7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
17-10-2016, 15:45,
#91
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
(17-10-2016, 13:41)sokakbaşımeyhane Wrote:
(17-10-2016, 12:58)cotanak88 Wrote: Mustafa kaplan hocada da kafa yok demekki sen süper ligte takım çalıştırmıştır hocasın okafor denen adamla yola çıkılmayacağını anlayamadınmı niye transfer istemedin sürekli hucüm oynatan hocayım diyorsun forvetin yok.Zaten yıllardır isim yapmış hoca getirmiyorlar transfere karışmasın diye o yüzden kaybediyoruz.

kardeşim maçı okafor yüzündenmi kaybettik..guidonun kaçırdıklarına ne demeli...berkan ile hüsamettin 1 tane isabetli orta yapamadı kornerde eser özgür berkan mal gibi izledi...sanki tek suçlu okaformuş gibi anlatmaya gerek yok..adam 1 tane pıozisyona girdi oda adama çarptı..ilk yarı iyiydi bütün kafa toplarını aldı..ikinci yarı kabul ediyorum kötü oynadı ama tek suçlu okafor değil..recepin kaçırdığı gole ne demeli...?takımı ben beğendim..yıldızlar ordusu denilen eskişehire top oynatmadık..kaybedeceksek böyle kaybedelim...haftaya boluya çakarız sıkıntı yapmayın..
önümüzdeki maçları düşünerek yorum yapıyorum isabetli orta gelmesine gerek yok bireysel yeteneği olan adam tek başınada golünü atar geçen sene vedatı çokmu beslediler tek başına kaç gol attı bir hatırla. bu adamın 6. maçı oldu hala golle tanışamadıysa sorun var demektir.isterse takımın %90 topla oynama oranı olsun top çevirsin takımın golcüsü yoksa hiçbir şekilde başarılı olamazssın recep tomic bir yere kadar atarlar. sıkıntı bence büyük ben sizin kadar rahat olamıyorum haftaya bolu maçında göreceksiniz ne demek istediğimi.
Reply


Messages In This Thread
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor - GİRESUNSPOR - by Besli28 - 08-10-2016, 22:46
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor - GİRESUNSPOR - by Besli28 - 11-10-2016, 19:36
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR - by cotanak88 - 17-10-2016, 15:45

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)