31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
27-04-2016, 11:50,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Verdiğin örneklerin hepsi istisna yani çoğaltman mümkün değil isimleri ( Ayite,Aurelio ) o zaman ben sana bir sezonda Süper lig ve PTT 1 ligden çöp çıkmış 150 tane yabancı futbolcu ismi vereyim,özelliklede süper ligde çoğu kulüp scout ekibi ile izletmiş olmasına rağmen.benim garanti transferden kastım çok bilinen vede telafuz ettiğimiz durumlar ana başlıklar şöyle sıralanabilinir futbolcunun ülkeye,şehire uyumu,futbolcunun karakteri,yaşadığınız yerdeki sosyal hayat,dil problemi buna bağlı olarak oryantasyon problemi kısaca liste uzar gider diyeceğim siz futbolcuyu yanlızca kişisel becerisi ile ön planda tutarsanız istemesenizde bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız o yüzden transferin garantisi yok.Allah göstermesin uzun süreli sakatlıklar vs işin tuzu biberi olur bu arada bu yazdıklarım tüm kulüpler için geçerli.Yerli futbolcularda durum biraz daha ılımlı fakat oradaki sorun ise tamamen lobby ve maddi durumlar.

Erkan Sözerinin sezon başında niye gittiğini söyleyeyim ben o zaman Bozbağ bilindiği gibi bu sezon devam etmeyi düşünmüyordu ve Erkan hocada Balıkesirspordan teklif almış ama önce Giresunspor ile görüşeceğini söylemişti Başkan kendisine devam etmeyi düşünmediğini yeterli desteği alamadığını dolayısıyla bir takım görüşmeler yapacağını kısaca beklemek istemeyen Sözerininde helalleşip ayrıldığını belirteyim.Madem bunuda söyleyeyim Erkan hoca senin düşündüğün kadar ( her iki sezon ) ucuz fiyata çalışmıyor takımda buda bir dip not olsun madem.

Futbolcunun sahadan çıkması ile ilgili özellikle Boluspor maçında Erkan hocanın Abwo ya ne kadar kızdığını göreceksin usul hareket ediyor diye tabi burada futbolcunun oyundan alınması ile ilgili verdiği reaksiyonda önemli yani bence kendi iç dünyası ile ilgli,belki çok alakalı değil ama ne dedi Erkan hoca maçtan önce penaltı için Waldison ismini telafuz ettik dedi ama vedat topa sarıldı bu olay anlatmak istediğim futbolcunun iç dünyası ile ilgili duruma örnektir.Velasıl o andaki duygu ve düşünce sonucu anlık spontane gelişmiş bir olaydır bu BENCE. yani maçın havasından çok kişilik ile ilgilidir.
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by harrison - 27-04-2016, 11:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)