18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
18-01-2016, 17:25,
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
bikere şunu kabul edelim, bu maçta biz sıradan hedefsiz ne yaptığını bilmeyen saçma sapan bi futbol oynadık. adana demir göztepe karşıyaka şanlıurfa vs vs 10-15 milyonluk takımlar neden başarıszdı ilk yarıda? kötü futbol oynadıkları için. bu futbolla başarılı olma ihtimali yok zaten. millet 15 milyonluk kadroyla bile bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapamazken siz burda yok fevziydi yok alaattindi yok rıdvandı tardışıp duruyorsunuz. bu maçın ve alanya maçının sorunu kadro değildi kendi futbolumuzdan uzaklaşıp ne yaptığını bilmeyen sahada öylesine takılan bi futbol anlayışıydı. öncelikle bunun üzerinde durmak gerekir. bizim o erkan hoca geldikten itibarenki rakibi ısıran baskı yapan ne yaptığını bilerek oynayan futbol nereye gitti? bunun sebebini çözemedikten sonra allattin değil messiyi oynatsan ne yazar? 1 maçı messinin kişisel yeteneğiyle kazanırsın 2. maçta bacaklarını kırıp eline verirler yine kalırsın alaattine rıdvana. kısacası boş şeyler tartışılıyor bence. benim kişisel fikrim takım bilerek ve isteyerek frene basmış. bozbağın çıkmak istemediği zaten hepimizin farkettiği bir gerçek. dolayısıyla takımında frene basmasını yadırgamamak lazım.

ondan sonra yok efendim taraftar kötü günde yalnız bırakmış olur. bırakır tabi hakkıdır. taraftar senin babanın uşağımı sen koskoca giresunsporu bakkal dükkanı mantığıyla yönet, şampiyonluğa giden takımı durdur, sonra taraftar gelsin grtlak patlatsın senin için. futbol bi eğlencedir arkadaş. dünyanın heryerinde bu böyledir. ben tv den izlemeye tahammül edemiyorum bildiğin işkence bu takımı izlemek. eğlencesi kalmadıki işin resmen zulüm yapıyorlar maça gelen insanlara.
Reply

Messages In This Thread
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - by kerasus - 18-01-2016, 17:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)