26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Erciyesli oyuncular ceza almıyor o kadar taraftara hakarete karşı yöneticiyi tekmelemeye karşı ama taraftar cea alıyor Allah belanızı versin
24-03-2016, 22:00
Reply
adebisi28 Offline
Member

Threads: 7
üç sıfırdan maç verene az bile
25-03-2016, 01:13
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(24-03-2016, 10:28)sokakbaşımeyhane Wrote:
(23-03-2016, 23:23)emre_1466 Wrote: Özgür ve Onur ikilisi defansta çok iyiydi Emre Can takıma musallat oldu defans bozuldu.
bende hüseyin kalpar neden böyle bir hamle yaptı demiştim.teknik direktör farkı işte bu...elindeki saatli bombayı bize gönderdi..

Aynı zamanda başkan farkı diyelim  Smile sözeri çıkıp başkan şu oyuncuyu yollayalım diyecek ve bozbağda hemen gereğini yapacak öylemi? hani dostum senin nasıl bi giresunsporlu olduğunu bilmesem hiçmi takip etmiyosun giresunsporu başkanı tanımıyormusun derdim. bir yıllık sözleşmesi olan oyuncuyu nasıl yollasın bozbağ? her halükarda parasını vereceği için sittin sene yollamaz onu. hadi kiralayım dese bu seferde yerine daha iyi bi transfer yapmak zorunda kalacak. oda bozbağa ters. bozbağ o oyuncuyu sözleşme sonuna kadar kullanır hatta fiyatı ucuzsa sözleşme bile yeniler  Big Grin  oyuncu başarısız olsa nolacakki nede olsa kötü gidişatta hocayı şutlar olur biter. kendisi ise bugüne bugün bu klübe soda kazandırmış büyük başkan.
(This post was last modified: 25-03-2016, 14:01 by kerasus.)
25-03-2016, 13:57
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(25-03-2016, 13:57)kerasus Wrote:
(24-03-2016, 10:28)sokakbaşımeyhane Wrote:
(23-03-2016, 23:23)emre_1466 Wrote: Özgür ve Onur ikilisi defansta çok iyiydi Emre Can takıma musallat oldu defans bozuldu.
bende hüseyin kalpar neden böyle bir hamle yaptı demiştim.teknik direktör farkı işte bu...elindeki saatli bombayı bize gönderdi..

Aynı zamanda başkan farkı diyelim  Smile sözeri çıkıp başkan şu oyuncuyu yollayalım diyecek ve bozbağda hemen gereğini yapacak öylemi? hani dostum senin nasıl bi giresunsporlu olduğunu bilmesem hiçmi takip etmiyosun giresunsporu başkanı tanımıyormusun derdim. bir yıllık sözleşmesi olan oyuncuyu nasıl yollasın bozbağ? her halükarda parasını vereceği için sittin sene yollamaz onu. hadi kiralayım dese bu seferde yerine daha iyi bi transfer yapmak zorunda kalacak. oda bozbağa ters. bozbağ o oyuncuyu sözleşme sonuna kadar kullanır hatta fiyatı ucuzsa sözleşme bile yeniler  Big Grin  oyuncu başarısız olsa nolacakki nede olsa kötü gidişatta hocayı şutlar olur biter. kendisi ise bugüne bugün bu klübe soda kazandırmış büyük başkan.

