9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
BU TAKIMDA ORTA SAHA OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİR CACIK OLMAZ..KENDİ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM..MÜCADELEYLE EN FAZLA 1 PUAN ALIRIZ..EN AZ 3 GALİBİYET SIKIŞTIRMAMIZ LAZIM İLK YARI..
BU ARADA ANTON TAM BİR TRAŞŞŞŞ..HER TOPU GERİ ATIYOR ADAM..BELKİDE MEVKİYİ YADIRGADI AMA BEĞENMEDİM..
SON DAKİKADA ESERİN YAPTIĞI NE???BONZAİ Mİ İÇTİ NE YAPTI ORTASAHALARA ÇIKMALAR FALAN..
Derelili çotanak
(This post was last modified: 10-11-2014, 19:04 by sokakbaşımeyhane.)
10-11-2014, 10:12
Reply
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
Mehmet hoca tokatspor ile anlaşmış inşallah başarılı olur, yolu açık olsun.
Biz bitti demeden bitmez !
10-11-2014, 19:51
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(10-11-2014, 19:51)Sercan28 Wrote: Mehmet hoca tokatspor ile anlaşmış inşallah başarılı olur, yolu açık olsun.

mehmet hoca için büyük gelişme ben bir trabzon ilçe takımı ile anlaşır diyordum ama trabzon takımlarıda iyi bu sene hoca açısından yanlış tercih olmuş tokat düşme hattında artık şampiyonluk apoleti olan hocaydı hemen atlamasaydı teklife keşke orduya gitse iyi olurdu trabzon ağırlıklı kadroydu orduda iş yapardı neyse yolu açık olsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-11-2014, 20:49
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
(10-11-2014, 20:49)heyulaanil28 Wrote:
(10-11-2014, 19:51)Sercan28 Wrote: Mehmet hoca tokatspor ile anlaşmış inşallah başarılı olur, yolu açık olsun.

mehmet hoca için büyük gelişme ben bir trabzon ilçe takımı ile anlaşır diyordum ama trabzon takımlarıda iyi bu sene hoca açısından yanlış tercih olmuş tokat düşme hattında artık şampiyonluk apoleti olan hocaydı hemen atlamasaydı teklife keşke orduya gitse iyi olurdu trabzon ağırlıklı kadroydu orduda iş yapardı neyse yolu açık olsun.

Hacı dur yaa. Gozumuzun kestigi bir Ordu var zaten. O da kurtulursa bize el fatiha...

Tokatspor u da pek sevmem ama Mehmet Hoca nin hatrina basarili olmasini isterim.
11-11-2014, 00:51
Reply
OnlyTurk Offline
GOAS!

Forvet sıkıntısı felan denmiş ama bu takımın genel sıkıntısı forvetle alakalı değil. Ortasahada etkin olabilsek Jones bu ligde takır takır gol atar. Orta saha merkezde, oyunun yönetildiği yerde bu görevi üstlenebilecek bir lider yok. Bu görevi üstlenmesi için aldığımız Alican kadroda olduğunda da sahada 10 kişi oynuyoruz. İşimiz zor..
11-11-2014, 04:33
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(11-11-2014, 04:33)OnlyTurk Wrote: Forvet sıkıntısı felan denmiş ama bu takımın genel sıkıntısı forvetle alakalı değil. Ortasahada etkin olabilsek Jones bu ligde takır takır gol atar. Orta saha merkezde, oyunun yönetildiği yerde bu görevi üstlenebilecek bir lider yok. Bu görevi üstlenmesi için aldığımız Alican kadroda olduğunda da sahada 10 kişi oynuyoruz. İşimiz zor..

jonesin son vuruşları iyi değil ama bu maçta ben beğendim abwo harikaydı bu maç hocanın katkısımı bu maça özelmi ileride göreceğiz asıl sıkıntı orta sahada bunu aylardı söylüyorum 3 defansif ön libero alırsan böyle oynamaya mahkumsun alican varsa takım eksik oynuyor kayseri maçında erkan hoca alicanı kesmiş uğuru oraya koymuştu uğur varken takım daha ileri gidiyordu sakatlanıp çıkması ile alicanı girmesiyle üretkenliğimiz sıfıra irindi artı orta saha direncide kırıldı uğur varken ilk yarım saat etkiliydik hocanın takıma eli değimiş inşallah bu şekil gider devre arası bülent bölükbaşı gibi orta saha jones tamamlayacak golcü lazım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
11-11-2014, 14:42
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

mehmet hocaya başarılar...ismail güneyide yanına almış..helal olsun...
Derelili çotanak
11-11-2014, 17:05
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Dostlar bir forvet gol atıyorsa o top ayağına kendiliğinden gitmiyordur.Birileri o adamı besliyordur.Gol atacak adamlara top atacaksın ki gol yapsın.Forvet oyuncusu yeterince pozisyona giriyordur atamıyordur.O zaman yetenekleri kısıtlı deriz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 11-11-2014, 18:08 by mvsr.)
11-11-2014, 18:08
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
tamam bizim orta sahamızda yok oyunu yönlendirecek orası doğru. ama özellikle mehmet hoca zamanında biz çoğu maçı bizzat son vuruşu yapacak oyuncu olmadığından kaybettik. her nekadar kadro zayıf olsada mehmet hoca hep hücum oynattığından ve önde bile olsak topu rakip alanda oynamayı sevdiğinden, gole daha yakın oluyorduk rakibe oranla. samsun denizli alanya maçları sadece son vuruşu yapacak oyuncu olsa çok rahat kazanacağımız maçlardı mesela. 9 puan alacağımız maçlardan 2 puanla yetindik golcümüz olmayınca.

erkan hocanın takımı ise çok mücadele ediyor savaşıyor ama standart türk takımı mantığı işte. bolu maçında öne geçince skora oynamaya çalıştı ve yedi. kayseri maçında rakip güçlü diye beraberliğe oynadı ve berabere kaldı. normal şartlarda bu anlayış bizim takıma tamamen ters aslında. şimdilik şansta yanımızda olduda amacımıza ulaştık. ama uzun vadede bu sistemin bize pek iyi geleceğini sanmıyorum.
11-11-2014, 19:08
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Hazirlik macinda Rize ye 4-1 yenilmisiz.
16-11-2014, 17:27
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)