7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
22-10-2014, 17:42,
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
(21-10-2014, 23:37)mvsr Wrote: Son maçta çok kötü oynadık.Jones girmeyecekse kadroya işimiz çok zor.Tam olarak ilk on biri de bulmuş değiliz.Sıkıntılarımız büyük.İnşallah kazanacağız.
Oyunculardan isteğim biraz öz güvenli olsunlar.Topla oynamaktan korkmasınlar.Biran önce top ayağımdan çıksın ile anca rakibin ekmeğine yağ sürüyoruz.Birde çizgi halinde oynamayı biraz becerebilsek olacak bu iş.Dan dunu bırakın.Kaleyi gördüğünüz de vurun.Merkez de bir adam oluşturun.Toplar onda toplansın.Hadi çotanaklarım benim.
ben yine aksini söyleyecem valla. açıkçası bende özellikle osmanlı maçındaki o abartılı özgüven patlamasından şikayetçiyim. 2.yarının daha ilk dakikası bile dolmadan orta sahadan çıkıyoruz mesela, abwo solda çok güzel bomboş koşu yaptı. ama bizim oyuncu topu ayağına aldı kontrol etti sağa sola bakındı derken rakip oyuncu geldi aldı topu atağa çıkardı takımını. neyi bekliyordu top ayağında anlamadım. keza attığımız golden hemen sonra rakip savunmayı çok az adamla yakalamışken abdül bomboş pozisyondaki oyuncuya pas vermedi ve çalım atmaya çalıştı ve kaptırdı tabiki. bu neyin özgüveni "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"? kariyerinde kaç tane defansı ipe dizip gol atmışlığın varda artislik yapıyorsun? kötü pas verse kızmam, giderken topu kaptırsa onada kızmam, pasın şiddetini ayarlayamayıp hızlı atsa yine kızmam. ama yeterki pas vermeye çalışsın. çünkü orda gereken şey budur. bizim takım bence tek pasla gitmeli. top ayağında tuttuğu an hemen rakip pres yapıyor. e o anda çalımı atıp adam eksiltecek futbolcumuzda yokki. oyüzden biz topla oynamayıp direk tek pas yapmalıyız orta sahada. ha ileride kanatlardan boş koşular bindirmeler ayrı tabiki.
Reply

Messages In This Thread
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor - by kerasus - 22-10-2014, 17:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)