Bozbağ konusunda hemfikirim Smile Bozbağ ve  sonucunda giresunspora kaybettiren "BEN İYİ BİLİRİM"megolamanlığı...hatayı kabul etmemek...zaten basına  zırt pırt saçma sapan demeçler vermese herşeyi kendim yaptım havalarına girmese daha iyi olacak...hani nerde steau bükreşe giden oyuncunun tazminatı..sapına kadar haklıydık büyük tazminatlar alıyorduk bizi salak mı zannediyorlar..tazminat aldında bizim mi haberimiz yok..hani şeffaflık..mehmet birinci döneminde"bu sene borcu sıfırlayacağız fazla açılmayacağız"denildi transfer yapmadı sonra hocayı kovdu ama borç hala duruyor..nerede gelir gider açıkla bilelim..niye kapanmadı bu borç??BUNU SORACAK DELİKANLI GAZETECİ YOK MU BU MEMLEKETTE...
Derelili çotanak
25-03-2016, 15:12
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Şöyle genel olarak durumumuzu ele alalım Mustafa Bozbağ bu kulüp için değerli bir insan kimse aksini iddaa edemez.Çok kötü bir durumda kulübü devraldı şampiyon yaptı fakat bu şampiyonluk onun olağanüstü katkılarıyla gerçekleşmedi tamamem mehmet birinci ve oyuncuların bireysel katkılarıyla oldu yönetici sadece oyuncuları maddi yönden destekledi. Alınan oyuncuların hiç biri lig üstü oyuncular değildi yada bizi şampiyon yapın diye alınmadı bu oyuncular. Çoğu da şu an 1. lig altında mücadele ediyor.
Gelelim diğer konuya şu an bulunduğumuz ligte ve genel olarak karadeniz takımları arasında 70 li yıllardan bu yana süper lig görmemiş kaç takım kaldı? görenleri Sayalım..
Trabzonspor
Orduspor
Samsunspor
Rizespor
Karabükspor
Boluspor
Zonguldakspor
Bir zamanlar Akçabat Sebatspor
Bu takımların süper lig özlemi bizim kadar değil malesef. demekki bu takımlar kulübe soda almanın ötesine geçmiş.. yıllardır bu şehri 2.lig ve 1.lig arası şampiyonluğu başarı olarak gösterip uyuttunuz. tamam kulübün borcunu ödemek önemli ama önümüzdeki sezona bana ligte kalacağımızın garantisini verebilirmisiniz yada kulübün borçlarını sıfırlayıp şampiyon olacağımızı söyleyebilirmisiniz. 3-4 trilyon borçtan korkup transfer yapmaya çekinen bir başkanın vizyonu da yoktu bana göre. Bir Akhisar belediyesporun süper ligi kaldırabileceğini kim tahmin edebilirdi. Seneler önce akhisarın ismini duyanımız varmıydı bu takım çok iyi planlama yapıptamı süper ligi kovaladı. Hayır sadece inandılar.
Demek o ki ben bu saatten sonra süper lige çıkarmayan hiçbir kulüp başkanına başarılı demem. Bu 1.lig tecrübesi bize yettiğini düşünüyorum.
25-03-2016, 15:24
Reply
adebisi28 Offline
Member

Threads: 7
Mustafa Bozbağ için asıl sınav önümüzdeki sezon başlayacak muhtemelen 5 milyon civarı olan borç bu sezon itibari ile kapanacak. O zaman neler yapacak göreceğiz olası şampiyonlukta tükürdüğümü yalamaya razıyım. Ama başarısızlık durumunda muhtemel açıklaması bende bu kulübü borca sokabilirdim bu günlere kolay gelmedik minvalinde olacak her zaman ki gibi.
25-03-2016, 20:22
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(25-03-2016, 15:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Bozbağ konusunda hemfikirim Smile Bozbağ ve  sonucunda giresunspora kaybettiren "BEN İYİ BİLİRİM"megolamanlığı...hatayı kabul etmemek...zaten basına  zırt pırt saçma sapan demeçler vermese herşeyi kendim yaptım havalarına girmese daha iyi olacak...hani nerde steau bükreşe giden oyuncunun tazminatı..sapına kadar haklıydık büyük tazminatlar alıyorduk bizi salak mı zannediyorlar..tazminat aldında bizim mi haberimiz yok..hani şeffaflık..mehmet birinci döneminde"bu sene borcu sıfırlayacağız fazla açılmayacağız"denildi transfer yapmadı sonra hocayı kovdu ama borç hala duruyor..nerede gelir gider açıkla bilelim..niye kapanmadı bu borç??BUNU SORACAK DELİKANLI GAZETECİ YOK MU BU MEMLEKETTE...

memlekette gazeteci yok sen delikanlısını arıyorsun.
25-03-2016, 20:36
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
4-5 trilyonluk borç Giresunspor için bir kaos iken bir çok kulüp için çerez parası.Hal böyle olunca sağlam adım atarak ilerlemek mantıklı hareket oluyor.Fakat yıllardır -ecek/-acak açıklamaları ile bir algı oluşturuldu.Haliyle soruyoruz 'Bize bu eziyeti niye çektiriyorsunuz ?' diye.Hani ' -mişti/-muştu'.Ses seda yok.Cevap yok.

Bir üst lige çıkmak taraftarın hayali.Yöneticilerin değil.Onlar başka bir alemde.Ekmeden biçmenin hesabındalar.Adına kendi yağımızla kavruluyoruz sistemi dedikleri bir politika benimsemişler sürdürüp gidiyorlar.Aman küme düşmeyelim de böyle iyi, gerisi bize fazla gelir.

Küçük düşünen, vizyonsuz, misyonsuz bir kulüp Giresunspor.Günlük başarılara hapsolmuş, yarını muallakta bir kulüp.Hedefimiz sadece para ve miktarı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
26-03-2016, 02:22
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(26-03-2016, 02:22)mvsr Wrote: 4-5 trilyonluk borç Giresunspor için bir kaos iken bir çok kulüp için çerez parası.Hal böyle olunca sağlam adım atarak ilerlemek  mantıklı hareket oluyor.Fakat yıllardır -ecek/-acak açıklamaları ile bir algı oluşturuldu.Haliyle soruyoruz 'Bize bu eziyeti niye çektiriyorsunuz ?' diye.Hani ' -mişti/-muştu'.Ses seda yok.Cevap yok.

