31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
25-04-2016, 15:37, (This post was last modified: 25-04-2016, 16:14 by harrison.)
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
@ kerasus

Geçen hafta söylediklerimin her zaman arkasındayım ; Diyorumki Bozbağ GİRESUNSPOR için içinde bulunduğumuz şartlarda en iyisini yapan vede YAPABİLECEK kişidir.Varsa daha iyisini yapabilecek isim belirt bizde bilelim veya aday olsun destekleyelim.Gelelim dünkü maça;

(24-04-2016, 15:46)harrison Wrote:
(24-04-2016, 14:34)harrison Wrote: Onur Demir Boluya pikniğe gitmiş herhalde adam sahada uyur gezer gibi

Onur ne yazıkki ! uyanamadı maç bitene kadar golü hediye etti,dahada ilginç olanı Erkan hocada Onurun sahada uyur gezer gibi dolaşmasına uyanamadı ve her zamanki gibi 10-11 maçtır galibiyet alamayan ekiplere galibiyeti hatırlatmaya devam etti.Penaltı pozisyonunda ise amatör takım hocalarının yapmayacakları hareketle bugünkü mağlubiyetin baş mimarı oldu.

Şimdi penaltıyı Sen atacaksın ben atacağım kavgası ile bence kaçırılan penaltı vede son dakikada Onurun amatörce yaptığı kişisel hatadan yediğimiz golü, dolayısıyla ortaya çıkan mağlubiyeti başkana mal etmek ne kadar insaflı olur,diyorsunya maçın son bölümlerini izlemedim her yerde bulabilirsin özetlerini izle göreceksin herşeyi.Ben yeri geldiğinde hocayıda başkanıda eleştirebilecek vasıfta birisiyim lakin kafamı kumdan çıkartarak......

Samsunspor maçından sonra cevap yazmama bahanen basit bu arada boluspor maç topıcinin ilk sayfasında mesajın var o zaman niye yazmıyorsun cevap söyleyim çünkü daha maç oynanmamış ve mağlup olmamışız dolayısıyla sana malzeme çıkmamış ondan sonra kalkıp bana skor taraftarı diyorsun bir tarafları ile gülerler adama..
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by harrison - 25-04-2016, 15:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)