Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
19-05-2016, 10:23,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Quote:Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını vurgulayarak, “ Bu takım Giresun’daki basketbol sevginsin eseridir. Ne ligden çekilmeyi, nede kulübü kapatmayı düşünüyoruz” dedi. 

Düzenlediği basın toplantısında takımla ilgili sorular üzerine görüşlerini dile getirdiğini söyleyen Başkan Aksu şu açıklamayı yaptı: “Takımın maddi durumu ve takımı kapatmayı düşünüyor musunuz? şeklinde gelen bir soru üzerine yaptığım açıklamaların yanlış aksettirildiğini görüyorum. Toplantıda da söylediğim gibi takımı kapatmayı düşünmüyoruz. Hele hele satmayı hiç düşünmüyoruz. Satmaktansa kapatmayı tercih ederiz, cümlem maalesef yanlış anlaşılmıştır. Lige katılmamak diye bir düşünce biz Giresun insanına zaten yakışmaz. Giresun bir basketbol kentidir ve çok uzun yıllarda bu şekilde devam edecektir. Takımın bir şehir takımı olmasına rağmen hiç destek alamadığı doğrudur. Yönetim ve Belediyenin katkılarıyla yürüyen kulüp artık tüm kesimlerden destek görmelidir.Bu sezon ligde başarılı olmamızı sağlayan başta yönetim kurulundaki arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı ve Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, gelecek sezonla ilgili bazı oyuncularla temaslar olduğunu, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by djodom - 28-11-2015, 20:10
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by kerasus - 19-05-2016, 10:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)