7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
28-10-2014, 20:45, (This post was last modified: 28-10-2014, 20:52 by genoa28.)
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
(28-10-2014, 10:03)sokakbaşımeyhane Wrote:
(27-10-2014, 21:47)genoa28 Wrote: Mehmet Birinci'ye geçen sene ki yaşattığı muazzam başarılardan, adamlığından, Kırklareli maçından sonra yaptığımız kısa sohbette ki müthiş samimiyeti ve herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hakkımız varsa helal olsun ki o'nun hakkı vardır o'da helal eder umarım, bunun dışında geçen sene ki şampiyonlukta taraftarla beraber en büyük sahibi de bizzat kendisidir, yolu açık olsun umarım herşey gönlünce olur.

hem Mehmet Birinci hem de Giresunspor için doğru ve hayırlı bir ayrılık olmasını umuyorum, tekrar hocanın yolu açık olsun, bu sezon kendisini eleştirmiş ve yetersiz bulmuş olsam da geçen sene ki tarihi şampiyonluk ve kendisi hiçbir zaman unutulmayacaktır.

kemin isteyen arkadaş kemik yok kusura bakma.

Terbiyesizlik yapma...adam gibi cevap yaz...sana kemikin kralını veririm..neye gocunuyorsun??bşirinci gitsin diye naralar atıyordun bundan sonrada adam gibi yorumlarını bekliyoruz dedik zorunamı gitti..konuşma adabını bilmiyorsan yazmıyacaksın...

Bu arada Erkan sözeriden daha ucuzu yoktu sanırsam...adam gittiği takımı küme düşürmüş...NE KARİYER VAR BE...

tamam da ben sana yazmadım ki, sen neyin tribini atıyorsun, havadan nem kapmışsın, kaldı ki sana yazıyor olsam ismini kullanır ya da mesajına alıntı yapardım değil mi... o bilir kendisini.

terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum ama sen üstüne alınıp yapmışsın, adam gibi yazıyoruz ama okumasını bilmek lazım, bunun dışında kemiğin kralı filan güzel atar, gocunduğum filan yok biri bana görüşlerimi sorduğu için ya da karşıt görüş olduğu için niye gocunalım ki, Birinci'nin gitmesini isityordum; defalarca da yazdım bu lig için yetersiz diye ve gitti hem o'nun için hem de bizim için hayırlı olur umarım, ne konuşma adabını ne yazıp yazmayacağımıza karar verme yetkisi ne yazık ki sende değil.
Reply

Messages In This Thread
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor - by genoa28 - 28-10-2014, 20:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)