maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
bir Peopen Avrupa’dan geldi, çat diye vurdu maçı aldı gitti.
Mustafa Kaplan
bu nedir abi ya  Çok komiğime gitti şu kısım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 23-10-2016, 22:02 |
|
mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
Hedefi küme de kalmak olan bir takımın durumunun gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Yine bu takımın hocayı bırakacağına ihtimal vermiyorum.
'bir Peopen Avrupa’dan geldi, çat diye vurdu maçı aldı gitti.'
Bir Dodo Brezilya'dan geldi.Yanda arkadaşı boş pas vermedi.Karşısında kale.Çat diye vurdu, yandan 5 metre dışarı.
Bir Özgürcan Bolu'dan geldi.Çat diye vurdu yarım metre dışarı.
Bir Okafor nereden geldiği belli değil.Çat diye vuramadı, gol atabilirse büyük başarı.
Sayın hocam son derece haklı.Bir Peopen kaliteli futbolcu.Yetenekli.Ancak bu adamı boş da bırakıp vurdurmayacak olan senin taktiğin, sistemin.Oyuncularına yapacak olduğun uyarılar.1-0 a yatmaya çalışmayıp, sazı Bolu'nun eline vermeyecek olduğun oyun planın.Anlaşabildik mi ?
Defans da Özgür, İgors, Eser üçlüsünün anlaşmazlığını ağzım açık izledim.Sanki ilk defa oynuyorlarmış gibi uyumsuzlardı.3 tane hata yaptılar ki ilk golü rakip bulabilirdi.
Hoca şaşırtıyor bizleri.Hadi Okafor meselesini anladık.Eser'in yaptığı hatalara nasıl göz yumabiliyor ? Hüsamettin bir sakatlansa da onun yedeğini izlesek birde.O kadar mı kötü bir transfer de Hüsamettin gibi bir oyuncuyu kesemiyor bu adam ? Tomic'i de ne olur kanatlarda oynatma hocam gözünü seveyim.Bırak adam işini yapsın.Her maç kolay gol yiyoruz.Rakip futbolcuların yetenek gözlemini bırak da nasıl çözüm üretiriz onu düşünün bir zahmet.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 23-10-2016, 23:49 by mvsr.)
|
|
| 23-10-2016, 23:46 |
|
|