Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
29-03-2016, 13:50,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
ben özellikle yönetim açısından bakarım kimin ne yaptığına. taraftar dediğin binlerce kişiden oluşur. her birinin sağduyulu olmasını bekleyemezsin. oyüzden taraftarların yaptıklarına değil yöneticiler ne yaptılar bu gerginlik sürecinde ona bakarım ben. çünkü ortada klüpler arası kavga varsa bu yönetimden kaynaklıdır. oyüzden ben sana görüleni değil, asıl sebebi söyleyim istersen. öncelikle sizden örnek vereyim. futbolda fenerbahçe ile zorlu ve çok çok önemli bir seriye girseniz lobi avantajı kimde? hiç tartışmasız fenerbahçede. kimin arkası daha sağlam? tabiki fenerbahçe. güçlü taraf fenerbahçe olduğuna göre 2 taraf arasındaki gerginlikte kim bundan avantajlı çıkacak? tabiki fenerbahçe. hah işte bunu basketbolda trabzon-giresun eşleşmesine vurunca yön değiştiriyor. futbolda fenerbahçe için saydıklarımız burda trabzona dönüyor. o zamanki takımların performanslarına bakınca sahada bileğinin hakkıyla mücadele ederek bizi eleme ihtimaliniz yoktu. tek şansınız gerginlik yaratıp lobinizi kullanmak olabilirdi. sizde bunu yaptınız ve kazandınız. şimdi ise gerginlik yaratmaya ihtiyacınız yoktu ve dostça bir maç oldu.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by djodom - 28-11-2015, 20:10
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by kerasus - 29-03-2016, 13:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)