Bir üst lige çıkmak taraftarın hayali.Yöneticilerin değil.Onlar başka bir alemde.Ekmeden biçmenin hesabındalar.Adına kendi yağımızla kavruluyoruz sistemi dedikleri bir politika benimsemişler sürdürüp gidiyorlar.Aman küme düşmeyelim de böyle iyi, gerisi bize fazla gelir.

Küçük düşünen, vizyonsuz, misyonsuz bir kulüp Giresunspor.Günlük başarılara hapsolmuş, yarını muallakta bir kulüp.Hedefimiz sadece para ve miktarı.

hah işte kilit cümle bu. son zamanlarda çok eleştirir oldum bozbağı. işte bu yüzden. her sene düşmenin en büyük adayı olup td becerisiyle ligde kalmak giresunsporu 1 adım dahi ileri götürmediği gibi marka değerini her geçen gün düşürüyor. marka değeri düşen bir klübe de sponsor olmak için 2 kere düşünürsünüz. kısacası bu anlamsız egosu giresunspora hem maddi hemde manevi zarar veriyor. üstelik her canı istediğinde aha bıraktım aha bırakıcam gibi blörflerle nereye varmaya çalışıyor? bu kısır döngü nereye kadar devam edecek? eninde sonunda gerçekten bırakacak klübü. e sonra? sonrası iki ihtimal. ya bi kitapçı daha çıkıp hem ekonomik davranıp hemde lig atlayıp klübün değerini katlayacak vs. ozamanda keşke çok daha önce bıraksaydı bozbağ diyeceğiz. yada başka bi peker gelip klübü yiyip bitirecek ve amatöre kadar düşürecek vs.  yani bozbağın bugünü kurtarmaya çalışmasının gelecekte giresunspora hiç bir katkısı olmadığı gibi birde ilk ihtimali düşündüğümüzde zararı bile olabiliyor.
26-03-2016, 10:13
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Başkana bu kadar yüklenmenin hiç bir anlamı yok. Bu adamın hataları var mı? Var hem de çok ama sevapları günahlarının kesinlikle önüne geçiyor.

Çoğunluğun görüşü ''3-4 milyon borç birşey değil, riske girip üst lige çıkmak denenmeliydi''; o zaman sorarım 3-4 milyon borcun üstüne +3 milyon ekleyip başarılı olamazsan ne olacak? Seneye yine aynı risk aynı fiyasko, ondan sonra hooop orduyla BAL liginde kapış dur. Bana kalırsa başkanın düşüncesi borcu bitirip risk almak ki ondan sonraki sene finansal anlamda zorlanılmasın. Şunu hatırlayın, sene başı karşıyaka, urfa, göztepe gibi takımların transferlerine salya akıtarak baktı çoğu klüp. Başkan ucuz etin yahnisini yapıyor ve o ucuz etten çıkabilecek en kaliteli yahniyi (ister td başarısı, ister üstün futbolcu performansı, ne derseniz deyin işte) bir şekilde yapıyor.

Üst lige çıkmaktan korkuyor, o yüzden frenliyor diyen adamlara da şunu sorarım; frenlemek isteyen adam ne takımını (elazığ maçı 2-0, erciyes maçı 3-0) öne geçirir, ne de öne geçtiği maçı verir. Bana kalırsa elazığ maçı emrecanın 2. sarıyı görmekten kaçınması, erciyes maçı ise saçma bir penaltı yüzünden gitmiştir. Erkan hocanın özellikle erciyes maçında hataları var ama genel anlamda konuşursak hocanın da sevapları günahlarını rahatlıkla örter.

Akhisar örneğini veren arkadaşlar da hiç kusura bakmasın ikinci bir örnek bulamazlar ama risk alınmalıydı diyen arkadaşlara kocaeli, sakarya, ordu, orjinal göztepe, ankaragücü, yakın gelecek zamanda denizli, vb vb yirmiye yakın takım sayarım.

Başkanı korkaklıkla suçlayan arkadaşlar; başkan sizin istediğiniz tarzda davransa başarılı olunacağının ( yani süper lige çıkılacağının) garantisini verebilirler mi? Onu garanti edemezlerse edilecek zararı karşılayacağını taahhüt edebilirler mi?

Unutmayalım ki elin takımı 40 milyon borçla üst ligi kovalayacak potansiyele sahipken biz 15 milyon borçla kapatılmak üzereydik, ekonomik anlamda kırılgan bir yapımız var ve geçmişten ders almamız lazım ki risk almanın lüzumu yok.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
(This post was last modified: 27-03-2016, 02:43 by chotanax.)
26-03-2016, 22:17
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)