takıntlısın sanırım.

Sende at gözlüklerini çıkarıp Mehmet Hoca'nın hatalarını görmelisin sanırım, tamam hadi iyi top oynuyoruz tamam diyelim sen metiyelerini diz ama Buca maçında Rıdvan-Ergün, Altınordu maçında Rıdvan-Ergün değişikliklerinin yanlış olduğunu gör bunların büyük hatalar olduğunu iki maçta 4 puan kaybına neden olduğunu gör, son Denizli maçında hoca dahi bu yanlış anlayıp aynı hataya düşmediğini gör, Barış hamlesinin en baştan yanlış olduğunu söyledik hoca da sonunda Denizli maçında adamı sonradan oyuna dahi almadı sende bunları gör, biz bunaları görüp yazıp sonradan art niyetli oluyoruz, hoca düşmanı oluyoruz hani sıkıntı da değil ama bazı şeyleri de görmek lazım

Messages In This Thread
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 01-10-2014, 13:55
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 18:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:09
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:50
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 01:15
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 19:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by genoa28 - 11-10-2014, 22:30
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 09-10-2014, 16:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)