ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
11-01-2016, 00:16,
RE: ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
(11-01-2016, 00:09)chotanax Wrote: Waldison kötüydü gerçekten ama dodoyu beğendim ben. Sezon başından beri kötü olan rıdvan artık benim için tuzla maçında yedekten öteye geçemez. Rızvana helal oksun bu yaşta bu gücü nerden buluyor. Vedat çok koştu yoruldu ve ezildi, beklenen toplar gelmeyince eveleyip geveledi. Hüsam iyiydi lan, iyi çalıştı ve görevini yaptı işte. Özgür onur ikilisi ne olursa olsun güven veriyor bana. Çamiyi kilitlediler, netifeye gidemedi, abwo bariz maç seçiyor, iki iyi maçı var antalya ve fener.

Bilmiyorum durum nedir ama gruplar acilen birleşmeli. Çok cılız kalıyoruz.

aynen yoruma genel olarak katılıyorum

hüsam hariç. Hiç beğenmedim. Adeta maçtan önce karşısındaki markovicle anlaşmış gibiydi ikiside. Birbirimizi pek yormayalım yata yata maçı bitirelim anlaşması gibiydi Big Grin

dodoyu bende beğendim. İyi bir kesici orta sahadaki en diri adamımız son dakikada apartmana yolladığı şutu olmasa iyiydi, 2. golü de onun mu kaptırdığı golden dolayı yedik tam hatırlamıyorum ama maçın genelinde onur-özgür-rızvan ve abwoyla birlikte iyiler arasındaydı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe - by maicon_28 - 11-01-2016, 00:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)